Sustenium Triple Action Coq-10 30 Tablet

225,41 TL
(7,51 TL / tablet)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sustenium Triple Action Coq-10 30 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depoeczanem Satıcı Ünvanı: KUAZAR İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590056567000014 Vergi Kimlik Numarası: 5900565670
    Bu ürün depoeczanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet Ürün Adı: Sustenium Triple Action CoQ-10 Marka Adı: Sustenium Ürün Miktarı: Bir kutu içerisinde 30 tablet takviye edici gıda bulunur. Ürün Özellikleri: - Sağlığımız için vitamin ve mineraller çok önemlidir. Bu besin maddelerini yiyeceklerden doğal olarak temin ederiz. Ancak, yoğun iş hayatı ve meşguliyetler düzenli beslenmeyi bazen zorlaştırabilir. Bu aşamada devreye gıda takviyeleri girmektedir. Özellikle yaşı ilerlemiş ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin besin ihtiyaçları artabilir ve tüketilen gıdalara ek olarak, besin takviyeleri kullanmaları gerekebilir. - Takviye edici gıdalar, yeterli ve dengeli tüketilemeyen besinlere duyulan ihtiyacın karşılanması için kapsül, toz ve sıvı formlarda bulunan ürünlerdir. İçerdiği besin maddeleri ise, vitaminler, mineraller, amino asitler, probiyotikler ve enzimlerdir. Besin destek ürünleri, sağlıklı bir beslenmenin yerini almamalı, diyete ek olarak tüketilmelidir. - Sustenium markasının üretmiş olduğu Triple Action CoQ-10 30 Tablet, besin-gıda takviyeleri arasında yer alan bir multivitamindir. Ürün, vücudun ihtiyacı olan vitamin ve minerallerin karşılanmasına destek olarak gün boyu enerjik kalınmasına katkı sağlar. - Vitamin ve mineral salınımını, 3 katmanlı teknoloji ile 3 farklı aşamada düzenleyen bir multivitamindir ve resveratrol ile desteklenmiştir. - Günlük vitamin ihtiyacının karşılanmasına destek olan Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet, vücut enerjisinin artırılmasına katkı sağlayarak, halsizlik ve durgunluğun azaltılmasında oldukça etkilidir. Özellikle yaşam temposunun arttığı zamanlarda, stresli ve yoğun dönemlerde tercih edebileceğiniz bir gıda takviyesidir. - İçeriğinde birçok vitamin ve mineral barındırarak Koenzim Q10 formülü içeren tablet, vücut tarafından üretilmeyen C vitamininin alınmasına da katkı sağlar. Ürün aynı zamanda güçlü bir antioksidan desteği içerir. - İçeriğinde bulunan E vitamini cildin beslenmesinde etkiliyken, Biotin desteği de saç ve tırnak sağlığının korunmasında oldukça etkilidir. - Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçmez. Sustenium Triple Action CoQ-10 30 Tablet gluten içermez. Kullanım Şekli: Tüketildiği andan itibaren kırk beş dakika içinde emilime uğrayan tabletin sabahları kahvaltı sonrasında bir bardak su ile içilmesi önerilir. Sıcak su ile kullanılması tavsiye edilmez. Kullanım Sıklığı: Günde bir tablet kullanılması uygundur. Tüketim saatlerinin yaklaşık olmasına özen gösteriniz. Mesela her sabah aynı saatlerde alabilirsiniz. Tableti, tavsiye edilen miktarda kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Kapsül
Geri Bildirim Ver