9
Büyüteç kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

TAREZ Işıklı Büyüteç Ultra Kalite Mercek El Tipi Lup 3x/45x Yakınlaştırma 75 mm

279 TL

Ürün Bilgileri

TAREZ Işıklı Büyüteç Ultra Kalite Mercek El Tipi Lup 3x/45x Yakınlaştırma 75 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarez Satıcı Ünvanı: HAYRİYE GÜL ŞAKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461158369
    Bu ürün Tarez tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu büyüteç ile hayal edebileceğinizden çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Çeşitli işlerinizi yaparken uzmanlık kazanmanıza yardımcı olur ve en ince ayrıntıları görmenizi sağlar. Işıklı büyüteç meraklı çocuklar kadar yetişkinler için de mükemmel bir araçtır. Ürün ambalajındaki en ince ayrıntıları okumak, bir tasarımın nüanslarını gözlemlemek veya bir el işi yapmak olsun, bu Büyüteç Cam size her konuda yardımcı olacaktır. Ürün ambalajındaki en ince ayrıntıları okumak, bir tasarımın nüanslarını gözlemlemek veya bir el işi yapmak olsun, bu büyüteç mercek size her konuda yardımcı olacaktır. Ultra Kalite Mercek 3x ila 45x büyütme, bu büyüteci hem hobiler hem de el işleri için uygun hale getirir. Kitaplarda, minyatürlerde ve diğer birçok nesnede ince ayrıntıları görmenize yardımcı olur. LED Işık 3 adet LED ışık, 3 adet AAA pil ile çalışır. Size daha hassas, düzgün ve parlak aydınlatma sağlarken daha iyi görme ve yakınlaştırma etkisi sağlar. Okuma Büyüteçi Büyük merceğin çapı 75 mm ve küçük olanın çapı 22 mm'dir. Kaymaz sap çizilmeye karşı dayanıklıdır ve keşif görevlerinizi kolaylaştırır. Malzeme Büyüteç yüksek kaliteli camdan yapılmıştır. Beyaz Enerji tasarruflu LED ampuller, uzun süre dayanan 3 adet AAA pil ile çalışır.Cam mercek 3X ila 45X büyütmeye sahiptir. Ürün Özellikleri Büyük lens çapı 75 mm'dir. Küçük lens çapı 22 mm'dir, tüm uzunluk 18 cm, Sap uzunluğu 10 cm,
  • YÜKSEK KALİTE: Rahat ve kaymaz ergonomik sap ve çizilmeye karşı dayanıklı şeffaf mercek büyüteçten oluşur. Hafif, dayanıklı çerçeve - çizilmeye karşı dayanıklıdır. Optik lens cam kadar pürüzsüz ve nettir, küçük detaylar net bir şekilde gösterilebilir.
  • MAKUL TASARIM: AÇMA/KAPAMA düğmesiyle ışıkları açmak uygundur, üç pil yuvası, aydınlatma süresinin kullanım için yeterince uzun olması için tasarlanmıştır.
  • Okuma, devreler, mücevher değerlendirmesi vb. Hafif büyüteç seyahat, dış mekan ve laboratuvar için idealdir.
  • BAĞIMSIZ AYDINLATMA: Büyük mercek için 2 LED ve küçük mercek için 1 LED, göz kamaştırmadan yumuşak ışıktır ve göz yorgunluğunun veya şaşılığın neden olduğu baş ağrılarını azaltır.
  • Üç yerleşik enerji tasarruflu LED ışık, aylarca güç sağlayan 3 AAA pil gerektirir ve daha iyi aydınlatma ve yakınlaştırma efekti sağlar ve hassas, tekdüze ve parlak bir aydınlatma sağlar, büyütülmüş metin ve görüntüleri daha da net ve kesin hale getirir.
  • Ürün Detayları 1. 4X ve 30X büyütmeye ulaşabilen 2 cam lens vardır. 2,4 parlak LED lamba - El feneri olarak kullanılabilir. 2. Her Yaşa Uygun: yaşlılar, öğrenciler, kutumcular, alet tamircisi, profesyoneller ve az görenler için idealdır. 3. Kullanım Yerleri : okuma, zanaat, tıp, pul, coğrafya, bahçıvanlık, eğitim, ev ve ofis, madeni para, mücevher değerlendirme, endüstriyel amaç ve devre kartı ve baskı endüstrisi.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
Geri Bildirim Ver