TEFAL Powelix Activflow Baby Food 1000w Blender

4.047 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

TEFAL Powelix Activflow Baby Food 1000w Blender

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel bir şekilde hazırlanmış, bebek maması için ideal, yüksek performanslı blender başlığı, BPA içermeyen bebek maması aksesuarları ile sağlıklı ve güvenli sonuçlar, En sert malzemelerde bile optimum karıştırma için Powelix Bıçak Teknolojisi, Kesintisiz mükemmellik için 5 hızlı sezgisel kontrol, Mükemmel karıştırma için 1000 W güç ile her seferinde olağanüstü sonuçlar, Sıçrama önleyici koruma. İleri teknoloji ile donatılmış Tefal'in Powelix Activflow Baby El Blenderi, hiç çaba harcamadan mükemmel ev yapımı bebek maması üretir. Güçlü 1000 W motorla birleştirilmiş Özel Powelix Teknolojisi, bebeğiniz için ideal mamaları hazırlayabilmeniz için yüksek performanslı karıştırma ve inanılmaz derecede pürüzsüz sonuçlar sağlar. Bu kullanımı kolay blender her şeye sahiptir
  • 5 hız ayarı, rahat bir tutma yeri, sıçrama önleyici koruma, bulaşık makinesinde yıkanabilir çıkarılabilir parçalar ve daha fazlası.
Geri Bildirim Ver