syngenta Advion Hamamböceği Jeli 30 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

syngenta Advion Hamamböceği Jeli 30 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: agitamarket Satıcı Ünvanı: EMRULLAH ERKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3630340928
    Bu ürün agitamarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ADVİON JEL Hamam böcekleri için şırınga, ilave bir uygulama aparatına ihtiyaç duymadan uygulanabilir. Tüpün kapağını açınız ve arkasından bastırarak uygulayınız.
  • Tüm hamamböceği türleri için ortalama metrekareye 1 minik damla (0,01gr, örn: toplu iğne başı kadar) olarak uygulanır
  • Çok yoğun hamamböceği popülasyonlarında 2 katına çıkarılabilir.
  • Jel, yağsız ve tozsuz yüzeylere uygulanmalıdır.
  • Tüm hamamböceği türleri için ortalama metrekareye 1 minik damla (0,01gr, örn: toplu iğne başı kadar) olarak uygulanır.
  • 1 DAMLA JEL İLE 50 DEN FAZLA HAMAMBÖCEĞİ YOK EDİLEBİLİR.
  • CEZBEDİCİ DOLGU MADDESİ (Karınca ve hamamböcekleri için)
  • DÜŞÜK NEM KAYBI (Bu sayede uygulanmış damlalar daha uzun süre çekici ve işlev görücü olarak kalabilmektedir)
  • DOMİNO ETKİSİ (Birbirlerinin ölülerini veya dışkılarını tüketen hamamböceklerini de yok eder)
  • HIZLI VE KESİN SONUÇ ( Düşük dozlarda dahi etken maddesi itibarıyla süratli ölüm)
Geri Bildirim Ver

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli 30 gr ile Haşerelere Çözüm

Böcek öldürücü ilaçlar özellikle bahar ve yaz aylarında artan böcek ve haşere popülasyonunun azaltılması için kullanılan ürünlerdir. Kendi aralarında farklı formüller ve etkilere sahip olan böcek ilaçları değişkenlik gösteren formlarda üretilebilmektedir. Sıvı, toz, katı ve jel formunda olabilen böcek öldürücü ürünler tarım alanlarında kullanılabilmesine ek olarak evlerde ve kişisel bahçelerde de kullanılabilmektedir. Advion hamamböceği jeli jel formunda olan ve uzun süre kullanılabilen ürünlerdir. Hamamböceklerinin yemeleri sonrasında ölmelerine ve bu sayede hamamböceği popülasyonunun azalmasına yardımcı olan ürünlerdir. Evlerde rahatlıkla kullanılabilen bu ürün tarlalarda da kullanılabilmektedir. Bir tüp içerisinde gelen hamamböceği jeli çok küçük miktarlarda kullanılması nedeniyle aylarca kullanılabilmektedir. İlaç sıvı formlu ilaçlara kıyasla daha az uçuculuğa sahip olurken katı ilaçlarda olduğu gibi kuruma ve dağılmalara da maruz kalmamaktadır.

  • Jel Formu
  • Hamamböceği Kaçırıcı
  • Geniş Kullanım Alanı

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli Özellikleri

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli Özellikleri

Birden fazla ülkede faaliyet gösteren Syngenta markası sahip olduğu tecrübe ve kaliteye dayanarak hamamböceğine etki eden formüller geliştirmiştir. Bitkilerin sağlıklı kalabilmeleri ve haşerelerin bitkilere zarar vermesini engellemek üzere geliştirilen özel formüllere ek olarak pek çok farklı markanın birleştirilmesi ile farklı bitki ve meyvelerin korunmasına da olanak sağlayan ürünlerin üretimine imza atmaktadır. Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr çok az miktarlarda kullanılmasına karşın performansı sayesinde kullanıcılarının bulunduğu ortamlardaki hamamböceği popülasyonunu azaltmaktadır. Karınca ve hamamböcekleri için kullanılabilecek jel içerisinde bulunan etken maddesi sayesinde canlıların algılayabileceği kokular yayar. Markanın üretim aşamalarında hamamböcekleri üzerinde detaylı denemeler yapılarak kullanıcılara sunulan ürün baharın başlangıcı ile birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlanmaktadır.

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli İçeriği ve Kullanımı

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli İçeriği ve Kullanımı

Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr içeriği ve kokusu ile haşereleri yok etmektedir. İçeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde karınca ve hamamböcekleri için besin zannedilen ürün hayvanların tüketmelerini sağlamak adına özel kokulara da sahiptir. Kullanıcıları tarafından algılanamayan bu kokular hayvanlar tarafından besin anlamına gelmektedir. Formülü sayesinde çok düşük miktarlarda bile pek çok canlıyı üzerine çekerek tüketmelerine neden olurken canlıların jeli tüketmeleri sonrasında yok olduğu, ev veya bahçenin bu sayede korunduğu bilinmektedir. Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr kullanımı da son derece basittir. Markanın ürün satışı ile verdiği kullanım talimatlarına uyulduğu durumlarda uzun süre kullanılabilirken aynı zamanda hamamböceği ve karınca popülasyonunun da azalmasına olanak sağlamaktadır. Kullanım talimatlarına göre tüm hamamböceği türleri için 0,01 mg kullanılması gerekmektedir. Bu değer bir toplu iğnenin başına eşdeğerdir. Hamamböceği popülasyonunun çok yoğun olduğu bölgelerde kullanım miktarında artış yaşanabilir.

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli Yorumları ve Fiyatı

Syngenta Advion Hamamböceği Jeli Yorumları ve Fiyatı

Bahçe, bağ, tarla gibi alanlarda haşere denen böcek türlerini görmek oldukça yaygın ve olasıdır. Bu böceklere evlerde de rastlayabilmek mümkündür. Bu durumdan hoşnut olmayan kişiler çeşitli ilaçlar kullanılarak bu haşerelerin ortamdan uzaklaştırılmasını sağlar. Syngenta advion hamamböceği jeli özellikleri arasında 30 gr olması ve buna rağmen uzun süre kullanılabilmesi yer almaktadır. Oldukça az miktarda kullanmak bile böceklere etki edecektir, bu sebeple ürünü oldukça uzun bir zaman kullanabilirsiniz. Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmelerde ürünün üstün performans sağladığına önemle yer verilmektedir. Kullanıcıların deneyimlerine göre ürünün tek bir damlası bile hamamböceklerini kaçırmaya veya yok etmeye yetmektedir. Bu gibi bilgilere ve daha fazlasına ulaşmak için Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Syngenta advion hamamböceği jeli 30 gr fiyatı değişiklik gösterebilmektedir. Dilerseniz ürünü ers36 ürün kodu ile Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.