Taç Lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş Tek Kişilik Nevresim Takımı

280,09 TL

Ürün Bilgileri

Taç Lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekmshop Satıcı Ünvanı: EKMEL MEFRUŞAT TİCARET VE TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330007501100011 Vergi Kimlik Numarası: 3300075011
    Bu ürün ekmshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lisanslı • nevresim: 160x200 cm • çarşaf: 100x200 cm • yastık kılıfı: 50x70 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Boyut/Ebat 160 x 220
  • Renk Sarı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% birinci
Geri Bildirim Ver

Taç Lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş Tek Kişilik Nevresim Takımı

Nevresim takımları; yatağı, yastığı ve yorganı kaplayan bir tekstil ürünüdür. Bu ürünler her evde bulunması gereken tekstil eşyaları arasında yer alır. Sağlıklı ve dinç olmak için uyku, çok önemli bir faktördür. Bu nedenle yatak odanızda uyku için kullandığınız tekstil ürünlerinin önemi büyüktür. Taç Lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş tek kişilik nevresim takımı 60150809 canlı renkleri ve kaliteli baskısıyla oldukça konforludur. Doğal pamuktan elde edilen kumaş cildinize zarar vermez. Bu sayede parlak estetik görünümü ve yumuşak dokusuyla konforlu bir uyku keyfi yaşayabilirsiniz. Lastikli özelliği bulunan çarşafın yataktan kayma durumu olmaz. Yatağınıza göre tasarlanan lastikler sabit kalarak pratik bir kullanım sunar. Taraftarı olduğunuz takımın renkleriyle odanıza farklı bir hava katarak görünümünü değiştirebilirsiniz.

  • Pamuk dokusuyla konforlu kullanım
  • Canlı renk ve kaliteli baskı
  • Lastikli çarşaf özelliği

Kaliteli Dokusuyla Fenerbahçe Parlayan Güneş Nevresim Takımı

Kaliteli Dokusuyla Fenerbahçe Parlayan Güneş Nevresim Takımı

Uyku sırasında kullanılan yastık, yorgan, ve yatağı korumak için nevresim takımları tercih edilir. Taç Lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş Tek Kişilik nevresim takımı taraftar renk tasarımıyla odanızın havasını değiştirebilir. Dayanıklı dikiş yapıları sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda dinamik ve canlı görünümüyle gençlere hitap eden özelliktedir. Ürünün çarşafının lastikli olması pratik bir şekilde yatağa geçirilmesini sağlar. Bu sayede zor olan nevresim geçirme eylemi kolay ve zevkli bir hal alır. Fenerbahçe nevresim takımı tek kişilik boyutuyla müşteriler tarafından oldukça tercih edilen bir ürün olma özelliğini gösterir. Özellikle gençler için odalarının genel havasına taraftar nevresim takımıyla anlam kazandırılabilir. Ayrıca Taç Fenerbahçe nevresim takımı kolay şekilde makineye atılıp yıkanabilmesi ile de pratik bir üründür. Siz de zevkinizi yansıtan bu ürünü inceleyerek tercih edebilirsiniz.

Canlı Renkli Lisanslı Fenerbahçe Tek Kişilik Nevresim Takımı

Canlı Renkli Lisanslı Fenerbahçe Tek KişiliK Nevresim Takımı

Taç Fenerbahçe nevresim takımı tek kişilik çocuk ve gençler için özel olarak tasarlanır. Aynı zamanda müşterilerin odalarını istedikleri şekilde kişiselleştirmelerine olanak tanır. Klasik tarzdan farklı olarak taraftar renkleriyle odanızın dokusunu değiştirebilir. Hem görüntü hem de kalitesiyle konforlu bir kullanım imkanı sunar. Taç Fenerbahçe lisanslı tek kişilik nevresim takımı hijyenik yapısıyla insan sağlığına zararlı maddeler kullanılmadan üretilir. Üstelik nevresim takımının antibakteriyel yapısı sayesinde birçok zararlı bakterinin oluşumunu engelleyerek rahat bir uyku çekmenizi sağlar. Aynı zamanda ürün kolay ütülenebilir özelliğiyle de dikkat çeker. Siz de ürün hakkında bilgi almak isterseniz Taç lisanslı Fenerbahçe parlayan güneş tek kişilik nevresim takımı kullananlar aracılığıyla fikir edinebilirsiniz. Kaliteli yapıdaki bu ürün hakkında detaylı inceleme yapabilir, müşteri değerlendirmeleriyle odanıza renk kazandıran bu nevresimi tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Lisanslı Fenerbahçe Nevresim Takımı Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Lisanslı Fenerbahçe Nevresim Takımı Trendyol’da

Uyurken bile sevdiği takımın taraftar nevresimi ile uyumak isteyen kişiler için Taç markalı nevresim takımı oldukça uygun bir üründür. Böylelikle tarzınızı odanıza yansıtarak vakit geçirdiğiniz alanı da kişiselleştirebilirsiniz. Lisanslı olarak size sunulan taraftar nevresim takımı, canlı renkleriyle odanızda her zaman size coşku hissettirir. Nevresimin üzerindeki parlayan güneş içerisindeki taraftar amblemi kaliteli şekilde kumaşa işlenerek üretilir. Aynı zamanda renkler arasındaki geçiş kalitesi estetik görünüm kazandırır. Ürünün pamuklu olması her mevsim kullanıma uygun olduğunu gösterir. Tek kişilik ölçüye sahip olan nevresimin kullanım talimatlarına uyulduğu sürece solma yapmaz. Taç lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş tek kişilik nevresim takımı fiyatları ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak bütçenize uygun belirlenir. Taç lisanslı Fenerbahçe Parlayan Güneş tek kişilik nevresim takımı yorumlarından ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, merak ettiklerinize kolayca ulaşabilirsiniz.