Tasarici Çizgi Film Karakterli Rakı Bardağı Serisi 2 Adet Tweety

279 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  279 TL
%5 indirim
2 x  265,05 TL
530,10 TL
%10 indirim
3 x  251,10 TL
753,30 TL
%15 indirim
4 x  237,15 TL
948,60 TL

Ürün Bilgileri

Tasarici Çizgi Film Karakterli Rakı Bardağı Serisi 2 Adet Tweety

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tasarici Satıcı Ünvanı: SİMLA CENGİZHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7680315477
    Bu ürün Tasarici tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rakı Bardağı Modelleri Hacim: 200ml (200cc) Uzunluk: 12.50 cm Genişlik: 5.5 cm Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Rakı Bardağı Genelde rakı bardağı, içeceğin lezzetini yoğunlaştırmak, daha zevkli bir hale getirmek ve misafirleri de etkilemek için kullanılan harika aksesuarlar olmaktadır. Özel davetlerde, rakı sofrasında şık rakı bardağı seti ile içecek ikramları çok farklı bir boyuta taşınmakta ve rakıdan alınan keyfi de maksimum seviyeye çıkmaktadır. Bu nedenle de çok fazla talep gören, çok farklı çeşitlere sahip bir ürün olmaktadır. Rakı Bardağı Modelleri Genelde rakı bardağı şekil olarak aynı olsa da tasarım olarak, farklı tasarımlardan meydana gelmektedir. Rakı sofralarında ikramlıkların yanından çeşitli kapasitelerde özel tasarım ve stil ile üretilen cam rakı bardağı seti modelleri çok fazla seçeneğe sahiptir. Son zamanlarda çok fazla popülerlik kazanan rakı bardağı çeşitleri çok kişiye özel tasarımları ile ya da resimli, söz içeren seçenekleri ile çok farklı şekillerde üretilmektedir. Rakı Bardağı Özellikleri İçkili sofra sunumlarında, misafirleri ya da restoranlar için gelen müşterileri etkilemek için kullanılan cam rakı bardağı ürünleri, modern seçenekleri ve sağlam yapıları ile çok büyük ilgi görmektedir. Çok önemli detaylara sahip olan bu ürünler ince ve uzun görüntüleri ile farklı şekilde modelleri ile kullanılır. Bundan dolayı da rakı bardağı seçimi kişinin kendi zevkine bağlı olarak değişir. Rakı bardağı seçimlerinde sağlam ve kullanışlı modelleri tercih etmek çok önemli bir yere sahiptir. Rakı bardağı modelleri görkemli, sade ya da farklı tarz modelleri ile kişilere çok farklı özellikler sunmaktadır. En yaygın olan rakı bardağı seti de sağlam ince ve uzun sade görüntüye sahip modeller olmaktadır. Rakı bardağı çeşitleri konsept ve tarzınıza bağlı olarak, tercih edebileceğiniz pek çok seçeneğe sahip ürünler olmaktadır. Model, hacim, takım ya da tekli olarak satışına bağlı olarak da değişen rakı bardağı fiyatları, herkesin bütçesine uyum sağlayacak pek çok farklı ürün yelpazesine sahiptir. Tasarıcı sizler için en güzel rakı bardaklarını tasarlayıp sofralarınıza renk katmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 200-249 ml
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Ürün Tipi Rakı Bardağı
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver