Supradyn All Day Koenzim Q10 30 Film Kaplı Tablet

396 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Supradyn All Day Koenzim Q10 30 Film Kaplı Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pure Vitamin Satıcı Ünvanı: LEMAN KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9320319775
    Bu ürün Pure Vitamin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Supradyn All Day
  • günlük olarak tüketilen, besinlerden alabileceğiniz vitaminleri ve mineralleri içeriğinde barındıran harika bir gıda takviyesidir. Günlük olarak almanız gereken tüm vitamin ve mineralleri içeriğinde barındırır. Her bir vitamin ve mineral için farklı bir besin tüketmenize gerek kalmadan tek bir Supradyn All Day tableti ile vücudunuzun tüm vitamin ve mineral ihtiyacını karşılar. Özellikle yoğun iş dönemlerinde ve sınav dönemlerinde de Supradyn All Day kullanılarak günün temposuna ayak uydurmak mümkündür ki Supradyn All Day, bu gibi dönemlerde vücudunuzda önemli etkiler yaratır. İçinde neler bulunur? Supradyn All Day’in içinde 30 adet film kaplı tablet bulunur. Her bir tabletin içinde bulunan vitamin, mineral ve ek gıda takviyeleri aşağıdaki gibidir. · Vitaminler: C vitamini, niasin, E vitamini, pantotenik Asit, B6 vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, A vitamini, folik asit, biotin, K vitamini, D vitamini ve B12 vitamini olmak üzere 13 vitamin bulunur. · Mineraller: kalsiyum, magnezyum, demir, çinko, mangan, bakır, iyot, selenyum ve molibden olmak üzere 9 mineral bulunur. · Tüm bu vitamin ve minerallere ek olarak 4.5 mg Koenzim Q10 da bulunur. Nasıl ve ne zaman kullanılır? Supradyn All Day, adından da anlaşılacağı üzere her gün bir adet kullanımda beklenen etkiyi yaratır. Her gün tok karnına tüketilmesi gereken Supradyn All Day’i iyi bir kahvaltının ardından alabilir ve güne çok zinde başlayabilirsiniz. Kullanımı ise oldukça basit olan Supradyn All Day’i bir miktar su ile yutarak kullanabilirsiniz. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza veya eczacınıza başvurunuz. Ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver