Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

199,90 TL
(1.110,56 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kabak çekirdeği denince akıllara Tadım’ın mavi paketli, dolgun taneli Kavrulmuş Kabak Çekirdeği gelir! Anadolu’nun verimli topraklarında özen ve emekle yetiştirilen ürünler arasından kalite standartlarımıza uygun olanları titizlikle seçip, Tadım kalitesinde test ve analizlerden geçiriyoruz. Üretim tesislerimizde kavrulan kabak çekirdeğini, ideal tat, tuz ve nem oranıyla her daim taptaze evinize getiriyoruz. Doğal, lezzetli ve sağlıklı bir atıştırmalık olan kabak çekirdeği içeriğindeki besin zenginliğiyle leziz bir sağlık deposu!
Geri Bildirim Ver

Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Günlük hayatta birbirinden farklı kuruyemiş çeşitleri tüketilir. Kavrulmuş kuruyemişler, oldukça lezzetli bir yapıya sahiptir. Kabak çekirdeği, içerdiği vitaminler açısından son derece sağlıklıdır. Bununla birlikte birbirinden farklı rahatsızlıklara iyi geldiği bilinir. Tadım tarafından satışa sunulan bu ürün, 180 gr şeklinde satışa sunulur. Vitamin ve mineral açısından zengin olduğundan tüketim kalitesini artırır. Kaliteli bir biçimde paketlendiğinden uzun süre tazeliğini korur. Kilitli kapak sistemi sayesinde ekstra bir tabak içerisine boşaltılmasına gerek kalmaz. Hafif tuzlu özelliği ile keyifli bir biçimde tüketebilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızla ya da ailenizle sohbet ederken dilerseniz de dizi ya da film izlerken tüketebilirsiniz. Böylelikle vaktinizi, damak zevkinizi katlayan bir kuruyemiş ile güzelleştirebilirsiniz. Siz de Tadım kavrulmuş 180 gr kabak çekirdeği satın alabilir, vitamin desteğinden faydalanabilirsiniz.

  • Sağlıklı tüketim imkanı
  • Vitamin desteği
  • Kaliteli paketleme

Sağlıklı Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Sağlıklı Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Kavrulmuş kabak, çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiğinden müşteriler tarafından tüketilebilir. Özellikle kalp sağlığı gibi çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiğinden destek amaçlı tüketilebilir. Tadım kabak çekirdeği, kavrulmuş halde satışa sunulur. Özenle seçilen çekirdekler, müşterilerin tüketim kalitesine katkıda bulunur. Kalp krizi gibi riskleri önleyen özelliği sayesinde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Bununla birlikte damarlarınızın gevşemesini sağlayabilir ve kendinizi rahatlatabilirsiniz. Diş sağlığı açısından da tüketilen bu ürün, sararma ve çürüme gibi durumların engellenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda bağırsakların düzenli bir biçimde çalışmasında etkilidir. Diyabet gibi rahatsızlıklara iyi geldiğinden şeker hastaları güvenli bir biçimde tüketebilir. Siz de sağlıklı kuruyemiş tüketmek istiyorsanız markanın satışa sunduğu bu ürünü satın alabilirsiniz. Müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilmek adına Tadım kavrulmuş 180 gr kabak çekirdeği yorum kısmını inceleyebilirsiniz. Böylelikle sorularınızın yanıtına hız kesmeden ulaşabilirsiniz.

Vitamin Destekli Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Vitamin Destekli Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği

Vitamin destekli kuruyemişler müşterilerin ilgisini çeker. Kavrulmuş kabak çekirdeğinin içerisinde magnezyum ve çinko gibi besinler bulunur. Böylelikle sağlık için tercih edilerek vitamin desteği karşılanabilir. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu yiyecek hastalıklardan korunmaya yardımcı olur. Böylelikle hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilir. Magnezyum içerdiğinden kalp sağlığına iyi gelir. Bununla birlikte Omega-3 yağlarını içerdiğinden vücut direncini artırır. Doğal içeriği sayesinde kötü kolesterolü engeller. Aynı zamanda kan akışının hızlandırılmasını sağlar. Dinlendirici özelliğinin yanı sıra serotonin üretimine de katkıda bulunur. Böylelikle günde ideal miktarlarda tüketerek vücudun gereksinim duyduğu vitamin ve mineralleri karşılayabilirsiniz. Tadım kavrulmuş 180 gr kabak çekirdeği kullananlar, ürünün vitamin desteğinden oldukça memnundur. Siz de günlük hayatta gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz bir kuruyemiş arıyorsanız bu ürünü satın alabilir, lezzetiyle damak zevkinizi katlayabilirsiniz.

Avantajlı Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği Fiyatı

Avantajlı Tadım Kavrulmuş 180 gr Kabak Çekirdeği Fiyatı

Tadım kavrulmuş 180 gr kabak çekirdeği kaliteli bir biçimde paketlenir. Böylelikle uzun süre tazeliğini korur. 180 gr şeklinde paketlenen bu besin, lezzetiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Günlük hayatta ideal oranlarda tüketilerek hem tat hem de sağlık açısından fayda sağlar. Stresli ve yorgun günlerinizde belirli oranlarda bu besini tüketebilirsiniz. Böylelikle gevşeyerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Uyku problemlerini ortadan kaldırabilir, muhteşem bir gece geçirerek güne güzel başlayabilirsiniz. Bol miktarda çinko içerdiğinden vitamin seviyelerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Bununla birlikte erkekler tarafından tüketilmesi, prostat hastalıklarının giderilmesinde etkilidir. Tadım kavrulmuş 180 gr kabak çekirdeği fiyat avantajı müşterileri memnun ederek ürüne olan talebi yükseltir. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir, bütçenize uygun bir biçimde satın alabilirsiniz. 180 gr şeklinde satışa sunulduğundan uzun süre tüketebilirsiniz.