Tassya Shirataki Konjac Noodle 270 gr X 5

375 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tassya Shirataki Konjac Noodle 270 gr X 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ithal bakkal Satıcı Ünvanı: HAMİN BEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620337322
    Bu ürün ithal bakkal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tassya Shirataki Konjac Noddle 270 Gr(Hazır Konjac Eriştesi) Uzakdoğu mutfağında kullanılan, Konjac bitkisinin kökünden üretilen bu noodle
  • özellikle diyet yapanların tercihidir. 100 gramda 24 kalori, 0 yağ, 0 şeker, 0 protein ve 3.5 karbonhidrat içerir. Lif bakımından oldukça zengin, ince, saydam yapısı vardır. Çinde Moyu veya Juruo, Japonya’da Konnyaku veya Shritaki Noodles olarak adlandırılır. Amerika’da ise besin değerleri sebebiyle Mucize Noodle anlamına gelen "Miracle Noodle” olarak adlandırılır. *Suda çözülebilen tamamen doğal liflerdir. *Yağ, şeker, nişasta veya protein içermez. *Buğday ve gluten içermez. *Saf sebzedir. *Kendine ait bir tadı veya kokusu yoktur, eklendiği yiyeceğin tadını alır. *Birçok şekilde tüketilebilir, sadece istenen sosla hazırlanarak, hızlıca servis edilebilir. *Kutu ağırlığı 270gr. Süzülmüş ağırlık 200gr.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Tassya 10035 Shirataki 270 g x 5 Konjac Noodle

Tassya 270 g x 5 Shirataki Konjac Noodle, soft lezzeti ve pratik hazırlanışıyla bir kere tadınca vazgeçmek istemeyeceğiniz bir tattır. Farklı şekillerde tüketilebilen ürünü acıktığınız her an tercih edebilirsiniz. Beyaz renkteki noodle, uzun formdadır ve tarifi oldukça kolaydır. Ürünü, dilediğiniz soslarla lezzetlendirebileceğiniz gibi sade olarak da yemeklerin yanında tüketebilirsiniz. Domuz ürünü içermeyen noodle, helal ürün standartlarına uygundur. Ürün, Uzakdoğu’da yetiştirilen Konjac bitkisinin kökünden üretilmiştir. Noodle; glutensiz, vegan beslenmeye uygun olmasının yanı sıra diyet yapanlar için de iyi bir seçim olabilir.

  • Noodle, helal bir üründür.
  • Gluten ve hayvansal kaynaklı madde içermez.
  • Ürün, nötr bir tada sahiptir.

Tassya 270 G X 5 Shirataki Konjac Noodle’ın Özellikleri Nelerdir?

Tassya 270 G X 5 Shirataki Konjac Noodle’ın Özellikleri Nelerdir?

Tassya 270 g x 5 Shirataki Konjac Noodle, özel ambalajı ve lezzetiyle açlık anlarında mükemmel bir alternatiftir. Çin’de üretilen noodle, vegan bir üründür. Özel makarnanın içeriğinde hayvansal kaynaklı herhangi bir madde bulunmaz. Helal üretim koşullarına uygun olan makarna, günün her saatinde tüketim için uygun olan bir gıdadır. 270 g ağırlığında 5 ayrı paket hâlinde tüketicilere sunulan ürün, oldukça besleyicidir. Makarnanın 100 gramı 24 kaloridir. 3,5 g karbonhidrat içeren makarnada yağ, şeker ve protein bulunmaz. Lifli yapıya sahip olan ürün, tüketilmesinin ardından kişileri uzun süre tok tutar. Buğday ve gluten içermeyen noodle, alerjik hastalıkları olan kişilerce tercih edilebilir. Tassya 270 g x 5 Shirataki Konjac Noodle kullanarak damak tadınıza uygun leziz tarifler hazırlayabilirsiniz.

Tassya 270 G X 5 Shirataki Konjac Noodle Lezzetli midir?

Tassya Konjac Noodle, saf sebzelerin birleşiminden oluşur. Nötr bir tada sahip olan ürün, içerisine eklenen gıdaların lezzetini alır. İnce ve uzun formda olan makarna, sebze ya da etlerle bir araya getirilerek besleyiciliği arttırılabilir. Ürün, hazırlanan özel soslarla eşsiz bir tada sahip olur. Soya, domates, teriyaki gibi pek çok tatla kullanılabilen ürün, her seferinde farklı bir aromada olabilir. Beyaz renkte olan makarna, kullanılan sosun rengini alır. Tassya 270 g x 5 Shirataki Konjac Noodle, farklı gıdalarla pişirilerek kullanılabileceği gibi et yemeklerinin yanına garnitür olarak da tercih edilebilir. Doyurucu bir öğün oluşturmak için pişirdiğiniz soslu bir protein yemeğinin yanında soft tadı olan noodle tercih edilebilirsiniz. Her sosla ve yemekle eşsiz bir tat oluşturan Tassya Shirataki, farklı damak tatlarına uygun bir lezzettir.

Tassya 270 G X 5 Shirataki Konjac Noodle’ı Kimler Tercih Edebilir?

Tassya Shirataki Noodle, makarna tüketmeyi sevenler için mükemmel bir tercih olabilir. Çin usulü bir makarna olan noodle, farklı pek çok aromayla beraber kullanılabilir. Ürün, kalabalık sofralarda oldukça kurtarıcı bir tercihtir. Noodle pişirilmesinin ardından her damak tadına farklı şekilde soslanarak servis edilebilir. Ürün, gluten alerjisi olan kişilerce de rahatlıkla tüketilebilir. Sebze kaynaklı bir gıda olan noodle, glutenin yanı sıra hayvansal kaynaklı herhangi bir madde içermez. Bu sebeple hayatını vegan olarak devam ettiren kişiler, Tassya Shirataki Konjac Noodle’ı tercih edebilir. Lif yönünden zengin olan ürün, sağlıklı şekilde beslenen kişilerce tüketilebilir. Her aromayla mükemmel uyum sağlayan noodle, keyifli sofralar kurma imkânı sunar. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Tassya 270 g x 5 Shirataki Konjac Noodle yorumlarını okuyabilirsiniz. Söz konusu ürünü uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.