TEFAL Optiss Silver Mutfak Tartısı

988 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.039 TL989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Optiss Silver Mutfak Tartısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DGHOME Satıcı Ünvanı: HAMDİ GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4170395439
    Bu ürün DGHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Optiss Silver Mutfak Tartısı Optiss Mutfak Tartısı ile tüm tariflerinizi kusursuz bir şekilde uygulayabilirsiniz. Lezzetli sonuçlar için ihtiyaç duyduğunuz tartı hassasiyetini sunan Optiss, katı ve sıvı tartımları arasında kolay geçiş imkanı sunar. Akıllı dara fonksiyonu, aynı kapta tartmaya olanak tanıyarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. İnce tasarımı ve toplanabilir kancası kolayca saklamanıza yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz1
  • Garanti Süresi Garantisiz
  • Kapasite 1 - 3 kg
  • Dijital Ekran Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL BC5004v1 KS Optiss Silver Mutfak Tartısı

Küçük ev aletleri arasında yer alan Tefal mutfak tartısı, yemek yaparken kullanılacak olan ürünlerin ağırlıklarının ölçülmesini sağlar. Tefal Optiss Silver mutfak tartısı, mükemmel bir pişirme arkadaşıdır. Bu tartıyı kullanarak yaptığınız tüm tariflerinizde etkileyici sonuçlar alırsınız. Kullanılan malzeme miktarının lezzeti doğrudan etkilediği düşüncesi ile tasarlanan Tefal Bc5004v1 tartı, sıvı ve kuru ölçüm arasında geçiş yapma özelliğine sahiptir. Ultra kullanışlı bir yapıya sahip olan Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, akıllı dara sistemine sahiptir. Bu sayede sürekli kap değiştirme ihtiyacını ortadan kaldırır. İnce ve hafif tasarımı sayesinde kullanımı ve saklanması oldukça kolaydır. Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, AAA pil ile çalışır.

  • Kullanım Şekli: Dijital
  • Otomatik Kapanma: Var
  • Renk: Gri

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısının Özellikleri Nelerdir?

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısının Özellikleri Nelerdir?

Mutfaktaki yeni yardımcınız Tefal Bc5004v1 tartı, gümüş baskıya sahip bir terazidir. Pratik kullanım sunan akıllı dara sistemi sayesinde aynı kapta art arda tartım yapabilmenizi sağlar. Bu sayede hem zamandan tasarruf edersiniz hem de daha fazla bulaşık yıkama derdinden kurtulmuş olursunuz. Estetik ve şık bir görünüme sahip olan Tefal mutfak tartısı, çizilmeyen cam tasarımı ile de dikkat çeker. Hassas ölçme özelliğine sahip olan Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı ile tüm tarifleri reçetesine birebir uygun şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede tam kıvamında sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Tefal Optiss Silver mutfak tartısı, markanın onarılabilir ürünler kategorisinde yer alır. Kolay onarıma uygun tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar.

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısı Kaliteli ve Güvenilir mi?

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısı Kaliteli ve Güvenilir mi?

Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, doğru ölçüm yapmanın önemli olduğu tüm pişirmeler için ideal bir üründür. Leke tutmayan yapısı ile beğeni toplayan Tefal mutfak tartısı kolay temizlenebilir ve etkili bir kullanım sağlar. Sağlam ve çizilmeye dayanıklı olan özel sertleştirilmiş cam platformu ile üst düzey performans sergiler. Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, büyük boyutu sayesinde pek çok kap ile kolayca kullanılabilir. Yüksek ölçüm kapasitesi sayesinde büyük porsiyonların bile rahatlıkla tartılmasına olanak verir. Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısının üretiminde hem teknolojik yeniliklere hem de materyal seçimine önem verilir. Bu sayede düz bir zemin üzerinde sabit şekilde durduğunda her zaman hassas ve doğru sonuç verir.

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısını Kimler Kullanır?

Tefal Optıss Silver Mutfak Tartısını Kimler Kullanır?

Yemek yaparken tariften biraz olsun sapmak lezzette büyük farklılıklara yol açar. Zaman harcanarak ve özenilerek yapılmış olan bir yemek, ölçü farkından dolayı istenen sonucu vermeyebilir. Bu tarz durumlarla karşı karşıya kalmamak ve yaptığınız yemeğin ölçülerinden emin olmak istiyorsanız Tefal mutfak tartısından yardım alabilirsiniz. Tefal mutfak tartısı hem evlerde hem kafe ve restoran gibi yemek yapılan mekânlarda kullanılmaya uygun bir üründür. Dijital olarak dizayn edilmiş olan Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, kullanıcıların ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verir. Anında kullanım sunması için ürün 2 adet LR03 AAA pil ile gönderilir. Kancalı tasarımı sayesinde kullanılmadığı zamanlarda asılarak kolayca muhafaza edilebilir. Tefal Bc5004v1 Ks Optiss Silver mutfak tartısı, Trendyol’da uygun bir fiyat eşliğinde satışa sunulmuştur. Siz de pişirdiğiniz yemeklerin ölçüsünün gramı gramına doğru olmasını istiyorsanız bu ürünü sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz Tefal mutfak tartısı yorumlarını da ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz.