Taç Granit Döküm Tart Kalıbı Krem 26 Cm

459 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Taç Granit Döküm Tart Kalıbı Krem 26 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markalife Satıcı Ünvanı: MARKALİFE E-TİCARET PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074102113100001 Vergi Kimlik Numarası: 0741021131
    Bu ürün Markalife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAC-6570

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Tart
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 26cm
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Yapısı ile Taç Granit Döküm Tart Kalıbı

Yurt dışında çokça pişirilen tart ülkemizde çoğu kişi tarafından sevilmiştir. Hem görünüşü hem de içindeki leziz malzemeler ile enfes bir tatlıdır. Enfes tart tariflerin sırı yapan kişinin yanında kullanılan malzemelerin o iş için biçilmiş kaftan olmasından geçer. Hazırlanan bir tatlının doğru teknik ile pişirip tadını katlamak isterseniz kullandığınız ürünlere dikkat etmeniz gerekir. Tartı pişirmek için kullanılan tepsilerin ısıyı doğru şekilde dağıtarak tartın eşit bir şekilde pişmesini sağlamalıdır. Bunun için tercih etmeniz gereken ürün granit kalıplardır, granit kalıplar fırına koyduğunuz tartı eşit şekilde pişirerek mükemmel sonuca ulaşmanızı sağlar. Mutfakların vazgeçilmezi olan Taç markası da Taç granit tart kalıbı üretimine girerek mutfakları süslemeye devam ediyor. Taç granit döküm tart kalıbı sayesinde hem mutfağınızda güzel duracak bir ürüne hem de yemeklerinizi güzelce pişirmenize yardımcı bir asistan olacaktır.

  • Şık Tasarım
  • Ergonomik
  • Döküm Tava

Granit Döküm Tart Kalıbı Krem 26 Cm Tac-6570

Granit Döküm Tart Kalıbı Krem 26 Cm Tac-6570

Yapısında bulunan granit taşı sayesinde tartın pişirilmesini kolaylaştıran bir üründür. Çok dayanıklı yapılara sahip olan granit yüzey çizilmeye de bir o kadar dayanıklıdır. Şık tasarımı ile ürünlerinizin kırılmasından veya çizilmesinden korkmadan kullanabilirsiniz. Granit döküm tart kalıbı krem 26 cm Tac-6570 sayesinde kalıbın alt kısımını fazla yağlamadan kullanabilirsiniz. Döküm tava özelliği ile hamurunuzun daha lezzetli pişmesini sağlar. Taç granit döküm tart kalıbı krem 26 cm sahip olduğu geniş yüzeyi ve tasarımı sayesinde ergonomik kullanmanıza olanak sağlar. Normal bir tart kalıbında pişirme işlemini gerçekleştirdikten sonra tart zemine yapıştığı için parçalanabilmektedir fakat Taç granit döküm tart kalıbı ile pişirilen tart zemine yapışmadan güzel bir şekilde çıkar. Ayrıca granit taşının sağlığa herhangi bir zararı olmadığından emin olabilirsiniz ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Taç Döküm Tart Kalıbı 26 cm Renk Seçenekleri

Taç Döküm Tart Kalıbı 26 cm Renk Seçenekleri

Salonumuza bir mobilya alırken çoğu kişi eşyaların birbirini tamamlamasını ister. Aynı şekilde mutfakta da tüm parçaların birbirini tamamlanması beklenir. Granit döküm tart kalıbı krem 26 cm tac-6570 modellerinde bulunan birçok renk seçeneği ile kendi mutfağınıza ait rengi bularak takımlarınızı tamamlayabilirsiniz. Granit taşında yer alan mineraller gri, beyaz veya pembe renkte olabilmektedir. Aynı zamanda Granit yüzeyin yapısından dolayı parça parça ana renkten bağımsız renkler görülmektedir. Özellikle granit yüzeyde bulunan bir renk olan gri en çok tercih edilen granit tart kabı renklerindendir. Gri renginin her renk ile uyum sağlaması ile sunularınızı güzelleştirirken mutfağınızda yerini bulacağından emin olabilirsiniz. Granit döküm tart kalıbı krem 26 cm tac-6570 yorumları göz önüne alınarak ürünlerde kullanılan renklerin çoğu kullanıcın mutfaklarında yer bulmasına imkanı sağlamıştır.

Taç Döküm Tart Kalıbı 26 cm Fiyat Aralığı

Taç Döküm Tart Kalıbı 26 cm Fiyat Aralığı

Günümüzde neredeyse tüm mutfaklarda yer alan granit ürünler fiyat bakımından her bütçeye uygun aralıklardadır. Birçok özelliği bulunan Taç granit döküm tart kalıbı krem 26 cm ayrıca geniş bir yüzeye sahip olmasıyla birlikte bir o kadar da uygundur. Granit ürünlerde kullanılan malzemenin boyutuna göre ve granit haricinde kulpu olan ürünlerde fiyat değişiklik göstermektedir. Granit taşının çıkarılmasından ve kullanılabilecek bir malzeme haline getirilmesi zor olduğundan teflon ve çelik ürünler kadar kullanışlıdır. Günümüzde çelik ve teflon tavalar kadar ulaşılabilir olduklarından fiyatları her bütçeye hitap eden aralıklardadır. Granit taşının dayanıklı olmasından alınan herhangi bir granit ürünün uzun ömürlü olması sayesinde granit kalıbınızı uzunca bir süre yenilemeden kullanabilirsiniz. Bu durum da uzun vadede oldukça kazanç sağlayacağından emin olabilirsiniz. Tart kalıbını uzun yıllar kullanmak için kullanma talimatlarına uymalısınız. Siz de bu ürünü satın almak isterseniz taç granit döküm tart kalıbı krem 26 cm tac-6570 tac-6570 ürün kodu ile Trendyol'dan sipariş verebilirsiniz.