5
Oyun Konsolları kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Sup Oyun Konsolu 400 Oyunlu Iki Oyunculu Mini El Atarisi

285 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.3
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sup Oyun Konsolu 400 Oyunlu Iki Oyunculu Mini El Atarisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAY BOX Satıcı Ünvanı: PLAY BOX DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730082996400001 Vergi Kimlik Numarası: 7300829964
    Bu ürün PLAY BOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nostalji yaşamak isteyen herkese göre oyun konsolu
  • 8-Bit 3.0 inç Renkli lcd çocuklar renkli oyun oyuncu dahili 400 çocuklar için oyunlar hediye
  • Tv bağlantısı özelliği
  • İki oyuncu ile oynayabilme özelliği
  • Pil:1000mah pil 8 saat süre
  • Paket içeriği: 1x mini elde kullanılır oyun konsolu 1x av kablosu 1x şarj edilebilir pil 1x kullanım kılavuzu 1x gamepad

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Sup Oyun Konsolu 400 Oyunlu Iki Oyunculu Mini El Atarisi

Sup Taşınabilir Video Oyun Konsolu 3, 3 inç ekrana ve 400 dahili oyuna sahip olduğu belirtilen taşınabilir bir oyun konsoludur. Ayrıca daha büyük ekranda oyun oynamak için bir AV kablosuyla TV'ye bağlanma özelliğine ve 8 saate kadar kesintisiz oyun süresi sağlayabilen 1000 mAh şarj edilebilir lityum iyon pile sahiptir. Kolayca taşınabilen kompakt ve hafif bir cihazdır ve çocuklar için eğlenceli bir aktivite ve oyunları arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanın bir yolu olarak karşınıza çıkmaktadır.

 
  • 400 oyun içeriği
  • 3.0 inç ekran
  • Tv bağlantısı özellikli

Sup Sup Oyun Konsolu İki Oyunculu Mini El Atarisi Özellikleri

Sup oyun konsolu 400 oyunlu iki oyunculu mini el atarisi elde taşınabilir bir oyun oynatıcıdır. Nostalji yaşamak isteyen herkesin kullanımına uygundur. Dahili 400 vintage oyuna sahip mini Atari Mini Nintendo Entertainment System (NES) tarzı konsol ile TV'nizde retro tarzda oyunlar oynayabilirsiniz. Bu oyunları yalnızca ataride oynamakla kalmaz, aynı zamanda AV kablosuyla TV'nize bağlayıp büyük ekranda oyun oynayarak bir el oyun sistemi olarak da kullanabilirsiniz. Yeni Sup Sup taşınabilir el ekranı arcade oyun konsolu, yüzlerce klasik arcade oyununu oynamak için 60 renkli 8 bit 3 inç yüksek çözünürlüklü LCD ekran sunmaktadır. Konsol, oyun deneyiminizi tıpkı gerçek bir arcade ortamı gibi özelleştirmek için en yüksek standart 8 seviyeli DIP anahtar ayarlarıyla birlikte gelir. Bozuk para ekleme ses efekti, ses ayarı ve daha fazlasını da içermektedir. Çok oyunculu modda arkadaşlarınıza veya aile üyelerinize meydan okumanıza izin vererek herkesin saatlerce birlikte eğlenmesini sağlar. Bu eski tip taşınabilir televizyon oyun konsolu ile keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

Sup Sup Oyun Konsolu İki Oyunculu Mini El Atarisi Kullanımı

Sup oyun konsolu 400 oyunlu mini el atarisi özellikleri bakımından oldukça kullanışlı bir ürün olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Sup, 400 dahili oyun oynayabilen mini bir el video oyun konsoludur. AV kablosu ile TV'nize bağlanır ve bir arkadaşınızla daha fazla oyuncu oyununun keyfini çıkarmanızı sağlayan 2. oyuncu desteğine sahiptir. Ekranı 3.0 inç büyüklüğüne sahiptir ve bu da oyunu daha gerçekçi hale getirir. Sup benzersiz bir oyun konsoludur. "Super Ultra Portable "ın kısaltması olan Sup, maliyet ve işlevselliğin mükemmel bir birleşimidir. Aralarından seçim yapabileceğiniz yerleşik 400 oyun, seyahat, ofis, ev ve okul için iyi bir arkadaştır. TV ekranına bağlandığında, ekranınız büyük ve renkli hale gelir ve evde geniş bir ekranda oynamanızı mümkün kılar. Farklı kullanım alanlarında 8 saate kadar süren güç süresi ile dilediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

 

Sup Sup Oyun Konsolu İki Oyunculu Mini El Atarisi Fiyatı

Sup oyun konsolu 400 oyunlu mini el atarisi yorumları genel anlamda olumludur. Özellikle nostalji sever kullanıcılar bu mini el atarisinden ne derece memnun kaldıklarını dile getirmişlerdir. Oyunlar mini arcade video oyun konsolu, 8-bit 3.0 inç LCD renkli ekran ile daha canlı ve eğlencelidir. Yerleşik 400 oyun ve bir arkadaşınızla çift oyunculu oyun oynama imkanı sağlayan bu atari oldukça kompaktır. Konsolu TV'nize bağlayarak da kullanabilirsiniz. Kompakt boyut ve hafiflik sunan bu cihazın taşıması kolaydır. Sup oyun konsolu 400 oyunlu mini el atarisi fiyatı genel anlamda makul denilecek bir seviyededir. Siz de ürünün fiyatını ve açıklamalarını inceledikten sonra dilerseniz Trendyol’dan tek tıkla satın alabilirsiniz.