Targus Thz742gl Click-ın 11 Inç Ipad Pro 2. Nesil (2020) Ve 1.nesil (2018) Ile Uyumlu Kılıf

3.703 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Targus Thz742gl Click-ın 11 Inç Ipad Pro 2. Nesil (2020) Ve 1.nesil (2018) Ile Uyumlu Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • THZ742GL Click-In™ iPad Pro 11 inç 2. Nesil (2020) ve 1. Nesil (2018) için Kılıf - Siyah Sağlam koruma için askeri sınıf 4 'düşme testi * geçti Hemen hemen sonsuz görüntüleme açıları ve rahat yazma konumu sunmak için anında ayarlanır Güçlendirilmiş köşelere sahip patentli özel kalıplanmış tepsi darbe korumasını arttırır Kumandalara, portlara ve kamera lenslerine hassas kesim erişimi Sesi kullanıcıya doğru yönlendiren ses kepçeleriyle sesi yükseltir Manyetik kapatma güvenli taşıma sağlar Entegre Apple Pencil® / stylus tutucu Genel Bakış Stil ve işlev, iPad Pro®'nuz için koruma ve performans sağlamak üzere güçlerini birleştiriyor. 4 fite * kadar düşmeler için askeri sınıf korumaya sahip bu Click-In ™ Kılıf, iPad Pro 11 inç 2. nesil için. (2020) ve 1. nesil. (2018) ince ve şık bir tasarımda gönül rahatlığı sunar. Güçlendirilmiş köşelere sahip patentli özel kalıplı tepsi sabitler ve koruma sağlarken güçlü manyetik kapak güvenli seyahat sağlar. Basit bir kapak, rahat yazma için kılıfınızı sağlam bir standa dönüştürür. Kolay görüntüleme için tekrar çevirin. Neredeyse sonsuz izleme açıları, görüşünüzü özelleştirmenize izin verirken, derin oluklar görüşünüzü sabit tutmak için kenarı sabitler. Apple Pencil®'ınızı veya kaleminizi elinizin altında tutan entegre döngü ile daha fazla kolaylık ve rahatlığın keyfini çıkarın. Hassas kesikler, kontrollerinize, bağlantı noktalarınıza ve kameranıza kolay erişim sağlar. Sesi kullanıcıya doğru geri yönlendiren ses geliştirici bir tasarımla sesiniz bile güçlenir. * MIL-STD-810G, Yöntem 516.6, Prosedür IV'ü uygulayan bağımsız bir üçüncü taraf tarafından test edildiği üzere.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden Tek Ebat
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver