Sütaş Çilekli Süt 180 ml 27 Adet

350 TL
(12,96 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sütaş Çilekli Süt 180 ml 27 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE GROSS SEÇ MARKET Satıcı Ünvanı: ŞABAN EFE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3250260187
    Bu ürün EFE GROSS SEÇ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sütaş çilekli süt 180 ml 27 adet

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 ml
  • Paket İçeriği 24'lü
  • Tip Aromalı
Geri Bildirim Ver

Sütaş Çilekli Süt 180 ml 27 Adet

Süt, özellikle çocuklar tarafından sıklıkla tüketilen içeceklerden biridir. Faydalı olmasının yanı sıra aroması ile beğeni toplayan çilekli içecekler farklı amaçlara hizmet eder. Evde ya da okul gibi ortamlarda yoğun biçimde tüketilir. Belirli bir yaş grubu için kullanışlı olan ürünler yetişkinler tarafından da tercih edilebilir. Farklı ve benzersiz bir aromaya sahip olması içecekleri ayırt edici kılar. Bir paket içerisinde çok sayıda küçük kutunun bulunması içeceklere olan ilgiyi artırır. Siz de bu şekilde toplu olarak Sütaş çilekli süt satın alarak uzun zaman boyunca tüketebilirsiniz. Lezzetli ve bir o kadar da faydalı olan ürün, dış tasarımı ile dikkat çeker. Beslenme saatlerinde ya da gün içerisinde gereksinim duyulan anlarda tercih edilebilen içecek sayesinde çocukları mutlu edebilirsiniz.

  • Tetra pak paketleme
  • 27’li sunum
  • 180 ml içerik

Enfes Tadıyla Sütaş Marka Çilekli Süt İçeriği

Enfes Tadıyla Sütaş Marka Çilekli Süt İçeriği

Aroması ile akıllara kazınan içecek rengi ve kokusu ile müşterileri memnun eder. Hoş kokusu ve çilekli aroması özellikle çocukları kendine çeker. Sütaş 180 ml süt tek seferlik tüketim için ideal bulunur. Çocukların gelişim dönemlerine katkıda bulunması anne ve babaları da memnun eder. O nedenle sıklıkla tüketilir. Okul ve dershane gibi ortamlarda ders aralarında tercih edilir. Müşterileri kendine bağlayan yapısı her geçen gün gelişerek nefis lezzeti ile sunulur. 180 ml hacimli küçük kutular içerisinde bulunur. Kolay şekilde içebilmek için belirli bir inceliğe sahip olan pipetlerden yardım alınır. Pratik şekilde üst kısmı delerek içmeye başlayabilirsiniz. Paketin üstüne yapışmış haldeki pipet, poşet içerisinde yer aldığından dolayı hijyenik bulunur. Çoğu kişiyi memnun eden ve inek resminin yer aldığı paketi ile dikkat çeken ürünü satın alabilirsiniz.

Memnuniyet Yaratan Sütaş Marka Çilekli Süt Kullanımı

Memnuniyet Yaratan Sütaş Marka Çilekli Süt Kullanımı

İçecekler genellikle sade olacak şekilde sunulur. Bunun yanı sıra zaman içerisinde farklılaşan ihtiyaçları karşılamak üzere aromalı içecekler de ortaya konulur. Hem yetişkinleri hem de çocukları memnun eden bu sonuç sayesinde gün içerisinde geçirdiğiniz vakitleri keyifli kılabilirsiniz. Paketli ürünleri tüketmesi gibi taşıması da kolaydır. Ev dışında geçirdiğiniz vakitlerde çantanıza ya da cebinize bu içeceklerden alabilirsiniz. Piknik yaparken ya da kamp süreci boyunca pratiklik sağlayan mevcut içecekleri tercih edebilirsiniz. Sütaş çilekli süt 180 ml 27 adet kullananlar bu gibi avantajlardan yararlanarak lezzetli içeceklerin sunduğu olanakları ortaya koyar. Siz de yorum ve tavsiye bölümlerinde denk geldiğiniz ayrıntıları inceleyerek sipariş oluşturabilir ve tüketim alışkanlığınıza yeni bir rutin ekleyebilirsiniz. Sütaş çilekli süt 180 ml 27 adet şeklinde sunulan büyük paketi sipariş ederek belirli bir süre boyunca tüketebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Sütaş Marka Çilekli Süt Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Sütaş Marka Çilekli Süt Fiyatları

Sütaş çilekli süt 180 ml 27 adet yorumları içeceklerin özellikleri kadar farklı kullanım alanlarını da içerir. Sadece içmek için değil, çeşitli şekillerde kullanmak için de ürünü sipariş edebilirsiniz. Çilek aromasının baskın olması çocukları memnun eden detaylardan biridir. Pipet ile birlikte kullanılması ise içmeyi keyifli kılar. Bu gibi nedenlerden dolayı da yoğun şekilde talep edilir. Ürün hakkında yapılan yorumları inceledikten sonra müşterilerin içeceği değerlendirme şekilleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda yapılan çeşitli tavsiyeleri de dikkate alabilirsiniz. Sütaş çilekli süt 180 ml 27 adet fiyatı kutu sayısına ve her bir kutunun hacmine bağlıdır. Bunlar dışında çeşitli belirleyici faktörler de vardır. Trendyol üzerinden fiyat noktasında da bilgi alabilirsiniz. Farklı kullanım alanlarına sahip olan ve hoş kokusu ile içmeyi keyifli kılan sütü temin edebilirsiniz.