TEFAL 9 in 1 Et Kıyma Makinesi 2200W Çelik

10.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL 9 in 1 Et Kıyma Makinesi 2200W Çelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI 1948 Satıcı Ünvanı: HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI TEKSTİL ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0455000623900015 Vergi Kimlik Numarası: 4550006239
    Bu ürün HAKKI AKYÜZ MUTFAK EŞYALARI 1948 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 900 W Güç
  • Ergonomik Kasa Tutacağı
  • Kıyma aparat
  • 4.6 lt kapasite
  • Döngüsel başlık hareketi
  • Dahili kablo saklama
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Materyal Metal
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

TEFAL 9 in 1 Et Kıyma Makinesi 2200W Çelik

Tefal 9 in 1 et kıyma makinesi 2200 W çelik 4,5 kg kıyma çekme kapasitesine sahiptir. Kalabalık misafir grupları için tek seferde yeterli düzeyde kıyma çekebilir. Üründe üç farklı fonksiyon mevcuttur. Evde kolaylık sağlayan kıyma çekme, küp küp doğrama ve rendeleme olmak üzere 3 farklı fonksiyonu vardır. Yemekleriniz için öncesinde et ile uğraşmadan işlemlerinizi bu makine ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Sahip olduğu 2200 W güçlü motor hacmi sayesinde uzun saatler harcamadan etleri istediğiniz gibi çekebilirsiniz. Tefal kıyma makinesi 2200 W 9 in 1 üç farklı seviyede işlemlerinizi yapmanızı sağlar. Tefal kıyma makinesi 2200 W çelik 62 mm ölçüsünde ızgaraya sahiptir. Bu ızgarayla düşük, orta ve yüksek seviyelerde kıyma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • 3 farklı kıyma şekli
  • Zor etler için ters kıyma seçeneği
  • Kolay kullanımlı

Kullanışlı Tefal 9 In 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi

Kullanışlı Tefal 9 In 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi

Tefal 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesinde zor etler için ters kıyma işlemi bulunur. Zorlu kalın etleri bu işlemden geçirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca güvenli kullanım için de bu fonksiyon geliştirilir. Bu ters kıyma sistemi kendiliğinden kapanmaz ve motor bu sayede korunur. Köfte ve hamburger dışında birçok farklı yemek ince, orta ve kalın kıyılan etler sayesinde pratik şekilde yapılabilir. Ürün içinde bulunan bıçaklar kendi kendi bileyerek güçlü ve sürekli devam eden bir performans gösterir. Ayrıca makinenin sahip olduğu bıçak, ızgara ve diğer aksesuarlar içindeki bölmelerde saklanabilir. Bu da ürünün parçalarının tek bir yerde depolanmasını kolay hale getirir. Dayanıklı ve kullanımı rahat bu ürün sessiz çalışma özelliğine de sahiptir. Kıyma, doğrama ve rendeleme işlemlerini gerçekleştirirken sizi rahatsız eden bir ses duymazsınız.

Tefal 2200 W Kıyma Makinesi Kullanım Avantajları

Tefal 2200 W Kıyma Makinesi Kullanım Avantajları

Tefal 2200 W kıyma makinesi, üç farklı kıyma ızgarasına sahiptir. Kullanım amacına göre bu ızgaralar kullanılabilir. Paslanmaz çelikten üretilen ürünü elinizde veya bulaşık makinesinde yıkarak temizliğini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ızgaralar üründeki bölmelerde de kolaylıkla muhafaza edilebilir. Tefal 9 in 1 et kıyma makinesi 2200 W çelik kullananlar salata ve yemekler için etleri küp küp doğrama, rendeleme ve kıyma işlemlerinden geçirebilir. Köfte yapımını kolay hale getiren pratik bir üründür. Ayrıca kilit sistemiyle de güvenliğini kontrol altına alabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip makinede tutmayı kolaylaştıran geniş saplar da vardır. Bir yerden başka bir yere zorlanmadan taşıyabilirsiniz. Kıyma ünitesi ve motor bloğu birbirine bağlayan metal bağlantı noktası kolay kullanım sağlar. Uzun süreli kullanım imkanı sağlayan dayanıklı ve pratik bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Tefal Et Kıyma Makinesi

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Tefal Et Kıyma Makinesi

Tefal 9 in 1 et kıyma makinesi 2200 W çelik fiyatı sahip olduğu teknik özelliklere göre belirlenir. Et yemeğini pratik ve kolay hale getiren ürün sahip olduğu aksesuarlar ile alternatif seçenekler sunar. Eti hazneye yerleştirip düğmeye basmanız ince, orta ve kalın kıyma işlemi için yeterli olur. İster köfte yapın ister türlü yemeği yapın dakikalar içinde etiniz istediğiniz şekle gelir. Ergonomik ve şık tasarıma sahip ürünle mutfağınızda misafirlerinize lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Ürünün kullanım şekli ve teknik özelliklerini Tefal 9 in 1 et kıyma makinesi 2200 W çelik yorumlarını okuyarak öğrenebilirsiniz. Daha önce bu ürünü satın alıp kullanan müşteriler deneyim ve tavsiyelerini bu yorumlar sayesinde ilk defa alacak kişilere aktarır. Siz de gelişmiş özelliklere sahip bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyata satın alabilirsiniz.