Techmaster Ca53 Manyetik Mıknatıslı Araç Göğsü Masaüstü Telefon Tutucu Md2

70 TL

Ürün Bilgileri

Techmaster Ca53 Manyetik Mıknatıslı Araç Göğsü Masaüstü Telefon Tutucu Md2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmaster Satıcı Ünvanı: TME BİLİŞİM ELEKTRONİK İLETİŞİM LOJİSTİK GIDA İNŞAAT KIRTASİYE MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845031121200018 Vergi Kimlik Numarası: 8450311212
    Bu ürün Techmaster tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması CA53 Manyetik Mıknatıslı Araç Göğsü Masaüstü Telefon Tutucu Md21. Malzeme: PC / ABS / silikon.2. Yüzey işleme teknolojisi: karbon fiber kurutma.3. Boyutlar: 65 * 65 * 42mm. Ağırlık: 50g.4. Mıknatıs kafa genişliği: 42mm-42mm.5. Evrensel cep telefonuna uygulanabilir.6. Uygulanabilir yer: araba merkezi konsolu, masaüstü.7. Evrensel dönüş. Ürün Bilgisitechmaster - cepvaryum Marka TME Paket İçeriği 1 adet
Geri Bildirim Ver

Techmaster Ca53 Manyetik Mıknatıslı Araç Göğsü Masaüstü Telefon Tutucu

Hayatın birçok alanında iletişim kurmak için telefon kullanılır. Çoğu zaman bu telefonları cepte ya da çantada taşıma gereksinimi duyulur. Ancak bazen de arabada telefon kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Techmaster markası size bu noktada kolaylık sağlar. Markanın sunduğu ürünü, aracın ön kısmına monte ederek güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Techmaster CA53 manyetik mıknatıslı araç göğsü masaüstü telefon tutucu tüm cep telefonlarına uyumlu bir modeldir. Bu ürün orta konsol ve masaüstüne uygulayabileceğiniz bir model olarak karşınıza gelir. 360 derece kafa dönüş sistemine sahip olması her açıda kullanma imkanı verir. Karbon fiber teknolojiyle üretilmesi düşük yoğunluk sağlamasına neden olur. Telefonunuz ağır olsa dahi hafifliği sayesinde ergonomik tutuş sağlar.

  • 360 derece dönüş sistemi
  • Manyetik mıknatıs
  • Karbon fiber desen

Kullanışlı Techmaster Telefon Tutucu

Kullanışlı Techmaster Telefon Tutucu

Araba kullanırken telefonunuzu hem güvenli hem de sabit bir şekilde kullanmak isteyebilirsiniz. Arabaya sabitlenen telefon tutucusu, araç içerisinde cihazın rahatlıkla kullanılmasını sağlar. Kullanışlı malzemeden üretilen bu tutucu, araç içerisinde keyifli haberleşme imkanı sunar. Arabayı sürerken telefon kullanmak oldukça tehlikelidir. Techmaster telefon tutucu modelinin yakın yere sabitlenmesi ve göz hizasında olması sizin cihazla temasınızı kolay hale getirir. Yüzeyi kolay kavramasıyla birlikte tutuculuğu sağlam olur. Techmaster araç göğsü telefon tutucu kullanışlı ve kaliteli bir ürün olarak sunulur. Araç gösterge paneli, kaymaz malzemeden üretilir. Araçla giderken bilmediğiniz bir yer için navigasyon açmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ürün sayesinde navigasyona bakmak için sürekli gözünüzü yoldan ayırmanıza gerek kalmaz. Arabanın göğsüne tutturulan bu ürün 40 mm derinliğindedir. Siz de bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Techmaster Araç Göğsü Tutucu

Beğeni Toplayan Techmaster Araç Göğsü Tutucu

İnsanlar birbirleriyle iletişim kurabilmeleri için haberleşme cihazına ihtiyaç duyarlar. Gerek araçta gerekse de başka yerlerde telefon kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Techmaster araç göğsü modeli sayesinde telefonunuzu nereye koyacağınızı kolay bir şekilde belirlersiniz. Kuvvetli ve sıkı tutuşuyla herhangi bir darbeye karşı telefonunuz düşmeyerek sabit kalır. Kolay görüntüleme deneyimi için açılı esneklik sağlar. Kurulumu son derece kolaydır. Bu göğüs panelini yüzeye yapıştırarak rahat bir kullanım keyfi yaşayabilirsiniz. Tümseklerde ve virajlarda alınan darbelere karşı dahi telefon sabit kalır. Techmaster CA53 manyetik mıknatıslı ürün tüm cep telefonlarına uyum sağlar. Arabanın merkezi olan konsol ve masaüstüne kolay bir şekilde kurulum sağlayabilirsiniz. Evrensel dönüş sistemiyle telefonun yönünü dikey ve yatay olarak ayarlayabilirsiniz. Manyetik mıknatıslı özelliğiyle malzemeler iki tane karşılıklı uçlarda toplanır. Güçlü manyetiğe dönüştürerek cihazınızı kuvvetli tutar.

Avantajlı Techmaster Araç Göğsü Telefon Tutucu Fiyatları

Avantajlı Techmaster Araç Göğsü Telefon Tutucu Fiyatları

Techmaster CA53 manyetik mıknatıslı araç göğsü masaüstü telefon tutucu fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Güçlü manyetik özelliğiyle tutuculuğu sabitleyerek telefonunuzun kontrollerine erişimi kolay sağlarsınız. Uygun tutucu özelliğiyle maksimum görünüm sağlar. Telefonunuz kılıf içerisinde olsa dahi mıknatıs özelliği sayesinde sorun yaşamazsınız. Kırmızı ve siyah renkli dış tasarımı vardır. Bu tutucu ürün, ergonomik olmasıyla da beğeni toplar. Darbelere karşı cihazın yere düşmesine engel olur. Tutucu bölümü kaymaz silikondan oluşur. Araç hareket halindeyken cihazın kaymasını engelleyebilirsiniz. Techmaster CA53 ürünü şarj cihaz slotunu kapatmayan özelliğine sahiptir. Bu sayede cihazı stand üzerinde dahi şarj edebilirsiniz. Yumuşak silikon yapısıyla cihazınızı çizmeden kullanabilirsiniz. Doğru pozisyon sağlayarak arabayı sürerken telefonunuzu rahat kullanım şansı elde edebilirsiniz. Siz de bu ürüne online alışverişin adresi olan Trendyol ile kolayca sahip olabilirsiniz.