ŞüsCarOto Tofaş Yeni Nesil M3 Elektrikli Katlanır Ayna Şahin Doğan Kartal Uyumlu

5.099,88 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

ŞüsCarOto Tofaş Yeni Nesil M3 Elektrikli Katlanır Ayna Şahin Doğan Kartal Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞüsCarOto Aksesuar Satıcı Ünvanı: ŞENOL ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7960018532
    Bu ürün ŞüsCarOto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş yeni nesil m3 tip elektrikli katlanır ayna (şahin doğan kartal) Ürün resimde görülen kasa tüm doğan şahin ve kartala uyumludur Ayna 1. Sınıf abs plastik malzemeden üretilmiş olup geniş açılı ve colormatıc cama sahip ayna kullanılmıştır. Ürün içeriği sağ sol ayna ve kontrol ünitesinden oluşur. Ürün görselleri firma çekimimizdir.Dilenirse istenilen renge boyatılıp kullanılabileceği gibi boyasız siyah olarak ta kullanılabilir. Montaj şeması içindedir. Ayna merkezi kilit motorlarına bağlanır ve araç kilitlendiğinde otomatik olarak katlanır, kilitler açıldığında açılır. Aynanın açısı dışarıdan manuel olarak elle Ayarlanır. Aracın içindeki ayar çubuğu iptal olur.
Geri Bildirim Ver

ŞüsCarOto TFŞ-001 Tofaş Yeni Nesil M3 Şahin Doğan Kartal Uyumlu Elektrikli Katlanır Ayna

ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna, kaliteli ve kullanışlı yapısıyla beklentilerinizin fazlasını karşılar. Özel olarak geliştirilen ürün, seyahatlerde güvenlik ve konforu ön plana çıkarır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun bir süre kullanıma da uygundur. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna, 1. sınıf malzemelerden elde edilir. Dış etkenlerin zararlarına karşı direnç sağlayarak bu alanda oluşan giderleri en aza indirir. Takım hâlinde satın alabileceğiniz ürünün paketinden sağ ve sol olmak üzere iki adet ayna çıkar. İçerisinden çıkan montaj şeması sayesinde aynaları aracınıza kolayca takabilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna ile güvenli ve konforlu sürüşler mümkün olur.

  • 1. sınıf ABS plastikten elde edilir.
  • Ürün içeriğinde sağ-sol ayna ve kontrol ünitesi yer alır.
  • Montaj şeması ürünle birlikte gönderilir.

ŞüsCarOto Tofaş Yeni Nesil M3 Elektrikli Aynanın Özellikleri

ŞüsCarOto Tofaş Yeni Nesil M3 Elektrikli Aynanın Özellikleri Nelerdir?

ŞüsCarOto Tofaş M3 elektrikli katlanır ayna, yenilikçi teknolojiyle üretilen araba parçalarından bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen elektrikli kontrol merkezi, aynaların otomatik olarak hareket etmesini sağlar. Aracı kilitlediğinizde aynaların kapandığını, kilidi devre dışı bıraktığınızda ise aynaların açıldığını görebilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş M3 elektrikli katlanır ayna, sürüş konforunu ve güvenliğini artırmak üzere tasarlanır. Dayanıklı materyallerden elde edilen cihazı uzun bir süre kullanmak mümkündür. Bu sayede bütçenize destek olabilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş M3 elektrikli katlanır ayna, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da ön plana çıkar. Siyah rengin hakim olduğu ürün, göz alıcı yuvarlatılmış kenarlara sahiptir. Aracınıza hoş bir hava katarak adından sıkça bahsettirir. Dilerseniz aynaları aracın rengine bağlı olarak çeşitli renklere boyayabilirsiniz. Bu sayede ürünü kişiselleştirebilir, ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun bir görsel yaratabilirsiniz.

Kullanımı ŞüsCarOto Tofaş Şahin Uyumlu Elektrikli Katlanır Ayna

ŞüsCarOto Tofaş Şahin Uyumlu Elektrikli Katlanır Ayna Kullanışlı mıdır?

ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 ayna, tercih edebileceğiniz kullanışlı cihazlardan bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen elektrik aksamı, aynaları el değmeden açıp kapatmanızı sağlar. Hem zamandan hem işi gücünden tasarruf ettiren bu özellik, her kullanıcının beğenisini kazanır. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 aynaların açısını dışarıdan manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz ayarı kısa sürede tamamlamak mümkün olur. Aynalar Doğan, Şahin ve Kartal modelleri ile tam uyumludur. Bu modellerin herhangi birine aynaları takabilir, konforlu ve güvenli bir sürüş imkânı elde edebilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 aynanın merkezi kilit motorlarına bağlanarak aktif hâle gelir. Montaj şeması ile birlikte gönderilen ürünü kısa sürede tamamlayabilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 ayna hem tasarım hem de fonksiyonel özellikler bakımından ihtiyaçlarınızın fazlasını karşılar.

ŞüsCarOto Tofaş M3 Elektrikli Doğan Kartal Uyumlu Ayna Kalitesi

ŞüsCarOto Tofaş M3 Elektrikli Doğan Kartal Uyumlu Ayna Kaliteli midir?

ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna hem kalitesi hem de kullanışlı yapısıyla ön plana çıkar. Özel olarak geliştirilen üründe 1. sınıf ABS plastik malzeme kullanılır. Çarpma, kırılma ve çizilme başta olmak üzere pek çok riskin zararlarını en aza indirir. Cam ise geniş açılı olup, colormatic özelliğe sahiptir. Bu sayede güvenli ve konforlu bir sürüş imkânı elde edebilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna araç kumandası sayesinde kolayca açılıp kapanabilir. Bu sayede fazladan bir tuşa ya da kumandaya ihtiyaç duymadan işlemi tamamlayabilirsiniz. ŞüsCarOto Tofaş yeni nesil M3 elektrikli katlanır ayna yorumlarına ve fiyat bilgisine Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.