Teras Cino Portakal King Size Çikolata 10 gr (48ADET)

124 TL
(2,58 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
122,99 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Teras Cino Portakal King Size Çikolata 10 gr (48ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: saskın bakkal Satıcı Ünvanı: YASİN SERAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7610324097
    Bu ürün saskın bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Cino Portakal King Size Çikolata 10 gr (48 Adet)
Geri Bildirim Ver

Teras Cino King Size Portakallı Çikolata ile Özlenen Lezzet

90’ların sevilen lezzetlerinden Cino portakallı çikolata ürünü 1985 yılında kurulan Teras Gıda tecrübesiyle hala varlığını sürdürmektedir. Çocukların severek yediği bu çikolata kaliteli kakaoların kullanımı ile imal edilmektedir. İçerisinde portakal dolgusu olan Cino çikolata yetişkinlerin de vazgeçemediği lezzetlerden biridir. C vitamini deposu portakalın kaliteli çikolata ile buluştuğu bu ürün şimdi 48’li paketlerde ekonomik fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Teras Cino portakal king size çikolata 10 gr (48 adet) ürünü hesaplı fiyatıyla cebinizi yormadan çikolata lezzetine doymanızı sağlamaktadır. Ülkemizde çok sevilen içi portakallı çikolata çeşitlerinden biri olan bu ürün, her pakette aynı kalitede lezzet sunmaktadır. Çikolata tutkunlarının vazgeçilmez lezzeti Cino çikolata barlarını dilerseniz her gün çantanızda taşıyabilir ve günlük şeker ihtiyacınızı dilediğiniz zaman karşılayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla 48 adet Cino portakallı çikolata ürününü hızlıca sipariş verebilirsiniz.

  • Avantajlı Fiyat
  • Sevilen Lezzet
  • Kaliteli Üretim

Vazgeçilmez Lezzet Cino Portakallı

Vazgeçilmez Lezzet Cino Portakallı

Cino portakallı çikolata yediden yetmişe herkesin severek tükettiği bir üründür. En kaliteli kakaolardan üretilen çikolatanın portakal ile buluşması damaklarda adeta bir şenlik yaratmaktadır. Hindistancevizi, çilek, kayısı ve fındık çeşitleri de bulunan Cino, yurtdışında da varlığını devam ettiren Teras Gıda tecrübesi ile hayatlarımıza renk katmaktadır. Teras Cino portakal king size çikolata 10 gr (48 adet) içeriği her pakette mutluluk veren çikolata barlarına sahiptir. Bu çoklu paketi ister evinizde ister ofis çekmecenizde saklayarak canınız tatlı çektiği zamanlarda tüketebilirsiniz. Çay saatlerinde atıştırmalık olarak yiyebilir, eve veya ofise gelen misafirlerinize Türk kahvesi yanından bir adet Cino portakallı ikram edebilirsiniz. Mutluluk hormonu salgılayan çikolatayı C vitaminli portakalın lezzetiyle birleştiren Cino, tatlı ihtiyacı duyduğunuz her an yanınızdadır. Çantanızda taşıyacağınız bir adet Cino portakallı çikolata şeker ihtiyacı duyduğunuz zaman size gerekli enerjiyi verecektir.

Çocukların Favorisi Cino Portakallı Çikolata

Çocukların Favorisi Cino Portakallı Çikolata

Teras Cino portakal king size çikolata 10 gr (48 adet) ürünü özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmektedir. Hem ekonomik oluşu hem de çocukları mutlu etmesi nedeniyle aileler bu çoklu üründen sıkça sipariş etmektedirler. Çocuğunuzun enerjiye ihtiyaç duyduğu zamanlarda ona bir adet Cino portakallı verebilir hatta okula giderken her gün beslenme çantasına koyabilirsiniz. Çocuklarınız ödevlerini bitirdiklerinde veya odalarını topladıkları zaman onları ödüllendirmek için bir adet Cino verebilirsiniz. Cino portakallı çikolata ürünü göz alıcı ve renkli ambalajı ile çocukların ilgisini çekmektedir. Eğlenceli paketlerden oluşan 48’li Cino ürününü doğum günü partilerinde çocuklara dağıtabilirsiniz. Bu çoklu ürünü öğretmenler öğrencilerini ödüllendirmek için tercih etmektedirler. Her çocuğun damak zevkine uyan bu lezzetli çikolata, içerisindeki portakal sayesinde çocukların C vitamini almalarını da sağlar.

Hesaplı Lezzet Cino Portakallı

Hesaplı Lezzet Cino Portakallı

Teras Cino portakal king size çikolata 10 gr (48 adet) yorumları incelendiğinde tüketicilerin ürünün lezzeti ve kalitesinden memnun oldukları gözlemlenmektedir. Siz de ekonomik ve kaliteli çikolata yeme keyfini bu ürün sayesinde deneyimleyebilirsiniz. Beş çayında size lezzetiyle eşlik edecek olan Cino portakallı ile kendinizi daha enerjik ve mutlu hissedeceksiniz. Nostaljik bir lezzet olan bu çikolatayı denemediyseniz rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çikolata ve şekerli mamuller, gofret, kakaolu krema gibi gıda üretiminde uzmanlaşmış Teras Gıda’ya ait olan Cino portakallı çikolata çocuklara neşe vermektedir. Seyahatlerinizde çantanıza bu çikolata barlarından koyarak çocuklarınız ve kendimiz için atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Öğrenciler ders aralarında bir Cino portakallı yiyerek daha enerjik hissedebilir ve açlıklarını bastırabilirler. Teras Cino portakal king size çikolata 10 gr (48 adet) ürününü 2526 ürün kodu ile Trendyol'dan sipariş ederek sizde avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.