TAMPA Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada 50 Yıkama

124,98 TL
(2,50 TL / yıkama)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
124,98 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
300 TL'ye %1 İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL123,90 TL
Kurumsal Fatura
149 TL124 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TAMPA Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada 50 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAMPA BEYAZ DENİZLİ Satıcı Ünvanı: SENA SEMERCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7600639204
    Bu ürün TAMPA BEYAZ DENİZLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tampa Hepsi 1 Arada tabletini koruyucu poşetinden çıkarın ve bulaşık makinesinin deterjan bölmesine yerleştirin.
  • Her yıkama için 1 adet TAMPA Hepsi 1 Arada tableti bulaşıklarınızın yıkanması için yeterli olacaktır.
  • Bulaşık makinenizde yıkama için kullandığınız suyun sertliği 21-dH/38'den yüksek değilse tuz ve partlatıcı kullanmanıza gerek yoktur.
  • 1 tablet=20 gr 50 adet
  • Deterjan Etkisi - Parlatıcı Etkisi -Tuz Etkisi - Yağ Çözme Etkis
  • Uyarı: Çocuklardan uzakta bulundurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Hacim 500 ml
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada 50 Yıkama

Tampa bulaşık makinesi tableti hepsi bir arada 50 yıkama, avantajlı ve iyi bir temizleme sağlayan üründür. İçinde 50 adet tablet bulunan ürün ile 50 defa yıkama yapabilirsiniz. Ürünü kullanırken poşetinden çıkararak bulaşık makinesinin deterjan bölmesine yerleştirebilirsiniz. 1 adet tablet, tüm bulaşıkları temizlemek için yeterlidir. Ürünü kullanırken bulunduğunuz bölgedeki su seviyesi 21-dH/38 oranından yüksek değilse makinede ekstra tuz ve parlatıcı kullanmanıza gerek kalmaz. 1 adet tabletin ağırlığı 20 gramdır. Ürün içeriğinde 3 ayrı etki bulunur. Ana özelliği olan deterjan etkisinin yanı sıra, parlatıcı, tuz ve yağ çözme etkisiyle kalıcı bir temizlik sağlar. Bulaşıklarınız, kullanım sonrasında ilk günkü parlaklığa sahip olur. Kimyasal içeriğe sahip olan ürünü çocuklarınızın ulaşamayacağı yerlerde saklamalısınız.

  • 50 adet tablet
  • Hızlı ve etkili
  • 3 ayrı etki

Etkili Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Etkili Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Tampa bulaşık makinesi tableti ile el değmeden yıkanmış ve tam hijyen sağlanmış bulaşıklara sahip olabilirsiniz. Tablet formunda hazırlanan ürün, çok sayıda adete sahiptir. Ürün sayesinde 40 ve 60 arasında değişen yıkama sayısına ulaşabilirsiniz. Ürün toplamda 1000 gram ağırlığa sahiptir. İçeriğinde 3’lü etkiye sahip olan ürün, hem yağları çözüp hem parlaklık verir. Aynı zamanda kusursuz temizlik sağlar. Ürün sayesinde bulaşıkları çeşitli aktif maddelerden temizleyebilirsiniz. Ürün, ağartıcı maddeler ve enzimlerden temizleyen aktif maddelerden oluşur. Bulaşıkların tüm ihtiyacı olan maddeleri bir arada toplayan tablet formda bulunur. Doğru deterjan sayesinde sorun yaşamadan kusursuz parlaklığa kavuşabilirsiniz. Etkili tablet form ile az enerji ve su harcayarak kısa sürede sonuca ulaşabilirsiniz. Kurumuş lekeleri dahi etkili çözüme sahip olan Tampa markalı ürün ile kökten halledebilirsiniz.

Kaliteli Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Kaliteli Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Elde yıkama yapmadan kurumuş lekeleri temizleyen tablet, makineye de bakım yapar. Bu sayede hem bulaşıklarınızı hem de makinenizi korur. Yüzeyleri aşındırmayan, çizmeyen ve parlaklık sağlayan yapısı sayesinde üstün kaliteye sahiptir. Su sertliği çok yüksek olmayan bölgelerde tabletin yapısı gereği fazla tuz ve parlatıcıya ihtiyaç duyulmaz. Yağ çözücü özelliği sayesinde çok yağlı ve kurumuş lekeler kısa sürede yok olur. Daha az enerji ve su ile etkin çözüm sunar. Tampa bulaşık makinesi tableti hepsi bir arada 50 yıkama yorumları ürünün kalite ve etkinliğine vurgu yapar. Ürünü koruyucu paketten çıkararak ve deterjan haznesine yerleştirerek kullanabilirsiniz. Cam ürünleri parlatarak yeni alınmış görünümü sunar. Paket içinde 50 adet bulunan tablet sayesinde uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Etkin yağ çözücü ve yoğun parlaklık veren yapıya sahip olan tableti bulaşık makinelerinizde tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Avantajlı Tampa Bulaşık Makinesi Tableti Hepsi Bir Arada

Zaman içinde bulaşıklarda oluşan aşınma ve matlık gibi deformasyonları Tampa markalı bulaşık makinesi deterjanı sayesinde giderebilirsiniz. Bulaşıklarınız, kaybettikleri parlaklığı bu ürünle geri kazanır. Düşük sıcaklıkta dahi etkili sonuçlar sunar. İnatçı lekeler, bulaşık kalıntıları gibi kirleri sökerek temizlik sağlar. Tampa bulaşık makinesi tableti hepsi bir arada 50 yıkama fiyatı farklı müşteri gruplarına hitap eder. Kalite ve performans açısından yüksek klasmanda olan ürün, bulaşıklar açısından oldukça fazla tercih edilir. Ürün; hem enerji tasarrufu sağlayıp hem de 3 etkili formül sunar. Tablet sayesinde su sertliği düşük olan bölgelerde ekstra parlatıcı ve tuz kullanmaya gerek kallmaz. Kullanımı kolay ve pratik olan ürün ile kısa sürede bulaşık probleminizi çözebilirsiniz. Yağ çözücü, parlaklık veren ve kirleri temizleyen etkili formüle sahip ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.