Swimava Makaron Bebek Küveti

1.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Swimava Makaron Bebek Küveti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Swimava Satıcı Ünvanı: HULUSİ AKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1352206904200015 Vergi Kimlik Numarası: 0120113454
    Bu ürün Swimava tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanmadan Önce : Önce 1 nolu hava bölmesi (yan tarafta) şişirilmelidir. Altta bulunan 2 nolu hava bölmesini çok az şişiriniz. Alt hava bölmesinin fazla şişirilmesi patlamasına neden olabilir. UYARI: Hijyen kuralları gereği paketi açılmış ürünlerin iadesi mümkün değildir ! İçindekiler : Swimava bebek küveti, pompa, şık taşıma çantası, kullanım kılavuzu Ebatları : 25 cm yükseklik, 30 cm iç çap, 48 cm dış çap. ? Bebekler anne karnındaki pozisyonunu aldıkları için kendilerini güvende hissederler. Bebeğin tüm bedeninde hissedilen rahatlatıcı ısı koruması sağlar. Az su ile vücut ısısı düşmeden banyo yapılabilir. Bebeğinizi kaymadan ve suya dalma riski olmadan yıkayabilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükten sonra oyuncak saklama kutusu olarakta kullanılabilir. Yeni doğanlar için idealdir. * 0-2 yaş için uygundur. Ürün Açıklaması : Swimava yüksek kalitede hipoalerjenik PVC plastikten yapılmıştır ve Bisfenol-A içermez. Ftalat kullanım oranı %0.1 sınırının altındadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver