taşkar peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

taşkar peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garden Ata Satıcı Ünvanı: ERKUT UYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8970552758
    Bu ürün Garden Ata tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Callistemon Lanceolatus
  • Avustralya kökenli bir bitkidir. Nemli, geçirgen toprak sever. Fakir topraklarda da yetişir. İlkbaharda budamayla güzel bir form verebilirsiniz. Mart-nisan aylarında çelikleme ile üretilir. Güneş sever, bol ışık alan bir yere dikim yapın. Fırça Çalısı Çiçeği
  • kış döneminde serin ve aydınlık bir yere yerleştirin. Üç metreye kadar boylanabilir. Kireçsiz suyla, yaz döneminde bol sulama yapılmalıdır. İlkbaharda tohumla da üretilir. Büyük saksılarda ya da bahçede çit olarak yetiştirebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı

Taşkar Peyzaj fırça çalısı çiçeği fidanı, bahçe ve peyzaj düzenlemelerinde kullanılan göz alıcı bir üründür. Bulunduğu ortama dekoratif bir canlılık ve yaşam katan fidan, hem kolay dikimi hem de pratik bakımı sayesinde dikkat çeker. Birçok kişi tarafından rahatlıkla büyütülmesi sağlanan fidan, farklı yerlerde yetiştirilebilir olması bakımından da ayrı bir özelliğe sahiptir.

  • Kolay bakım

  • Dayanıklı

  • Farklı yaşam alanları

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı Özellikleri

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı ÖzellikleriTaşkar Peyzaj fırça çalısı çiçeği fidanı özellikleri arasında şık görünümü, sevimli ve renkli çiçekler, farklı tonlarda yaprakları ve dayanıklı yapısı ön plana çıkar. Özellikle dayanıklı bir yapıya sahip olması, kullanıcılar tarafından sık tercih edilmesine neden olurken hem her mevsim kullanılabilir olmasını vurgular hem de zorlu hava koşullarına dahi direnç göstererek şık ve estetik bir görünüm oluşturur. Fırça çalısı çiçeği, göz alıcı pembe çiçeklere sahip bir çalı bitkisidir. Çiçekler, püskül benzeri salkımlarda bulunur ve bahçeleri veya peyzaj alanlarını canlandırır. Çalı fidanı, 1-3 metre arasında değişen bir yüksekliğe sahiptir. Peyzaj düzenlemelerinde farklı alanlara kolayca uyum sağlayabilmesini sağlar. Yapraklar genellikle yeşil renkte olup bazı çeşitlerinde hafif bir tüylenme veya gümüş bir yüzey olabilir. Fidan, dikildikten sonra kısa bir süre içerisinde çiçeklenmeye başlar ve genellikle bahar ve yaz aylarında çiçek açar. Bu dönemde pembe çiçekler bahçenizin veya peyzajınızın renk paletini zenginleştirir.

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı Kullanımı

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı KullanımıTaşkar Peyzaj tarafından sunulan fırça çalısı çiçeği fidanı, genç bir bitki olarak kullanıcıya sunulur. Doğru iklim ve hava sıcaklığı koşullarında dikildiğinde etkili bir büyüme sağlayan fidan; bahçenizin kenarlarını, çitlerini veya yollarını süslemek için kullanılabilir. Peyzajın bir parçası olarak çiçek yataklarını veya süs havuzlarını süslemek için idealdir. Birçok farklı alanda kullanımı bulunan bu fidan, yoğun bakım ihtiyacı duymadığı için özellikle şehir ve kırsal alanlarda yeşillendirme ve ağaçlandırma projelerinde sıklıkla tercih edilir. Toplu açık alanlarda veya parklarda estetik bir dokunuş olarak kullanılabilir. Şehir peyzajında sokak kenarları, yeşil alanlar ve kentsel bahçelerde kullanılabilir. Rüzgarı kırmak ve bahçenizi rüzgarın olumsuz etkilerinden korumak için de kullanılan bu fidan, doğru koşullarda ekildiği zaman, estetik bir görünüm oluşturur. Fırça çalısı çiçeği fidanı, peyzaj tasarımcılarından bahçe meraklılarına kadar herkes tarafından kullanılabilir.

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı Fiyatı ve Yorumları

Taşkar Peyzaj Fırça Çalısı Çiçeği Fidanı Fiyatı ve YorumlarıBahçe düzenlemesi veya peyzaj projelerinde çalışanlar için ideal bir bitki seçeneği olarak görülen fırça çalısı çiçeği fidanı kolay dikimi sayesinde herkes tarafından kullanılabilir. Kök kısmını toprağın belirli bir miktar altına doğru yerleştirdikten sonra üzerini kapatarak ilk can suyunun verilmesiyle dikim işlemi tamamlanmış olur. Düzenli sulama ihtiyacına gerek duymayan fidan, toprağı uzun süre kuru kalmadığı sürece uzun yıllar sağlıklı bir şekilde büyür. Bahçeleri ve peyzaj düzenlemelerini güzelleştiren ve canlandıran göz alıcı bir bitki türüdür. Estetik değeri, dayanıklılığı ve kolay bakımı ile bahçe meraklıları ve peyzaj tasarımcıları için ideal bir seçenektir. Çiçekleri beyaz renkte ve oldukça hoş bir kokuya sahip olan bu bitki, diğer doğa canlıları için de önemli bir yaşam alanıdır. Taşkar Peyzaj fırça çalısı çiçeği fidanı yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri incelendiğinde ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Taşkar Peyzaj fırça çalısı çiçeği fidanı fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.