TEFAL Fv5735e0 Easygliss Plus Otomatik Kapanma Özellikli Buharlı El Ütüsü, 2500 Watt [mavi]

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TEFAL Fv5735e0 Easygliss Plus Otomatik Kapanma Özellikli Buharlı El Ütüsü, 2500 Watt [mavi]

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: delindirim Satıcı Ünvanı: ERCANLAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341052425400001 Vergi Kimlik Numarası: 3410524254
    Bu ürün delindirim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fv5735e0 Easygliss Plus Otomatik Kapanma Özellikli Buharlı El Ütüsü, 2500 Watt [mavi] YENİ EASYGLISS PLUS: Daha hızlı ve etkili ütüleme Şimdi daha yüksek buhar gücü ve gelişmiş özellikleri ile olağanüstü kayganlığı bir araya getiren EASYGLISS PLUS, ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Easygliss Plus, ekstra ince Durilium Airglide Teknolojisi tabana sahiptir. Hızlı ısınma için 2500W güç, yüksek verimli ütüleme için 45 gr/dk sürekli buhar çıkışı, inatçı kırışıklıklar için ekstra güçlü 220 gr/dk şok buhar sağlar. Gelişmiş özellikleri keşfedin: otomatik kapanma ile yüksek güvenlik sunarken su damlatmama özelliği sayesinde giysilerinizde leke oluşumunu engeller ve %100 aktif buhar delikleri sayesinde maksimum buhar dağılımı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 100-200
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Var
  • Kireç Önleme Var
Geri Bildirim Ver

Tefal FV5735 ile Ütü Yapmak Artık Yorucu Değil!

Ev eşyalarının ve özellikle çamaşır temizleme işlerinin en önemli gereksinimlerinden biri olan ütüler, barındırdıkları pek çok özellik sayesinde kullanıcılara gündelik hayatta önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır. Bunu amaçlayarak tasarlanan Tefal FV5735, kıyafetlerinizde bulunan kırışıklıkları rahatlıkla düzeltmenize olanak sağlayan kullanıcı dostu yapısı ile ev işlerinizdeki en büyük yardımcılarınızdan biri olabilmeyi vaad etmektedir.

  • Ergonomik Tasarımıyla Pratik Bir Kullanım
  • İşlevsel ve Üstün Bir Teknoloji
  • Efektif Enerji Tüketimi

Ergonomik Tasarımıyla Pratik Bir Kullanım

Tefal FV5735 Easygliss Plus buharlı ütü, standartları aşan bir deneyim vadeden tasarımı ile kullanıcılarına pratik bir kullanım deneyimi sağlamayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda ütüleme işlemlerini daha hızlı ve efektif bir hale getirmek için özenle tasarlanmış olan ütü, kusursuz bir kayma sağlayan özel bir taban yapısına sahiptir. Durilium teknolojisi adı verilen bu özel taban tasarımı sayesinde çok daha kaygan bir zemine sahip olan Tefal FV5735 Easygliss Plus 2500 w buharlı ütü, aynı zamanda hassas ve sivri uç tasarımı ile de ütüleme işlemlerinizin kolaylığını daha da arttırmaktadır. Kullanıcıların ütüleme işlemi esnasında karşılaşabileceği muhtemel problemler göz önüne alınarak geliştirilen ürün, bu amaçla pek çok pratik çözümü bir araya getirerek ütüleme deneyiminizin kalitesini beklentilerinizin ötesine taşımakta, böylelikle ütü işlerini yorucu olmaktan çok keyifli bir hale getirmektedir. Hızlı ve güvenli bir biçimde kullanabileceğiniz Tefal FV5735 ütü, efektif sonuçlar elde etmenize katkı sağlayarak zahmeti minimuma indirmekte, bu sayede zamanınızı daha verimli bir biçimde kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

İşlevsel ve Üstün Bir Teknoloji

Kullanıcılarının gereksinimlerini doğru bir biçimde analiz ederek her türlü ihtiyaca tam anlamıyla cevap verebilmeyi amaçlayan Tefal FV5735 Easygliss Plus buharlı ütü yorumları itibariyle de pek çok kullanıcıdan bu anlamda olumlu geri dönüşler almaktadır. 2500 watt’a varan maksimum gücün yanı sıra 270 litreye kadar ulaşabilen su haznesi kapasitesi ile fark yaratan Tefal FV5735 Easygliss Plus, sahip olduğu üst düzey performans sayesinde kullanıcı deneyimini son derece konforlu ve üst düzey bir noktaya taşımaktadır. Durilium Airglide taban teknolojisini maksimize edilmiş buhar dağılımı ile birleştiren ürün, bu doğrultuda çamaşırlarınızı çok daha hızlı bir biçimde ütülemenizi sağlamaktadır. Ütünün taban yüzeyine simetrik bir biçimde yayılmış aktif buhar delikleri ile sağlanan bu kusursuz buhar dağılımı, aynı zamanda otomatik buhar ayarı fonksiyonu ile de desteklenmektedir. Otomatik buhar ayarı fonksiyonu, kumaş türünü seçtiğiniz takdirde ütünün kendiliğinden uygun ısı seviyesini belirleyen doğru buhar akışını gerçekleştirmesini sağlayan oldukça kullanışlı bir özelliktir. Bunlara ek olarak güvenliğinizi sağlamak amacı ile dikey halde bırakıldığında 8 dakika içerisinde kapanan Tefal FV5735 Easygliss otomatik kapanma özellikli buharlı el ütüsü, ütüleme işlemlerinizi çok daha hızlı ve güvenli bir hale getirmektedir.

Efektif Enerji Tüketimi

Gündelik hayatın yoğun koşuşturmacası içerisinde ütüleme işleri için daha az vakit ayırabilmenizi sağlamak amacıyla maksimum hızda ısınma sağlayabilen Tefal FV5735 Easygliss, bu doğrultuda 2500 watt’lık bir motor gücü kullanmakta ve gereksinim duyduğunuz anlarda mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Buna ek olarak dakikada 45 gr’a kadar ulaşabilen buhar çıkışı üst düzey bir verimlilik gösteren ütü, hızlı ütüleme işlemleri sırasında standartları oldukça aşan bir performans göstermektedir. Ayrıca 45 gr’a kadar varan buhar çıkışını, 220 gr’a kadar yükseltilebilen şok buhar özelliği ile güçlendiren Tefal FV5735 Easygliss ütü böylelikle deneyiminizi çok daha hızlı ve pratik bir hale getirmektedir. Trendyol’un uygun maliyetli ve bütçe dostu Tefal FV5735 fiyat etiketleri ile elde edebileceğiniz üründen yararlanarak son derece verimli bir ütüleme deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.