Teaser Miss Teaser Noir 30ml

119 TL

Ürün Bilgileri

Teaser Miss Teaser Noir 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parfümevi Satıcı Ünvanı: ŞELALE KİMYASAL ÜRÜNLER AMBALAJ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801051707700017 Vergi Kimlik Numarası: 8010517077
    Bu ürün Parfümevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miss teaser noir feminenliği ortaya çıkaran siyahın vücut bulmuş halidir. Duyuları uyandıran çekiciliğin, aydınlık notalar ile bezenmiş modern oryantal bir kokunun çağdaş ifadesidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 30 ml
Geri Bildirim Ver

Teaser MC341 30 ml Miss Teaser Noir

Teaser miss teaser noir 30ml efsanevi kokusuyla aklınızı başınızdan alan bir parfümdür. Modern oryantal bir koku olan teaser miss teaser noir 30ml, sizi kokusunu aldığınız ilk andan itibaren uçsuz bucaksız yolların içine sürükler. Gösterişli ve çarpıcı olan naif kehribar ve tatlı notaların birleşimi sayesinde bugüne kadar hiç duymadığınız kokuları alıp, hiç deneyimlemediğiniz duyguları hissedebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinizde toplayıp her yere kokunuzla imzanızı atabilirsiniz. Teaser miss teaser noir mini boy bir parfümdür. Günün her saati yanınızda taşıyabilirsiniz. İstediğiniz her an bir iki fıs sıkıp auranızın gücünü dışa vurarak kokunuzla herkesin beğenisini toplayabilirsiniz. Sıktığınız alanda kalıcı bir koku etkisi yaratan teaser miss teaser noir 30ml tüm gün üzerinizde kalır.

  • Oryantal koku
  • Uzun süre kalıcılık
  • Mini boy parfüm

Miss Teaser 30 mL MC341 Noir’in Özellikleri Nelerdir?

Miss Teaser 30 mL MC341 Noir’in Özellikleri Nelerdir?

Teaser miss teaser noir 30ml içerdiği oryantal koku sayesinde kokusundan vazgeçemeyeceğiniz bir parfümdür. Özenle yetiştirilip toplanmış otların kurutulması, kehribarın büyüleyici kokusu ve egzotik bitkilerin özlerinin çekiciliğinin birleşmesiyle ortaya çıkar. Bu dikkat çekici koku sayesinde feminenliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Teaser miss teaser noir 30ml yapısı gereği eşsiz bir kokuya sahiptir. Bu koku cildinize temas ettiği andan itibaren orada kalır. Kalıcılığı sayesinde tüm dolabınıza bile kokusunu yayar. Kadınsı özellikler taşıyan bu parfüm, kişiliğinizi de ön plana çıkarır. Konuşmadan bile kokunuzla her girdiğiniz ortamda varlığınızı belli edebilir ve hafızalara kazınabilirsiniz. Şık şişesiyle de kokusu kadar göz doldurmaktadır. Hem estetik açıdan hem de uyandırdığı hisler bakımından herkesin sahip olmak istediği bir koku olan bu parfümü siz de deneyebilirsiniz.

Miss Teaser 30 mL MC341 Noir Kimlere Hitap Eder?

Teaser miss teaser noir 30ml feminenliğini ortaya çıkarmak isteyen herkes için ideal bir seçimdir. Eşsiz kokunuzla eşsiz karakterinizi harmanlayarak bu kalıcı parfüm kokusunu birleştirebilir ve teninize her açıdan uyum sağlayacak bu parfümü kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de kısa sürede uçan parfümleri kullanmaktan sıkıldıysanız, bu naif kokulu ama aynı zamanda akılda kalıcı özelliklere sahip olan easer miss teaser noir 30ml parfüme sahip olabilirsiniz. Teaser miss teaser noir 30ml yorumlarını da inceleyip bu özel parfümün detaylarını inceleyebilirsiniz. Sıktığınız andan itibaren kokusu sizi esir alacak olan bu koku, hem özgüveninizi hem de çevrenize yaydığınız enerjinin volümünü arttırır. Teaser miss teaser noir 30ml fiyatı da kokusuyla çevresindekileri etkisi altına almak isteyen herkesin bütçesine uygundur.

Miss Teaser 30 mL MC341 Noir’in Kalıcılığı Nasıldır?

Teaser miss teaser noir 30ml parfümün kalıcılık oranı oldukça fazladır. Sabah işe gitmeden sıktığınız an kokusu teninize yayılmaya başlar. Gün boyu kokunuzu hiç tazelemeden bile gece sonuna kadar yoğunluğunu ve merak uyandıran kokusunu korur. Teaser miss teaser noir 30ml zengin içeriği ve modern yapısı sayesinde kadın, erkek fark etmeksizin etrafınızda bulunan herkesin tüm dikkatini üzerinizde toplar. Her girdiğiniz ortamda parfüm sahibini arayan yüzleri, parfümün markasını sorgulayan meraklı bakışları ve peşinize takılıp kalanları görmeniz mümkündür. Teaser miss teaser noir 30ml sayesinde sadece siz değil dolabınız da bu eşsiz kokuyla dolup taşmaktadır. Siz de artık imzanız olacak bir koku arıyorsanız, Trendyol üzerinden klasik çizgilerden uzak, çağdaş bir duruşu olan ve aklınızı başınızdan alacak bu parfümü satın alabilir ve hayatınıza kabul etmeye hazırlanabilirsiniz.