Taç Çift Kişilik Yun Yorgan

2.839 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Taç Çift Kişilik Yun Yorgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Heybe Satıcı Ünvanı: ÖZGEHAN KUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960282283
    Bu ürün Heybe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dis Kumas: %100 Pamuk
  • İc Dolgu :%100 Boncuk Yün
  • %100 Pamuk 92 Tel Tüy Geçirmez Kumaş
  • 300 G/M2 %100 Boncuk Yün Dolgulu Yorgan
  • 195x215 cm
  • Özel woolmark lisanslı %100 dolgusu ile geleneksel ve doğal bir uyku tercih edenler için uygundur. Isıtma derecesi yüksektir
  • nemi emer
  • vücut ısısını dengeler. Yüksek ve sert yastık tercih edenler için uygundur. 30c de yün programında yıkayınız. Sıvı yün deterjanı kulanınız. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Ütülemeyiniz. Kuru temizlemeye uygundur. Sererek kurutunuz. “Özel Woolmark Sertifikalı Yüksek Kaliteli Yün Dolgu” İç dolgusu %100 yün ve dış kumaşı %100 pamuk olan Taç yün yorganlar, sıcacık tutan yapısı ve yumuşacık dokusuyla kış akşamlarının vazgeçilmezi oluyor. Rahat bir uyku deneyimi sunan ve ergonomik bir yapıya sahip olan Taç yün yorganların nefes alıp veren yapısı nemi ayarlayarak sıcacıklık değişimlerinde vücudunuzu koruma altına alıyor. Taç yün yorganları, çamaşır makinesinde 30°C’de yün programda, yalnızca sıvı yün deterjanı ile yıkayabilirsiniz. Bu ürün için kurutma makinesini tercih etmeyerek sererek kurutabilir, kuru temizleme hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dış Materyal Pamuklu
Geri Bildirim Ver

Taç Çift Kişilik Yün Yorgan

Uyku süresi, ortalama bir insan ömrünün büyük bir kısmını oluşturur. Bu nedenle kaliteli ve sağlıklı bir uyku, kişinin hayatını ve sağlığını direkt olarak etkiler. Uyurken vücut ısısının düşmesiyle birlikte insanlar, üzerini örtme ihtiyacı duyar. Özellikle kışın geldiğini hissettiğiniz anda Taç çift kişilik yün yorgan, sizi tamamen sararak ısınmanıza yardımcı olur. Cildinizi rahatsız etmeyen dokusu ile rahat bir şekilde uykuya dalabilmenizi sağlar. Pamuk içeriği sayesinde doğal sağlıklı bir yorgan seçeneğidir. Taç çift kişilik yorgan, makul boyutlara sahip olması ile çift kişilik yatağınıza uyum gösterir. Tek veya çift kişinin rahatlıkla kullanabileceği ideal genişliğe sahiptir. Sağlıklı pamuk kaplaması ve nefes alabilen iç dolgusu ile soğuklarda içinizi ısıtır. Boncuk yün kumaşı ile beğeni toplayan ürüne göz atabilirsiniz.

  • Sağlıklı gece uykusu
  • Yüksek kaliteli yün dolgu
  • Kolay temizlenebilme

Taç 195x215 cm Çift Kişilik Yün Yorgan Özellikleri

Taç 195x215 Cm Çift Kişilik Yün Yorgan Özellikleri

Yün yorgan, ilerleyen teknoloji ile birlikte gelişerek hafif ve kullanışlı bir çözüm haline gelir. Taç 195x215 cm çift kişilik yün yorgan, modern ve şık tasarımı ile dikkat çeker. Dış kumaşı %100 pamuk içeriğe sahiptir ve 92 tel tüy geçirmez kumaştan yapılır. İç dolgusunda ise 300G/M2 özelliğinde %100 boncuk yün içerir. Yüksek kaliteli iç dolgusu, ekolojik kalite açısından tüm testleri geçen bir tasarımdır. Yorganın nefes alıp veren yapısı, nem düzeyini ayarlayarak sıcaklık değişimlerine göre vücudunuzu rahat ettirir. Vücut ısısını dengeleyen tasarımı ile her mevsim kullanılabilir. Yüksek ısıtma performansı ile beğeni toplar. İnsanı sıcak tutan yapısı ile vazgeçilmeyen Taç yün yorgan, size konforlu bir uyku deneyimi sunar. İpeksi dokusu ve kaliteli tasarımı ile dikkat çeken bu modeli inceleyebilirsiniz.

Taç 195x215 cm Çift Kişilik Yün Yorgan Fiyatı

Taç 195x215 Cm Çift Kişilik Yün Yorgan Fiyatı

Huzurlu ve kaliteli bir uyku, vücut uygun bir sıcaklığa ulaştığında sağlıklı ve kesintisiz olur. Taç yorganın dış kumaş tasarımı sayesinde tüylenme problemi yaşamazsınız. Bu sayede yorganınızı uzun süreli olarak kullanabilirsiniz. Yün iç dolgusu ile soğuktan korunmak için tercih edilebilir. Aynı zamanda hava alan yapısı ile rahat bir uyku sağlar. Ürün, içerdiği yünün nem dengeleyici özelliği ile sıcaklık değişikliklerine adapte olur. Bu sayede mevsim geçişleri için ideal tercihtir. İnsan sağlığına zarar verebilecek herhangi bir kimyasal veya zararlı madde içermez. Çamaşır makinesinde kolaylıkla yün programında yıkamaya uygundur. Aynı zamanda modelin hijyenini sağlamak için kuru temizleme de yapılabilir. Yorganı sererek kuruttuğunuz zaman ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Taç 195x215 cm çift kişilik yün yorgan fiyatı ile bütçe dostu bir modeldir.

Beğeni Toplayan Taç Yün Yorgan 195x215 cm

Beğeni Toplayan Taç Yün Yorgan 195x215 Cm

Kış günlerinde sıcak ve huzurlu bir uyku için yorgan seçimi, oldukça önemlidir. Taç marka yorgan, yün sıcaklığını kaliteli malzeme ile birleştiren bir modeldir. Bu sayede ortaya kullanışlı, rahat ve cilt dostu bir ürün çıkar. Yumuşak dokulu olmasının yanı sıra insan sağlığı için tehdit oluşturan kimyasal madde içermez. Çift kişilik yatak boyutlarına uyum sağlayan bu ürün, oldukça pratik bir kullanım sağlar. Ürünün fiyatı; kullanılan kaliteli malzemeler ve ürünün fonksiyonuna göre belirlenir. Özel yün dolgusu ile hem geleneksel hem modern bir yorgan deneyimi sunar. Uyku esnasında size rahatlığı ve ideal sıcaklığı sağlar. Kolay temizlenebilir tasarımı ile dikkat çeker. Taç 195x215 cm çift kişilik yün yorgan yorumlarını Trendyol aracılığıyla okuyabilirsiniz. Uygun fiyatı ve dayanıklı performansı ile dikkat çeken bu modeli satın alabilirsiniz.