TEFAL Fv4950 Ultragliss 2500 Watt Durilium Airglide Tabanlı Buharlı Ütü - 1830006857

279,56 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Fv4950 Ultragliss 2500 Watt Durilium Airglide Tabanlı Buharlı Ütü - 1830006857

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultragliss Buharlı Ütü: Zahmetsiz ütüleme Olağanüstü kayganlık ve yüksek verimliliği birarada sunan Ultragliss Buharlı Ütü, üstün ütüleme performansını parmağınızın ucuna getirir. Durilium taban teknolojisinin üstün kayganlık performansı ile hızlı ve kolay ütüleme işlemi yapabilirsiniz. Ütünün uç, yan ve taban merkezinde yer alan aktif buhar delikleri olağanüstü kayganlık ve yüksek verimliliği bir arada sunar. Ayrıca çizilmeye karşı ekstra dayanıklıdır. Fransa'da yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilen ve test edilen Durilium tabanlı ütüler benzersiz bir ütü deneyimi sunar. Çok yönlü tabanla tamamlanan Ultragliss Buharlı Ütü hızlı ve zahmetsiz ütüleme işlemleri yapmanıza yardımcı olur. Groupe SEB N.1 Avrupa'nın 1 Numaralı Ütü Üreticisi* *Euromonitor International Limited, ütü kategorisi,Groupe SEB’in ütü markalarının 2019 yılındaki toplam hacim bazında perakende satışı (Tefal, Calor,Rowenta, OBH Nortica)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL FV4950 Ultragliss Buharlı Ütü 2500 Watt

TEFAL FV4950 Ultragliss Buharlı Ütü 2500 Watt

Kıyafetlerinizin kaliteli bir şekilde uzun yıllar boyunca size eşlik etmesini sağlamak adına tercih edeceğiniz ütüyü iyi belirlemeniz gerekmektedir. Marka tarafından satışa sunulmuş olan birden fazla ütü alternatifi sayesinde kendi bütçenize hitap eden alternatifi rahatlıkla bulabileceğiniz gibi aynı zamanda yüksek kalitenin de olanaklarından en iyi şekilde yararlanabileceksiniz.

  • Otomatik Kapanma Sistemi
  • Su Damlatmama Özelliği
  • Eco Ayarı

Tefal FV4950 Ultragliss 2500 W Buharlı Ütü

Tefal FV4950 Ultragliss 2500 W Buharlı Ütü

Ütü gibi ısı ile çalışan alternatiflerde dikkat edilmesi gerekilen ilk noktalardan biri ürünlerin güvenlik açısından yeterli olmasıdır. Kullanım süreci boyunca emniyetli bir şekilde ütü yapabilmenizi sağlayan markanın bu ürününde otomatik kapanma sistemi yer alıyor. Bu sistem sayesinde yanma riski ortadan kalkarken aynı zamanda enerji tasarrufu olanağı da bütçenizi koruma altına alıyor. Otomatik kapanma sayesinde ısının verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayabileceğiniz gibi aynı zamanda enerji tasarrufunu da maksimum seviyeye çıkartabileceksiniz. Ürünlerin içeriğinde yer alan Eco sistemi de çevreye karşı duyarlı bir kullanım süreci geçirmenize yardımcı oluyor. Eco sisteminde yer alan özellikler hem enerji tasarrufu yapmanızı hem de çevreye duyarlı alternatiflerle kaliteyi keşfetmenizi sağlıyor. Bu sayede siz de ütü yaparken daha az efor sarf ederek kısa sürede ütünüzü yapabilir ve enerji tasarrufunun keyfini çıkartabilirsiniz.

Tefal FV4950 Ultragliss ile Konforlu Kullanım

Tefal FV4950 Ultragliss ile Konforlu Kullanım

Markanın satışa sunmuş olduğu bu üründe yer alan en önemli özeliklerden biri de Durilium teknolojisidir. Bu özellik sayesinde daha kaygan bir yapı ile konfor sağlayan model sayesinde siz de ütü yaparken zamanı daha etkin bir şekilde değerlendirebilecek ve daha az efor sarf edebileceksiniz. Kaygan bir yağıya sahip olan ütü tabanı aynı zamanda etkili bir şekilde buhar dağılımı da yaptığı için en zorlu izleri bile kolaylıkla yok edebiliyor. Bu sayede ütü yapma işleminin zaman aralığı daralıyor. Tasarımın da oldukça önemli olduğu bu noktada marka kendine özgü dokunuşlarla bir araya getirdiği modelinde dayanıklılık faktörünü de gözler önüne sermektedir. Bu sayede siz de ütü yaparken daha konforlu hareket edebilecek ve dayanıklılık avantajı ile uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz seçeneğe Tefal güvencesi ile erişebileceksiniz.

Tefal FV4950 Özellikleri ve Fiyatları

Tefal FV4950 Özellikleri ve Fiyatları

Çamaşırlarınızda leke oluşmaması adına üretilen su damlatmama özelliği sayesinde ütü yaparken meydana gelecek lekelenme sorununa meydan okuyabileceksiniz. Bu özelliğe ek olarak geliştirilmiş olan yüksek buhar çıkışı da sizlere mükemmel bir performans sunmayı hedefliyor. Üretilen seçeneklerin dakikada 160gr’a kadar çıkan su buhar akışı sayesinde en zorlu kumaşlarda bile etkili performansa sahip olmanız artık daha kolay bir hal alacaktır. Aynı zamanda sürekli buhar çıkışı olanağı da sunan bu ürünlerde 40g/dk ya kadar kesintisiz buhar çıkışı imkanından faydalanabilirsiniz. İdeal buhar dağılımı olanağı sağlayan modelde hem uçta hem de taban ortasında buhar akışı sağlanıyor. Bu sayede ütünüzü daha kısa süre içerisinde bitirebilirsiniz. Tasarımı sayesinde en ince noktalarda bile etkili bir performansa sahip olmanıza yardımcı olan bu model aynı zamanda tutuş konusunda da konfor sağlıyor. İçeriğindeki zengin bileşenler ve birbirinden farklı özellik ile dünya çapında birden fazla kullanıcının ilgisini çeken Tefal FV4950 hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve ürünleri temin etmek adına siz de hemen sayfayı inceleyebilir ve güvenli alışverişin adresi Trendyol ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.