1
Sözlük ve İmla Kılavuzu kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Tdk Yayınları Okullar Için Türkçe Sözlük

135 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
149 TL139 TL
Kurumsal Fatura
140,30 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
188,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tdk Yayınları Okullar Için Türkçe Sözlük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELEBEK KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ENİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350472218
    Bu ürün KELEBEK KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okullar Için Türkçe Sözlük

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021

Eğitim ve öğretimin yapı taşı olan dil, ilk önce ailede öğrenilir. Herkesin kendi yöresine göre şivesi, ağzı ve kelimeleri vardır. Bu farklılıkları resmi ve profesyonel hayatta ortak bir paydada buluşturmak için herkesin Türkçe dilini doğru ve Türk Dil Kurumu’nun belirlediği kurallar çerçevesinde öğrenmesi beklenir. Bunu yapmanın kolay yollarından biri ise Türk Dil Kurumu bünyesinde hazırlanan, yardımcı kaynak olarak kullanabileceğiniz sözlüklerdir. TDK tarafından özenle hazırlanan kaynak kelime dağarcığını geliştirmek isteyen yetişkinlere veya telaffuzlarını güçlendirmeye çalışan çocuklara hitap edebilir. TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 sayesinde başka kaynaklara ihtiyaç duymadan kelimelere hakim olabilirsiniz. Kitaptaki kelimeler sade bir dille anlatılır. Yayınevinin kitabından hem okulda hem de sosyal yaşamınızda faydalanabilirsiniz.

  • Kolay ve anlaşılır açıklamalar
  • Kaliteli baskı
  • Güncellenen içerik

TDK Yayınları Sözlük Özellikleri ve Avantajları

TDK Yayınları Sözlük Özellikleri ve Avantajları

Anlaşılır bir sadelikte, alfabe sırasına göre listelenen TDK Yayınları Türkçe sözlük 2021 yılında basılır. Hem öğrenciler hem de yetişkinler tarafından tercih edilen kaynak toplamda 734 sayfadan oluşur. TDK Yayınları bünyesinde hazırlanan bu Türkçe sözlük, cep boy olduğu için her yerde size eşlik edebilen bir forma sahiptir. Ürünün geniş kapsamlı olması sayesinde gün içerisinde sıklıkla kullandığınız cümleleri zenginleştirebilirsiniz. Zaman içerisinde yapılan araştırmalar sayesinde dile kazandırılan kelimeler hızla artar. Yayınevi sunduğu güncel baskıya Türkçede yer alan birçok kelimeyi ekler. Kaynak, çocukların temel olarak ihtiyaç duyabileceği kelimeleri içerir. Bunun yanı sıra eski Türkçeden türeyen ve farklılık gösteren ifadeler de sade bir şekilde sözlükte yerini alır. Bu sayede hem geçmişten hem de güncel tarihlerden kelimeleri günlük hayatınızda bilinçli bir şekilde kullanma imkanı bulabilirsiniz.

TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 Yorumları

TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 Yorumları

TDK Yayınları Okullar sözlük kaliteli kağıdı ve baskı tekniği ile kolayca yıpranmaz. Kelimeler öz ve kolay okunabilir olduğundan Türkçe dilinin temelini atmak isteyen kişilere zorluk çektirmez. Öğrenmek istediğiniz dili anlamak için kelimeleri anlamlandırmanız ve doğru yerlerde kullanmanız gerekir. Destek alacağınız kaynaklardan TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 yorumları karar verme sürecinizi hızlandırmak amacıyla sizinle paylaşılır. Öğrenmenizi kolaylaştırmak için yalın anlatımıyla dikkat çeken ve geniş kitlelere hitap eden TDK’nin içeriğini tercih edebilirsiniz. Ürünün niteliğinden emin olmak için TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 kullananlar tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Bu değerlendirmeler sayesinde kaynağın baskı kalitesinden, kelime sayısının yeterliliğinden ve anlamların sadeliğinden emin olabilirsiniz. TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 satın alarak öğrenmeyi keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Uygun TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük Fiyatları

Uygun TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük Fiyatları

Eğitiminiz ve kişisel gelişiminiz için çeşitli kaynaklardan destek alabilirsiniz. Kaynakların içerikleriyse bütçenize ve ihtiyacınıza göre değişiklik gösterebilir. Bu kaynaklar arasında yer alan TDK Yayınları Okullar İçin Türkçe Sözlük 2021 fiyatı ise oldukça makul düzeylerde tutularak size sunulur. Özellikle öğrencilere hitap eden yayınevi, ürünlerinde de öğrencilerin ve ebeveynlerin bütçesini zorlamayacak avantajlı fiyatlar uygular. Bu sayede hem derslerinizi hem de dil bilginizi geliştirirken bütçenizi zorlamanıza gerek kalmaz. Türkçe dersinde veya evinizde büyürken öğrendiğiniz kelimeleri anlamlandırmak zor olabilir. Bilmediğiniz kelimeleri devamlı birilerine sormanız mümkün olmayabilir. Böyle durumlarda TDK’nin bu kaynağından faydalanabilirsiniz. Kaynaktan sadece minikler değil, geniş yaş grubundan dilini güzel bir şekilde kullanmak isteyen insanlar da destek alabilir. Binlerce kelimesi, nitelikli materyali ve kaliteli kalın kapağıyla beğenileri üzerinde toplayan sözlüğü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.