Tarko Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık. 4 Bölmeli Beyaz 901555

659,14 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Tarko Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık. 4 Bölmeli Beyaz 901555

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİJYENMARKET Satıcı Ünvanı: TARKO DIŞ TİCARET İLAÇLAMA TEMİZLİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0824011017300018 Vergi Kimlik Numarası: 8240110173
    Bu ürün HİJYENMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Otel Tipi Şampuanlık, Sıvı Sabunluk ve Krem Dispenseri Sıvı sabun, şampuan, losyon ve saç kremlerinin ekonomik tüketimini sağlar.
  • Montaj için gerekli olan vidalar dahildir.
  • Tek Ünite Boyutu : 63 x 83 x 190 mm
  • Sıvı hazne kapakları ayrı ayrı kilitlenebilir.
  • Silikon ve bant dahil değildir.4x450 ml

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık 4 Bölmeli

Tarko otel tipi banyo duş şampuanlık sağladığı avantajlar, kullanım kolaylığı ve sade görünümü ile çok sayıda kullanıcının bir numaralı tercihi arasında yer alır. Orijinal tasarımı ve sağlam yapısı sayesinde uzun seneler boyunca ilk günkü verimi ile kullanılmak üzere uygundur. Hafif tasarımı, ilerleyen süreçlerde problem yaşanmasının önüne geçer. 901555 2019HYJN901555 ürün koduna sahip olan ürün, otel tipi banyo ve duş şampuanlık arayanlar, ancak birinci sınıf kaliteli ürün bulmakta zorlananlar için oldukça idealdir.

 
  • Pratik kullanımı sayesinde zamandan tasarruf sağlar.
  • Boyutu dolayısıyla yer kaplamaz.
  • Uzun süreli kullanım sağlar.

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık 4 Bölmeli Kullanımı

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık 4 Bölmeli Kullanımı

Tarko otel tipi banyo ve tuvalet alanlarında kullanım için uygundur. Sahip olduğu 4 hazneye dilediğiniz sıvı içeriği doldurabilirsiniz. Yaygın olarak şampuanın yanı sıra saç kremi, sıvı sabun ve krem dispenseri sıvı sabun yerleştirilmesi tercih edilir. İstenen bölmeler, kullanıcı tarafından kategorilere ayrılarak kullanılabilir. Tüm bölmelere aynı ürünün konulması da mümkündür. Banyo ve duş şampuanlığının doldurulması da son derece kolaydır. Ürünün en üst kısmında yer alan kapaklar kaldırılmalı ve sahip olduğu dört bölmeye kullanıcı istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak arzu edilen sıvı ürünler boşaltılmalıdır. Giriş kapaklarının geniş olması, herhangi bir dökülme olmaksızın doldurma işleminin tamamlanmasını mümkün kılar. Beyaz ve sade görünümü sayesinde banyo ve tuvalet alanları ister avangart tarzda döşeyin ister sade ve gösterişli, her şekilde uyum sağlar. Çok sayıda bölmeye sahip olması ve geniş kapsamı sayesinde şampuanlık haricinde banyoda hiçbir şişe ya da ürün kullanmaya gerek kalmayacaktır. Tek bir ürün ile kullanıcıların tüm ihtiyaçları eksiksiz olarak karşılanabilir.

 

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık Özellikleri

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık Özellikleri

Tarko otel tipi banyo duş şampuanlık 4 bölmeli beyaz kullanım pratikliği ile çok sayıda kullanıcı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alır. Paket içeriğine montaj esnasında kullanılacak olan vidalar da dahildir. Bu sayede kullanıcılar, uygun vida aramak zorunda değildir. Şampuanlığın tek ünite boyutu 63 x 83 x 190 milimetredir. Silikon ve bantlar ise dahil olmamaktadır. Her bir sıvı bölmesi 450 ml kapasiteye (4 x 450 ml) sahiptir. 4 sıvı haznesi, birbirlerinden bağımsız olarak doldurulabilir ve istek ve amaçlar doğrultusunda kilitlenerek kullanılabilir. Otel tipi şampuanlık, tercihlere bağlı olarak aynı zamanda evlerde kullanılarak ekonomik kullanım konusunda da fayda sağlayabilir. Toplu kullanım alanları için son derece pratiktir. Şampuanlığın 4 sıvı bölmesine sahip olması sayesinde kullanıcılar, tek seferde tüm hazneleri doldurabilir ve uzun bir süre rahatlıkla kullanmanın tadını çıkarabilir.

 

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık Fiyatı ve Yorumları

Otel Tipi Banyo, Duş Şampuanlık Fiyatı ve Yorumları

Tarko otel tipi şampuanlık sağladığı ekonomik avantajlar ve kullanım pratikliği ile göz önüne çıkar ve beğeni kazanır. Bununla birlikte uzun vadede oldukça tasarruf sağlamanıza imkan verir. Otel tipine sahip dayanıklı ve uzun süre kullanılabilecek banyo duş şampuanlık arayan herkes, bu ürünü tercih ederek hedefledikleri sonuca ulaşma kolaylığından yararlanabilir. Tarko otel tipi duş şampuanlık yorumları dikkate alındığında banyo duş şampuanlığının tam bir fiyat ve performans ürünü olduğu görülebilmektedir. Uygun fiyatı sayesinde farklı bütçelere de hitap eder. Yalnızca otellerde değil toplu halde kullanımın olduğu ya da hususi banyo ve tuvaletler için de farklı amaçlar ile kullanılmaya uygundur. Tarko otel tipi banyo duş şampuanlık 4 bölmeli beyaz fiyatı ve detayları ile birlikte sayfada yer almaktadır. Sizler de bu ürüne sahip olmak için Trendyol’u inceleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.