Team Elt Publishing Ahead With English 8 Test Book

234 TL

Ürün Bilgileri

Team Elt Publishing Ahead With English 8 Test Book

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahead with English 8 Test Book

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Meryem Yılmaz
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Team Elt Publishing Ahead With English 8 Test Book

Günümüzün önemsenen niteliklerinden olan yabancı dil öğrenimi okullarda ders olarak sunulur. Bu eğitimin erken yaşlardan itibaren alınması dilin etkili kullanımı için önemlidir. Kişinin kelime bilgisinin artmasını sağlayarak günlük hayatta fazla alanda dilden faydalanmasına imkan tanır. Liseye ve üniversiteye hazırlanılan sınavların içeriğine yabancı dil soruları eklenmiştir. Bu yönüyle başta İngilizce olmak üzere ikinci bir dilin günümüzde başarılı olmak için öğrenilmesi şarttır. Team Elt Publishing Ahead with English 8 Test Book gereken İngilizce ders konularına ve sınavda çıkacak test sorularına hakim olmak için gereken kaynak içeriğini sunar. Öğrencilere dersi sevdirmek ve kolay öğrenmelerini sağlamak için ebeveynlerin satın alabileceği bir kitaptır.

  • Meb ile %100 uyumlu
  • 710 yeni nesil soru
  • Akıllı tahta özelliği

Team Elt Publishing ile İngilizce Sınavlara Hazırlık

Team Elt Publishing ile İngilizce Sınavlara Hazırlık

Okulda öğrenilen ve Meb kitapları ile desteklenen İngilizce konularına tamamlayıcı olarak sunulan Ahead with english 8 yardımcı kaynak kitabı olarak karşımıza çıkar. Konularla birebir uyumlu olduğundan, tam olarak anlaşılamayan ya da eksik öğrenilmiş konularda öğrencilere destek sunar. Team Elt Publishing 8.sınıf son sınıfın tüm konularını içerdiğinden ve güncel olarak hazırlandığından derslerde ve sınavda öğrenciye avantaj sağlar. Yeni nesil sorularıyla, son dönemde kullanılan soru tarzlarını öğretir. Smartboard denilen akıllı tahta özelliğiyle profesyonel bir çalışmaya olanak tanır. İngilizce, diğer tüm dillerde de olduğu gibi teorik derslerden biraz uzaklaşıldığında unutulduğundan sürekli pratik yapmayı gerektirir. Özellikle ara dönem tatillerinde ya da hafta sonlarında bu kitap ile tekrar yapmak da mümkün olur. Bu yönüyle öğrencilerin başucu kitabı olabilecek bir kaynak kitap niteliği taşır.

Team Elt Publishing ile Kelime Bilginizi Arttırın

Team Elt Publishing ile Kelime Bilginizi Arttırın

Bir dili konuşmanın yolu, günlük hayatta iletişim kurarken o dili kullanmaktan geçer. Bu noktada karşıdaki kişinin kullandığı sözcükleri ve deyimleri anlamak gerekir. Bir olayla ilgili konuşurken karşıdaki kişinin yaptığı yorumu doğru analiz etmek doğru bir bakış açısı kazandırır. Aynı şekilde sınavda da soruları doğru anlamak ve kelimeleri eksiksiz biliyor olmak soruyu kolay cevaplamayı sağlar. Ahead English 8 Test Book kitabında bulunan test soruları uzmanlar tarafından hazırlandığından, kaliteli ve güvenli bir çalışma yapmanıza katkı sunar. Ayrıca 8. sınıf ingilizce Team Elt Publishing soruları daha iyi anlamanız için kelime bilginize destek olacak kelime sorularını size sunar. Ne kadar çok kelime öğrenilirse eğitimin devam eden sürecinde o kadar kolay bir gelişim sağlanır. Lise öncesi oluşturulan temelde eksik olmaması, sonraki dönemdeki derslerde başarıyı olumlu yönde etkiler.

Team Elt Publishing Uygun Fiyatlarla

Team Elt Publishing Uygun Fiyatlarla

Okullarda öğretilen yabancı dil, yeni insanlarla tanışmak, farklı kültürleri tanımak, yazılan haberleri farklı bakış açılarıyla okumak gibi amaçlarla kullanılır. Bu amaçların öncesinde okul derslerinde başarı sağlamak, dilin temelini oluşturmak ve sınavda sorulacak yabancı dil sorularını doğru yanıtlamak önemsenir. Team Elt Publishing- Ahead with English 8 bu ihtiyaçların tümüne cevap verecek bir üründür. Ezberden uzaklaştırarak, anlam ve yorum üzerine öğreten bu kitap, birden çok kazanımı bir araya getiren ve bu kazanımları gerçek hayatla bütünleştirerek sunan yeni nesil soruları içerir.Sınav sisteminde de bu tarz sorular yer aldığından bu öğrenme sistemi öğrenciler için gereklidir. Çünkü, günümüz eğitim sisteminde yeterli kelime bilgisi ile yorum yaparak neden-sonuç ilişkisini anlamak ön plandadır. Uygun fiyata bu faydalı kitabı edinmek için Trendyol kampanyalarını takip edebilirsiniz.