Taç Baby Düdüklü Tencere 2,5 Lt Gri

881 TL

Ürün Bilgileri

Taç Baby Düdüklü Tencere 2,5 Lt Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEVGİDEKO Satıcı Ünvanı: BÜLENT ATMACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1030248741
    Bu ürün SEVGİDEKO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taç Baby Düdüklü Tencere 2,5 Lt Gritaç Baby Düdüklü Tencere, Extra Cam Kapağı Sayesinde Günlük Pişirme Işlemlerinizin Içinde Oldukça Ideal Olarak Üretilmiştir.Düdüklü Tencereniz Kullanışlı, Güvenli Ve Çok Kısık Ocak Ateşiyle Size Ekonomik Pişirme Sağlar.Özel Emniyet Kilidi, Tencere Içinde Basınç Oluşturmaya Başladığında Kelepçeleri Kilitleyerek Kapağın Açılmasını Öner.Kapak Üzerinde Pişirme Ventili "Pişirme" Yönünde Iken Tencerede Oluşan Basıncı Içindeki Mekanizma Sayesinde Dışarı Atar.Sebzeleri, Çorbaları, Önceden Isıtılmış Bakliyatları, Konserveleri Ve Et Yemeklerini Kısa Sürede Pişirebilirsiniz.Estetik, Dayanıklı Ve Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen 18/10 Kaliteli Paslanmaz Çelik Gövdeye Sahiptir.Ergonomik Ve El Yakmayan Kulpları Bulunmaktadır.Ayrıca Kapağın Kolaylıkla Açılıp Kapanmasını Sağlayan Kilit Mekanizması Mevcuttur.Teknik Özellikler Derinlik Max: 6.5 Cm - Toplam: 10 Cm Gövde Estetik, Dayanıklı Ve Bulaşık Makinesinde Yıkanabilen 18/10 Kaliteli Paslanmaz Çelik Gövde Kapak Extra Cam Kapağı Sayesinde Günlük Pişirme Işlemlerinizin Içinde Oldukça Ideal Olarak Üretilmiştir.Kulplar El Yakmayan Bakalit Materyal 18/10 Paslanmaz Çelik Ocak Uyumu İndüksiyon Ve Diğer Tüm Ocaklarla Uyumludur.Taban Eşit Isı Dağılımı Için Termik Taban Temizlik Bulaşık Makinesinde Kullanıma Uygundur.
  • Iade Kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 2,5 L
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Taç TAC-4558 Baby 2,5 lt Gri Düdüklü Tencere

Mutfakta yemek hazırlarken kullanılan gereçlerin pratik özelliklere sahip olması zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Vazgeçilmez pişirme eşyaları arasında yer alan düdüklü tencereler, işlevselliğiyle dikkat çeker. Taç Baby gri 2,5 lt düdüklü tencere, fonksiyonel yapısıyla beklentileri karşılar. Sebze, çorba, et gibi yemekleri pratik şekilde hazırlamanıza önemli ölçüde yardımcı olur. Bu ürün, birbirinden lezzetli yemekleri kısa sürede pişirmeyi başarır. Kuru fasulye, nohut, barbunya gibi pişmesi zor gıdalarda bile yüksek performans sergileyerek mutfakta daha az vakit geçirmenize imkân verir. Kaliteli yapısıyla kullanıcılardan tam not alan Taç Baby düdüklü tencere 2,5 lt gri, cam kapağı sayesinde günlük pişirme ihtiyaçlarında da kullanıma uygundur.

  • Üretim materyali: 18/10 kaliteli paslanmaz çelik
  • 2,5 lt hacim
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir yapı

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Tasarımı

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Tasarımı

Taç Baby çelik düdüklü tencere 2,5 lt gri, işlevsel tasarım detaylarına sahip bir pişirme gerecidir. Yeni nesil üretim teknolojileriyle geliştirilen bu ürün, geniş iç hacmi sayesinde fazla miktarda yemek pişirmenizi olanaklı kılar. 2,5 lt kapasite; çorba, et, sebze, bakliyat yemeklerini pişirirken rahatlık sağlar. Basıncı ve ısıyı içeride tutan kilitli kapak ise güçlü dizaynı sayesinde zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Zor pişen gıdaları bile dakikalar içerisinde hazır hâle getirir. Bu düdüklü tencere, ekstra cam kapakla bir arada sunulur. Günlük kullanımlarda işlevsellik sağlayan cam kapak, düdüklüde pişirdiğiniz yemekleri buzdolabında saklamanız için de elverişlidir. Taç Baby tencere, çok amaçlı kullanım tarzıyla geniş kitlelere hitap eder.

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Dayanıklı mı?

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Dayanıklı mı?

Taç Baby çelik 2,5 lt gri düdüklü tencere, yüksek kaliteli materyal yapısıyla dikkat çeker. Bu ürün, 18/10 kalite paslanmaz çelik malzemelerden imal edilir. Suya ve neme dayanıklı olduğundan paslanma ve yıpranma gibi durumlar gözlenmez. Çizilmeye karşı da direnç gösteren çelik materyal, üstün kalitesini her kullanımda ispat eder. Düdüklü tencerenin kulpları ise bakalit malzemeye sahiptir. Isıya dayanıklı olan bakalit kulplar, tencereyi rahatça taşımanızı olanaklı kılar. Isı iletkenliği düşük olduğundan taşıma sırasında ellerinizin yanmasını önemli ölçüde engeller. Sağlamlığıyla beğeni toplayan Taç Baby gri 2,5 lt düdüklü tencere, temizlik noktasında da avantaj sağlar. Bu ürünü elde ve bulaşık makinesinde pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz. Düdüklü tencere, kaygan yüzeyi sayesinde leke tutmadığı için kolayca hijyenik hâle getirilebilir.

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Kullanımı Nasıl?

Taç Baby 2,5 Lt Gri Düdüklü Tencere Kullanımı Nasıl?

Taç Baby düdüklü tencere, özel tasarım ayrıntıları sayesinde son derece kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ergonomik yapıda geliştirilen kapak ve gövde, ayrıcalıklı bir deneyim yaşatır. Basıncı doğru şekilde ayarlayan kapak, gövdeye pratik şekilde yerleştirilir. Güçlü biçimde kilitlendiğinden güvenli kullanım olanağı sunar. Kapakta bulunan ventil, tencerenin içinde bulunan basıncı kısa sürede dışarı atar. Tek elle kapatılabilen yapısı sayesinde zahmetsizce kullanılır. Kilit mekanizması, kapak tam oturduğunda ses çıkararak doğru adımları uyguladığınızdan emin olmanızı sağlar. Kapağı yerleştirdikten sonra pişireceğiniz yemeğin türüne göre ventili çevirerek basınç ayarı yapabilirsiniz. Kademeli özelliğe sahip olan bu ventil, kolay şekilde kontrol edilir. Taç Baby çelik 2,5 lt gri düdüklü tencere, indüksiyon dâhil tüm ocaklara uyumlu bir yapıya sahiptir. Taç Baby düdüklü tencere 2,5 lt gri yorumları ürünün kullanım tarzıyla ilgili farklı kullanıcı deneyimlerine ulaşmanıza yardımcı olur. Dilerseniz yorumları yakından inceleyebilir, üstün performansıyla yemek pişirmeyi keyifli hâle getiren bu düdüklü tencereyi Trendyol ayrıcalıklarıyla hemen satın alabilirsiniz.