Teno Avantaj Paketi Tuvalet Kağıdı 32 Rulo

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
125 TL'ye 20 TL İndirim
209,99 TL
Kurumsal Fatura
194,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
203,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Teno Avantaj Paketi Tuvalet Kağıdı 32 Rulo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hesabını bilenlerin akıllı seçimi Teno Tuvalet kağıdı %100 saf selülozdan üretiliyor.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Çoklu
  • Kat Sayısı 2 Katlı
  • Rulo Sayısı 32'li
Geri Bildirim Ver

Teno Çift Kat Tuvalet Kağıdı 32'li Paket

Tuvalet kağıtlarının birçok çeşidi mevcuttur. Tuvalet kağıtları doku, renk, stil, boyut, dayanıklılık açısından farklılık gösterebilmektedir. Tuvalet kağıdı alırken kaç kat olduğundan dayanıklılığına, renginden kokusuna kadar farklı özelliklere dikkat etmemiz gerekmektedir. Teno tuvalet kağıdı çeşitleri çift katlı yapısı ile oldukça öne çıkmaktadır. İki katlı tuvalet kağıtları hem rahatlık açısından hem de kalite açısından oldukça popülerdir. Bir tuvalet kağıdında ne kadar fazla kat olursa bu o kadar az kullanacağınız anlamına gelmektedir. Bu sayede tuvalet kağıdından da tasarruf edebilirsiniz.

  • Çift Kat Özelliği
  • Rahat, Kokulu ve Kaliteli
  • Avantajlı Paketler

Çift Kat Özelliği ile İki Kat Rahatlık

Tuvalet kağıtlarında tek katman yeterince kalın olmadığı için çift kat özelliği kullanılmaktadır. Çift kat tuvalet kağıdı 32’li modelleri ile tuvalet kağıtlarını rahat bir şekilde kullanabileceğiniz gibi daha az kağıtla daha kalın tuvalet kağıtlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca çoklu satılan ekonomik paketler ile bu tuvalet kağıtlarına daha uygun fiyata sahip olmanız mümkündür. Hem misafirlerinize hem size hem de bütçenize uygun olmaya çalışan bu tuvalet kağıtları birçok yönden de avantajlıdır. Bir tuvalet kağıdı ne kadar yumuşak ve kalın olursa o kadar az kullanmanız gerekir. Bu sayede hem tasarruf yapabilir hem de en kaliteli tuvalet kağıtlarından faydalanabilirsiniz. Teno çift kat tuvalet kağıdı 32’li çeşitleri ile bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Rahat, Kokulu ve Kaliteli Özelliği ile Teno Tuvalet Kağıdı

Teno tuvalet kağıtları çift katlı yapıları sayesinde kaliteli bir rahatlık sağlamalarının yanı sıra kokulu yapıları ile de oldukça tercih edilmektedir. Teno 6606 kodlu tuvalet kağıtları pudra kokusundan parfümlü kokulara kadar çeşitli birçok kokuyu bünyesinde barındırmaktadır. Bu sayede kokulu bir temizlik sunan bu tuvalet kağıtlarının üretiminde cilde zarar verecek herhangi bir etken madde bulunmamaktadır. Teno 32’li tuvalet kağıdı çeşitlerinde toplamda 32 adet rulo bulunmaktadır ve böylece tek paket satın alındığında bile uzun süre boyunca yeni tuvalet kağıdı almaya gerek kalmaz.

Avantajlı Paketleri ile Bütçenizin Dostu

Teno 32 li tuvalet kağıdı fiyatı çok fazla ruloyu tek pakette toplaması sayesinde daha uygundur. İş yerlerinden evlere kadar da kullanım alanı olan bu ürünler avantajlı paketleri ile öne çıkmaktadır. Ne kadar süre kullanmak istediğinize göre satın alım tercihinizi yapabilirsiniz. Çift kat tuvalet kağıdı 32’li fiyatı oldukça uygun seviyededir. Fakat çift kat tuvalet kağıtları da tek katlara göre daha uzun süre dayandığından size tasarruf sağlayacaktır. Ayrıca indirimli avantaj paketlerinden yararlanarak tuvalet kağıdı alışverişinizi daha uygun fiyata yapmanız mümkündür.