Taç Rüzgar Gülü Baton Döküm Kek Kalıbı Krem

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Rüzgar Gülü Baton Döküm Kek Kalıbı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYAHOME CONCEPT Satıcı Ünvanı: AHMET ERCELEP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410373570
    Bu ürün MAYAHOME CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oldukça sağlam, dayanıklı ve kaliteli yapısıyla yıllara meydan okuyan döküm kek kalıbı, taç kalitesiyle çay saatlerinizi lezzetlendiriyor!
  • Ürün ölçüleri: 34x15 cm hacmi 1.6 litre’dir.,
  • Taç marka

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Taç Rüzgar Gülü Baton Krem Döküm Kek Kalıbı

Taç rüzgar gülü döküm kek kalıbı, mutfağınız için uzun zamandır aradığınız çok kullanışlı ve gerçekten yapıştırmayan pişirme gerecidir. Bu özellikleriyle kullanıcılarından tam not almaktadır. Taç markası, tüm ürünlerinde olduğu gibi döküm kek kalıbı ürününde de kaliteyi işlevsel ve şık bir tasarımla birleştirir. Misafirlerinizin damaklarını şenlendirecek havuçlu, meyveli, çikolatalı ya da cevizli kekleri hazırlamak artık bir zahmet olmaktan çıkar. Taç rüzgar gülü döküm kalıp, çay saatlerinizin yıldızı olacak kekleri pişirmenize yardımcı olur. Yanmaz ve yapışmaz yüzeyi ile kullanımı ve temizliği de son derece kolaydır. Granit desenli ve rüzgar gülü dokulu gövdesi krem renklidir. Zarif tasarımı ile hem kullanırken hem de rafınızda dururken mutfağınıza güzellik katar.

  • 1050 gram ağırlığında granit döküm malzeme
  • 34 x 15 cm boyutlarında
  • 2 yıl garantili

Taç Rüzgar Gülü Döküm Kek Kalıbının Özellikleri Nelerdir?

Taç Rüzgar Gülü Baton Krem Döküm Kek Kalıbı Fiyatları

Taç rüzgar gülü baton kek kalıbı, tek parça olarak özel karton ambalajında satışa sunulur. Bu kalıp ile tadından önce görüntüsü ile beğeninizi kazanan kekler, tuzlu çörekler ve hatta dumanı üzerinde ev yapımı ekmekler pişirmeniz mümkündür. Taç kek kalıbı döküm malzemesi ile buzdolabında soğutmanız gereken sütlü tatlılara rüzgar gülü şekli vermek için de kullanılabilir. Döküm granit malzemesiyle ısıyı eşit ve verimli şekilde yayarak pişme süresini kısaltır ve başarılı sonuçlar almanızı sağlar. İşiniz bittikten sonra yumuşak bir bez ve az miktarda deterjan yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz. Taç rüzgar gülü döküm kek kalıbı 34 x 15 cm ölçülerinde ve dikdörtgen formundadır. Geniş boyutu ile tek seferde çok sayıda misafirinizi ağırlamaya yetecek miktarda kek pişirmenize olanak sağlar. Taç döküm kek kalıbı 7 cm derinliğe sahiptir.

Taç Rüzgar Gülü Baton Döküm Kek Kalıbı Kaliteli midir?

Taç Rüzgar Gülü Baton Krem Döküm Kek Kalıbı Fiyatları

Taç krem rüzgar gülü baton döküm kek kalıbı, yıllardır sofralara kalite ile birlikte şıklığı ve zarafeti de getiren markanın özel bir ürünüdür. Granit döküm malzemenin uzman ellerde titizlikle işlenmesi ile üretilir. Bu titiz işçiliğin neticesinde her zaman kullanmaktan memnuniyet duyacağınız uzun ömürlü ve kaliteli bir koleksiyonun parçası olarak Taç döküm kek kalıbı ortaya çıkar. Aileniz, sevdikleriniz ve konuklarınız için zamandan ve enerjiden tasarruf ederek harika lezzetler hazırlamanıza imkân verir. Taç rüzgar gülü baton kek kalıbı sağlığınızı da önemser. Yıllardır profesyonel mutfaklarda kullanılan döküm malzemeden üretilen kalıp, kanserojen madde içermez. Yanmaz ve yapışmaz yüzeyi ile kekiniz kalıptan mükemmel rüzgar gülü deseni ile çıkar. Yaratıcı ve lezzetli sunumlar yapmanızı kolaylaştırır. Taç döküm kek kalıbı çeyiz hazırlığı yapan gençlerin de popüler tercihleri arasındadır.

Taç Rüzgar Gülü Baton Döküm Kek Kalıbı Uzun Ömürlü müdür?

Taç Rüzgar Gülü Baton Krem Döküm Kek Kalıbı Fiyatları

Taç kek kalıbı döküm malzemesi sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüksek kaliteli işçilik ve ham madde ile üretilen bu ürün, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Döküm granit, tüm mutfaklarda geçmişten günümüze güvenle kullanılan ve tercih edilen bir malzemedir. Taç rüzgar gülü baton döküm kek kalıbı 2 yıl garantilidir. Ürünün metal mutfak gereçleri ile temasından kaçınılmalıdır. Bunun dışında normal kullanımdan kaynaklı olarak herhangi bir yıpranmaya uğramaz. Keklerin daha iyi şekilde pişmesi için iç yüzeyine az miktarda yağ sürülmesi önerilir. Taç kek kalıbı döküm malzemesi sayesinde darbelere ve çizilmeye karşı son derece dayanıklı bir üründür. Bulaşık makinesinde yüksek ısılarda yıkanabilir. Taç krem rüzgar gülü döküm kek kalıbı yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okuduktan sonra Trendyol’dan hızlı ve güvenilir şekilde sipariş verebilirsiniz.