TEFAL BL1A0D OnTheGO Kişisel Mataralı Blender 0,6 Litre

7.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL BL1A0D OnTheGO Kişisel Mataralı Blender 0,6 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURLUM Satıcı Ünvanı: MÜYESSER ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220305642
    Bu ürün UĞURLUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smoothie blender 500 W motor gücü ile yüksek performans özelliği gösterir.
  • Taşınabilir smoothie blender farklı fonksiyonlar için uygundur. Parçalama, öğütme, karıştırma, blender, çırpma, smoothie fonksiyonları mevcuttur.
  • Kişisel smoothie blender 15.9 cm yükseklik 23.2 cm derinlik ölçülerine sahiptir.
  • Mini smoothie blender 1150 gram ağırlığı ile rahat kullanılır.
  • Tefal BL1A0D blenderin gövde malzemesi metaldir.
  • Tefal BL1A0D Onthego kişisel mataralı blender 0 6 litre doğrayıcı hazne kapasitesi ile kolay kullanım sunar.
  • Paslanmaz çelik bıçak ile sağlıklı bir seçenektir.
  • Tek tuşla kontrol edilebilir yapıdadır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikte olduğu için kolay temizlenir.
  • Inox renk seçeneği ile dikkat çekici bir tasarıma sahiptir.
  • Stant blender olarak kullanılmaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Gri
  • Hazne Malzemesi Cam
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
Geri Bildirim Ver

TEFAL Onthego Blender

Tefal marka Onthego blender, hızlı ve pratik bir kullanıma sahiptir. Kısa sürede zengin içerikli içecekler yaratan, son teknolojilerle donatılan meyve ve sebze karıştırıcısıdır. Malzemeleri kolayca karıştırıp müşteriye birden çok içecek seçeneği sunar. Tefal Onthego blender 8000035805 modeli müşterileri, beslenmenin daha taze ve yeni bir yoluyla buluşturur. Hem pratik hem de kişiye özel matarasıyla lezzetli içecekler sunar. Müşteriler için özel tatlar yaratır. Kompakt ve kullanışlı yapısıyla günlük rutinin bir parçası haline gelir. Çıkarılabilir matarası sayesinde içeceğinizi yanınızda götürmenizi sağlar. Meyve, sebze tüketiminin daha zahmetsiz ve kolay yolunu sunar. Ürünleri hazneye doldurup kısa süre içinde lezzetli içecekler elde edebilirsiniz. Hazırlanan içeceklerin keyfini çıkarmak bu blender sayesinde çok rahat ve lezzetli bir hale gelir.

  • Pratik kullanım
  • Geniş hazneli ve güçlü
  • Taze meyve ve sebze dostu

Şık Tefal Blender Özellikleri ve Kullanımı

Şık Tefal Blender Özellikleri ve Kullanımı

Blender, farklı içecek seçenekleri sunmasının yanı sıra aynı zamanda da kullanım aşamalarıyla pratiklik sağlar. Pek çok kişi tarafından kolayca kullanılabilir bir yapıya sahiptir. Tefal blender kullanırken ilk adımda en sevilen meyve ve sebzeleri mataraya yerleştirdikten sonra tek bir hareketle şişenin üzerine basılır. Böylece bir hamleyle tüm malzemeler karıştırılıp ezilir. Bunun sonucunda ise hepsinin tadı ortaya çıkar. İçeceğinizi hazırladıktan sonra bıçağı çıkarıp mataranın kapağını kapatabilirsiniz. Tefal Onthego blender kullananlar tarafından ürünün taşıma sapı, yüksek kaliteli paslanmaz çelik gövdesi ve onarılabilir özellikleri beğeni kazanır. Bu blender kolay onarılacak şekilde tasarlanır. Üretimde kullanılan malzemeler son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süre deforme olmadan kullanma imkanınız mevcuttur. Ürünü kendi kullanımlarınız ya da sevdiğiniz kişilere hediye etmek için satın alabilirsiniz.

Geniş Hazneli Tefal Onthego Blender

Geniş Hazneli Tefal Onthego Blender

Tefal Onthego blender, teknik açıdan da oldukça kullanışlıdır. Ürün özellikleri müşteriye kişisel bir deneyim yaşatır. Blenderin toplam kavanoz kapasitesi 0.7 litre iken, kavanozun kullanılabilir kapasitesi ise 0.6 litre şeklindedir. Kavanoz materyali sert plastikten dizayn edilir. Dört bıçağa sahiptir. Bunun yanı sıra bıçaklar çelik özellikte olup hazneden kolaylıkla çıkabilir yapıdadır. Hız ayarı tek seçeneklidir. Bıçak tutacağı, matara ve kapağı bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Tefal marka Onthego blender tipi sürahili ve smoothie blender şeklindedir. Doğrayıcı hazne kapasitesi 600 mililitredir. Turbo fonksiyonuna sahip bu ürün inox renk tonunda üretilir. 300 watt güçle çalışır. Kavanoz kapasitesi ideal ölçü seçeneği sunar. Geniş hazneli ve güçlü yapılı bu blender ile hızlı, pratik, aynı zamanda ergonomik bir ürün kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pratik Tefal Onthego Blender Fiyatları ve Yorumları

Pratik Tefal Onthego Blender Fiyatları ve Yorumları

Tefal marka blender sebze ve meyve tüketmeyi sevmeyen, bu nedenle yeteri kadar vitamin almayan kişiler için cazip bir üründür. Birçok müşteri blenderın meyve ve sebzeleri kolayca tüketme konusunda yardımcı olduğuna dair yorum yapar.Tefal Onthego blender yorumları ile ürün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çıkar ve kullan matarası sayesinde pratiktir. Üstelik aynı anda birçok meyve ve sebzeyi öğütüp hazırlayarak vitamin deposu sağlar. Karıştırması ya da dilimlemesi zor ürünleri tek bir hamleyle karıştırır. Kısa sürede güç ve bağışıklık bakımından zengin içecek haline getirerek müşteriye sunar. Matarayı alıp gitme pratikliği ise başlıca tercih edilme sebebinden biridir. Tefal Onthego blender fiyatları farklı bütçelere yöneliktir. Ayrıca performansıyla doğru orantılıdır. Gelişmiş teknolojik ve ergonomik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.