3
Diğer Elektrikli Pişiriciler kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Taner Termostatlı Elektrikli Katmer Gözleme Sacı Büyük Boy

1.189 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.059,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.269,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Taner Termostatlı Elektrikli Katmer Gözleme Sacı Büyük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CRAZY SHOPPİNGG Satıcı Ünvanı: AHMET MARUF ÖZKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6940359683
    Bu ürün CRAZY SHOPPİNGG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Üründe termostat özelliği olup, sıcaklığı ayarlanabilmektedir. -Büyük ve Küçük Boy seçeneği mecuttur. -Büyük boy 50cm çapındadır. -1750w -Emaye gövde -Bakalit ayaklar -Bakalit tutamaklar

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Taner Termostatlı Elektrikli Katmer Gözleme Sacı Büyük Boy

Hızlı ve sıcak yenen yemekler sıklıkla tercih edilir. Özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmez öğelerinden olan karbonhidrat içerikli besinler, aile üyelerinin gözdesidir. Gözleme ve katmer gibi geleneksel besinler lezzetli içeriklerinden dolayı oldukça sık tüketilir. Kullanışlı bir tasarıma sahip olan Taner termostatlı elektrikli katmer gözleme sacı büyük boy model ürün, hamur işlerinizi hızlı ve eşit pişirmenize olanak tanır. Model ergonomik bir tasarıma sahip olduğu için kolayca taşıyabilir ve kaldırabilirsiniz. Ürünün geniş yüzeyinde katmer ve gözlemenin haricinde yufka gibi ürünleri de kolaylıkla pişirebilirsiniz. Teknolojiyi kullanışlı ve ergonomik özelliklerle buluşturan cihaz, sizi her anlamda memnun eder. Elektrikli bir olduğu için prizin olduğu her ortamda rahat kullanım imkanı sunar. Böylece cihazı uzun saatler boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Termostat emniyetli
  • Paslanmaz emaye gövde
  • 50 cm ideal çap

Taner Termostatlı Elektrikli Gözleme Sacı Özellikleri

Taner Termostatlı Elektrikli Gözleme Sacı Özellikleri

Pratik ve kolay kullanımı olan ürünler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürün sayesinde evde hazır lezzetinde yemekler yapmak mümkündür. Bu sayede, ekonomik olarak da tasarruf sağlayabilirsiniz. Sacın emaye gövdesi yiyeceklerinizin eşit olarak pişmesine yardımcı olur. Ayrıca, ürünün içinin de dışının da rahatlıkla pişmesini sağlar. Fazla büyük olmayan yapısı sayesinde dilediğiniz mekanda rahat kullanım avantajı sunar. İki yanında bulunan tutma sapları sayesinde ürünü taşımanız oldukça kolaydır. Bu tutacak kısımlar bakalitten yapılır. Böylece ürün sıcakken bile kulpları rahatlıkla tutabilirsiniz. Elektrikli katmer gözleme sacı 1750 W güce sahiptir. Böylece cihazın hızlı bir şekilde ısınmasına olanak tanır. Ayrıca, kaliteyi kullanışlı özelliklerle buluşturan bu ürün, ihtiyaçlarınızı karşılayarak sizi her anlamda memnun eder. Kurulum gerekmeyen cihazı aldıktan sonra fişe takarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kolay Kullanımlı Katmer Gözleme Sacı Büyük Boy Fiyatı

Kolay Kullanımlı Katmer Gözleme Sacı Büyük Boy Fiyatı

Fırında gözleme, katmer veya börek gibi gıdalar pişirirken içinin çiğ kalması veya bir tarafı yanarken diğer tarafının kızarmaması gibi pek çok problemle karşılaşılır. Bu kullanışlı ürün sayesinde dilediğiniz gözleme türünü hızlı ve kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Ürün, elektrikli olduğu için herhangi bir tüp gereksinimi yoktur.Termostatlı olduğu için de ısı ayarı hızlı bir şekilde yapılabilir. Böylece pişirdiğiniz ürünün cinsine göre ısıyı artırabilir veya azaltabilirsiniz. Ürünün ayakları da bakalitten yapılır. Yalıtkan bir madde olan bakalit sert ve dayanıklı yapısıyla kullanım kolaylığı sağlar. Taner termostatlı elektrikli katmer gözleme sacı büyük boy fiyatı ürünün sahip olduğu materyal yapısı ve ürün kalitesi gibi birçok özellik göz önüne alınarak belirlenir. Dayanıklı ve üstün kaliteli maddelerden oluşan bu sac, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar.

Termostatlı Elektrikli Gözleme Sacı Büyük Boy Yorumları

Termostatlı Elektrikli Gözleme Sacı Büyük Boy Yorumları

Oldukça modern ve güzel bir tasarıma sahip olan model çeşitli avantajlara sahiptir. Kurulum gerekmeyen ve solo kullanma şekline sahip olan bu ürün, size pratik bir kullanım avantajı sağlar. Ayrıca, emaye olan yüzey kir tutmaz. Böylece cihaz kolayca temizlenerek size konforlu bir kullanım imkanı sunar. Ürün, büyük boydur. 50 cm çapa sahip olan bu modelde istediğiniz yiyecekleri kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Ayrıca, sert bir yüzeye sahip olan ürün darbelere karşı dayanıklıdır. Isı ayarı sayesinde yiyeceklerinizin yanmasını engeller. Elinize oturan ergonomik kulpları sayesinde ürünü kolayca taşıyabilirsiniz. Ayrıca, ağır olmayan yapısıyla da size rahat kullanım imkanı sunar. Taner termostatlı elektrikli katmer gözleme sacı büyük boy yorumları ya da müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapabilir ve ürün hakkındaki değerlendirmeleri okuyarak güvenle satın alabilirsiniz.