Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71

124 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOPAZARIM Satıcı Ünvanı: YUSUF YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310529960
    Bu ürün TEKNOPAZARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox C71 Type-c 2.0a Hızlı Şarj & Data Kablo 1.2m Syrox Type-C 2.0A Hızlı Şarj & Data Kablo 1.2M
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71

Teknolojide yaşanan gelişmelere bağlı olarak hayatın her alanında birçok farklı elektronik cihaz arasında veri aktarımı yapma gereksinimi doğmaktadır. Teknolojideki gelişmelere paralel olarak cihazların şarj ihtiyacı da artmaktadır. Gün içerisinde yoğun bir şekilde kullanılan kabloların birden çok işlevinin olması kullanım açısından kolaylık sağlar. Aynı anda birden fazla işlemi yapabilen kablolar yerden ve zamandan tasarruf sağlar. Data kablosu bir cihazdan bir başka cihaza program, video, yazı, fotoğraf gibi verilerin aktarılması amacına yönelik olarak kullanılır. Veri bulunduran cihazların tamamında data kablosu vardır. Data syrox type c kablo, tabletlerde, bilgisayarlarda ve telefonlarda en çok kullanılan kablo türü olma özelliğine sahiptir. Syrox orijinal kablo, data ve şarj kablosudur. 1,2 m uzunluğundaki syrox şarj kablosu type-c, veri aktarımı yapmasının yanı sıra cihazınızın şarj edilmesine de yardımcı olur.

  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Çok İşlevselli Kullanım
  • Ergonomik Tasarım

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Özellikleri

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Özellikleri

Data kablosu kullanılarak dosyalar syrox type-c şarj kablosu uyumlu çalışacak şekilde birbirine bağlanan iki cihaz arasında aktarılabilir. Bununla birlikte 3.0 type c kablo ile sadece uyumlu cihazlar arasında veri aktarımını sağlayabileceği unutulmamalıdır. Uyumlu olmayan cihazlar data kablosu kullanılarak birbirine bağlansa dahi aralarında veri aktarımının yapılması mümkün değildir. Tabletten telefona, tabletten bilgisayara, telefondan tablete, bilgisayardan tablete, telefondan bilgisayara, bilgisayardan telefona veri aktarımı syrox type c şarj kablosu kullanılarak son derece kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Telefonların USB üzerinden şarj edilmesinde ve veri transferi yapılmasında cep telefonu data şarj kabloları kullanılmaktadır. C type usb kablo, elektronik ve birbiri ile uyumlu cihazlardaki veri akışının sağlanması amacına yönelik olarak kullanılmakta olup data kablosu seçilirken uygun uzunlukta olmasına dikkat edilmelidir. Cihazların yanında verilen kablolar söz konusu cihazın bağlantı kurulmak istenen diğer cihazlarla arasındaki veri aktarımını en iyi şekilde sağlama özelliğine sahiptir ve bu data kablosu modellerinin kullanımının tercih edilmesi önerilmektedir.

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Kullanımı

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Kullanımı

İster evde ister ofiste akıllı cihazlarını şarj etmek ve gerektiğinde veri aktarımını kolay bir şekilde gerçekleştirmek için Syrox data kablosu bu kategoride sizlerle buluşuyor. Dayanıklı bir kullanım sunan syrox usb type c kablo ürünü, dikkat çeken tasarımı ve rahat kullanımı ile şarj deneyimini profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyor. Fotoğraf ve müziklerini bir yerden bir yere aktarma gibi ihtiyaçlarını da pratik bir şekilde karşılıyor. İşlevselliği öne çıkan ürün, uzun ömürlü kullanımıyla da dikkat çekiyor. Aynı anda birçok fonksiyonu olan ürünler günümüz dünyasında daha da önemli bir yer alıyor. Syrox data kablosu sayesinde birçok işlemi aynı anda yapabilirsiniz.

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Yorumları

Syrox Type-c Data Kablo 2.0a / 1,2m Kablo C71 c71 Yorumları

Özellikle herkesin mobil olduğu bir çağda, data aktarımları oldukça önemli hale geldi. Bu nedenle birçok marka kullanım kolaylığı sağlayan özellikli data kablosu üretiyor. Kablo uzunluğu 1.2 m olan ürün, kullanım açısından kolaylık sağlar. C71 kodlu ürünle, hızlı şarj özelliği sayesinde kısa sürede cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Ürün, data ve şarj kablosudur. Bağlantı tipi Micro USB’dir. syrox type-c data kablo 2.0a, Type-C USB bağlantı noktası bulunan cihazlarla uyumludur. Taşınabilir cihazları şarj etmek için USB 2.0 portuna takılır. Müzik ve resimleri birkaç saniyede bilgisayarınızdan senkronize edebilirsiniz. Syrox data kablo, kullanıcılarına kullanım konforu sağlar. Syrox type-c data kablo 2.0a yorumları kısmını okuyarak, ürünü daha önce deneyimlemiş kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü sipariş vererek satın alabilirsiniz.