7
Kıyma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

TEFAL Hv8 Pro 2200 Watt Paslanmaz Çelik Kıyma Makinesi

6.529 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.577 TL
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.824,05 TL6.592,99 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL6.599 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.928 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Hv8 Pro 2200 Watt Paslanmaz Çelik Kıyma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buevin Satıcı Ünvanı: BUEVİN MOBİLYA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188104955600001 Vergi Kimlik Numarası: 1881049556
    Bu ürün Buevin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimum performans ve çok yönlülük HV8 2200W, çok amaçlı parçalayıcı sayesinde köfte, kotlet, sosis ve garnitürlerinizi hazırlamak için çok güçlü ve çok yönlü bir et kıyma makinesi. Verimlilik: Dakikada 4,5 kg'a kadar kıyma verebilen güçlü bir et kıyma makinesi. Ters pozisyonu sayesinde kıyması zor etleri bile işler. Çok yönlülük: Daha fazla çok yönlülük için 4 koni dahil: 1 dilimleme, 1 ızgara, 1 parmesan ve 1 küp kesme için Kolay taşıma ve saklama: geniş taşıma kolu, kordon ve aksesuar saklama yeri sayesinde kolay kullanım 5 yıldızlı dayanıklılık: uzun ömürlü kullanım için motor ve kıyma ünitesi arasındaki metal bağlantı, kendiliğinden bilenen bıçak, güvenli ters sistem, Fransız üretimi ve 10 yıl tamir edilebilirlik.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite >550 ml
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
Geri Bildirim Ver

TEFAL 1510001505 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi

Kıyma makineleri, tüm et çeşitlerini farklı yemek tarifleri için ideal forma getirmeye yardımcı olur. Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi de büyük parçalı etleri hemen kullanıma hazır hâle getirir. Kasap profesyonelliğini ev imkânlarına taşıyan kullanışlı bir üründür. Orta ve kalın olmak üzere iki farklı ızgarası bulunan bu makineyle et parçalarını farklı formlarda kıymak mümkündür. Dayanıklı metal ünitesi, kaliteli bıçakları ve yardımcı aksesuarlarıyla bu ürün, uzun süreli ve güvenli kullanım için uygundur. Tefal HV8 kıyma makinesi sayesinde siz de her çeşit et yemeğini evinizde rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

  • 2200 W güçlü motor
  • Farklı yemekler için 4 çeşit aksesuar
  • Güvenli ters kıyma sistemi

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesinin Özellikleri

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesinin Özellikleri

Dışarıda tattığınız birçok yemeği evde yapma imkânı sunan Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, 4 farklı aksesuara sahiptir. Bu aksesuarlar, parça etleri farklı boyutlarda kıymalara dönüştürmek üzere üretilen paslanmaz çelik ızgaralardır. Ev yapımı hamburger çeşitleri için kalın ızgarayı, bolonez sos ve köfte için ince çekim aksesuarını kullanabilirsiniz. Ayrıca makinede yer alan kebbe ve sosis aksesuarı sayesinde yemeklere rahatlıkla şekil vermek de mümkündür. Tefal 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, güçlü motoruyla 2.6 kilograma kadar eti kolayca öğütür. Söz konusu makinenin 4 bıçaklı aparatı vardır. Ürün, keskin bıçaklarıyla içerisindeki malzemelerin kısa sürede doğranmasını sağlar. Üstelik bahsi geçen bu makinenin kullanımı ters kıyma sistemi sayesinde oldukça güvenlidir.

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kullanışlı mıdır?

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kullanışlı mıdır?

Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Özellikle farklı yemekler için tasarlanan aksesuarlar, ürünü oldukça kullanışlı kılar. Tefal kıyma makinesinin kalın ızgarası sayesinde kebap, hamburger, bolonez sos gibi restoran ve kafelerde sunulan birçok yiyeceği evinizde hijyenik bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik bu ürünün yalnızca et kıyma özelliği bulunmaz. Makinenin doğrama, rendeleme ve sosis aparatlarını kullanarak etlere dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Tefal HV8 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesiyle yapmak istediğiniz yemek çeşidine göre farklı aksesuarları güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ters yönde çalışma özelliğine sahip makine, kapalı hâle geçmeden kesinlikle durmaz. Böylece ürün, parçalama ve kıyma işlemi sırasında herhangi bir kaza yaşanma riskini de minimuma indirir.

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

Et yemekleri hazırlamayı sevenler için Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi oldukça pratik bir üründür. Bu makine, yaptığı yemeklerde sıkça et çeşitleri kullanan herkesin mutfaktaki baş yardımcısı olmaya adaydır. Sık sık fast food tüketen kişiler, çok fonksiyonlu bu ürün sayesinde hamburger çeşitlerini evinde de yapabilir. Böylece hızlı ve lezzetli olan bu yiyeceklerin sağlıklı içeriğinden de emin olunabilir. Tefal 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, çocuklu aileler için de avantajlı bir üründür. Çocukların dışarıda tüketmeyi sevdiği pek çok yiyeceği kendi mutfağınızda hijyeninden emin olarak hazırlayabilirsiniz. Bu makineyle sevdiklerinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz daha birçok tarifi hazırlamanız mümkündür. Mutfağında temiz ve pratik bir şekilde et yemekleri yapmak isteyenler için bu makine oldukça kurtarıcıdır. Tefal HV8 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi yorumları, ürünün kullanıcı kitlesini ve aldığı memnuniyeti yansıtır. Siz de pratik ve lezzetli tarifler hazırlamak için bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.