Teksin Mercedes Benz W115 Oto Branda

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL

Ürün Bilgileri

Teksin Mercedes Benz W115 Oto Branda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASELS AKSESUAR Satıcı Ünvanı: MELTEM TİRSİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6780591815
    Bu ürün ASELS AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miflonlu Otomobil Brandası ,İç Astar Boyayı Korur. Tüm Hava Koşullarından Koruma: Kar, Yağmur, Rüzgar, Dolu, Sıcak Güneş Tokalı Askılar Rüzgarlı Koşullarda Kapağı Güvende Tutar Aracınız İçin Tam Kapsam - araba kılıfı, arabanızı elementlere karşı mühürlü tutar. - Aracınızı zararlı kar, yağmur, dolu, rüzgar ve yoğun ısıya karşı güvende tutun. - Gelişmiş teknoloji, örtünün nefes almasını sağlar ve nem ve küf oluşumunu engeller. - %100 su geçirmezdir ve sıcak yaz güneşinden dondurucu kış kar fırtınalarına kadar hava koşullarına karşı dayanıklıdır. - Rüzgarlı ve aşırı hava koşullarında kapağı aracınızın alt tarafına güvenli bir şekilde bağlı tutan tokalı kayışlara sahiptir. Özel Branda Çantası İle Gönderim Yapılmaktadır. Çanta içinde 1 adet lastikli kanca mevcuttur.
Geri Bildirim Ver

Teksin Mercedes Benz W115 Oto Branda

Araba sahibi olan kişilerin kullanması gereken çok çeşitli materyaller vardır. Bunlar, özel olarak tasarlanıp farklı modeldeki araçlara uygunluğu ile bilinir. Kullanışlı ve işlevsel ürünler sayesinde aracınızı pek çok açıdan koruyabilirsiniz. Mercedes markasına ait olan aracı koruyabilmek için de brandalardan yardım alınır. Kullanımı oldukça basit olan bu ürün, gelişmiş özellikleri sayesinde çoğu kişiyi memnun bırakır. Oto branda şeklinde arama yaparak kullanmaktan keyif alacağınız ve belirli bir ihtiyacı karşılayan materyale kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Gri renkli olan ürün, özellikle güneş ışınlarına karşı sağladığı koruma ile öne çıkar. Bu detay, koyu renkli araçlara sahip olan kişilerin talepleri arasında bulunur. Arabayı gerek güneş ışığından gerekse çeşitli hava olaylarından koruyabilmek için ön ve arka yüzeyi özel olarak tasarlanan bu üründen yardım alabilirsiniz.

  • Gri renk
  • Şu geçirmez
  • Toz geçirmez

Teksin W115 Oto Branda Kolaylığı

Teksin W115 Oto Branda Kolaylığı

Arabaları kaplayarak çeşitli açılardan korunmasını sağlayan branda çeşitleri, esnek yapısı ile birlikte kolaylıkla takılıp çıkarılabilir. Bu nedenle fazla zaman harcamadan gerekli kaplama işlemini yapabilmeye olanak tanır. Teksin oto branda seçeneği, aracı koruyarak mevcut rengin zarar görmesini yüksek oranda engeller. Bununla birlikte çeşitli avantajlar da sağlar. Kullanışlı yapısı sayesinde birçok sürücü tarafından sıklıkla tercih edilir. Çoğunlukla sürekli olarak kullanılmayan araçlar bu ürünler ile kaplanır. Özenle tasarlanan kenar kısımları ile pratik bir şekilde takılır. Aracı oldukça sıkı bir şekilde kavrayarak açılmasını engeller. Bu sayede etkili performansı ile müşterileri kendine bağlamayı başarır. Lastikli kenar kısımları ve lastikli parçalarla dizayn edilen tasarımı, kolaylıkla kullanıma hazır hale gelmesini sağlar. Gri renkli ürün müşterilerin beğenisini kazanır. Kullanışlı açık renk tonuna sahip olan materyali temin ederek gerekli hallerde pratik şekilde takabilirsiniz.

Teksin W115 Oto Branda Özellikleri ve Kullanımı

Teksin W115 Oto Branda Özellikleri ve Kullanımı

Teksin mercedes benz w115 oto branda, farklı mevsimlerde kullanıma uygundur. Kolay temizlenebilir yapısı sayesinde özellikle yağışlı günlerde kolaylık sağlar. Yağmur ve kar gibi zorlu hava olaylarına karşı aracı korumak için siz de alternatif olarak bu ürünü düşünebilir. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip olan ürün, aşınmaya karşı dayanıklıdır. Kaymaz yapılı olması, kullanım sırasında da konfor sağlar. Böylelikle kısa süre içerisinde aracı kaplayabilirsiniz. Sıcaklığa karşı da elverişli olması, yaz mevsiminde sıklıkla tercih edilmesine yol açar. Araç modeline uygun yapısı ile öne çıkan ürün, aynı zamanda yıkanabilir olması sayesinde tekrar kullanılabilir. Özel yapısı sayesinde üzerinde leke tutmamakla birlikte kolaylıkla temizlenebilir. Kar ve buz korumalı olarak bilinen ürünün UV ışınlarına karşı koruma sağlayabilmesi de sunduğu olanaklar arasında bulunur. Siz de siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Teksin W115 Oto Branda Fiyatı ve Yorumları

Teksin W115 Oto Branda Fiyatı ve Yorumları

Teksin mercedes benz w115 oto branda kullananlar tarafından büyük bir ilgi ile talep edilen ürün, gerekli esnekliğe sahiptir. Bu nedenle konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olmayan kişiler tarafından da kolaylıkla kullanılabilir. Su geçirmez olduğundan dolayı, uzun süre boyunca kapalı halde kalması istenen araçlar için üst düzey koruma elde edilir. Özellikle güneş ışınlarını geçirmemesi ile müşterileri memnun eder. Teksin mercedes benz w115 oto branda yorumları, malzemenin nasıl kullanılacağına dair çeşitli detayları içerir. Ürün hakkında yapılan paylaşımları inceleyerek çeşitli özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Boyutuna ve hangi araba için uygun olduğuna bağlı olarak fiyatlandırılan ürünü temin ederek çeşitli zamanlarda kullanabilirsiniz. Teksin mercedes benz w115 oto branda fiyatı ve pek çok konuda çeşitli bilgilerin yer aldığı Trendyol üzerinden araştırma yaparak ürünü satın alabilirsiniz.