Genel Markalar Kırmızı Silikon Hamur Açma Matı 50x40 Cm

89 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
8.5
799 TL'ye 40 TL İndirim
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
173,99 TL
209 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kırmızı Silikon Hamur Açma Matı 50x40 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlu Pastacılık ve Malzemeleri Satıcı Ünvanı: UMUTHAN AYGÖREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1200501296
    Bu ürün Mutlu Pastacılık ve Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırmızı Silikon Hamur Açma Matı 50x40 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Sunsetavm SHMK-010 Silicolife 50 x 40 cm Silikon Ölçülü Hamur Açma Matı

Yemek hazırlarken birçok yardımcı gerece ihtiyaç duyulur. Özellikle sıkça hamur işi yapanlar zamandan ve iş gücünden tasarruf ettiren mutfak gereçlerini tercih eder. Sunsetavm Silicolife silikon hamur açma matı 40*50 cm, bu anlamda beklentilerinizin fazlasını karşılar. Özel olarak geliştirilen ürün, hamur yoğurma ve açma işlemlerinde hız kazandırır. Fiziksel olarak yorulmanızı engelleyerek iş gücünden tasarruf ettirir. Sunsetavm Silicolife silikon kırmızı hamur açma matı, mutfağın vazgeçilmez ürünlerinden biri olur. Özel olarak geliştirilen yapısı sayesinde tezgâha kolayca tutunur. Yoğurma işleminde kayma gibi problemlere sebep olmaz.

  • Ürün, 50 x 40 (±0,5) cm boyut
  • Kalınlık 2 mm
  • Hamur boyutunu ayarlama özelliği

Sunsetavm Silicolife Silikon Hamur Açma Matı Ebatı

Sunsetavm Silicolife Silikon Hamur Açma Matı Ebatı

Hamur açma işleminde tezgâhın temiz olması son derece önemlidir. Sunsetavm Silicolife silikon hamur açma matı 40*50 cm kırmızı sayesinde tezgâhı sürekli temizlemenize gerek kalmaz. Mat üzerinde hamur açabilir, birbirinden lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen mat, 40 x 50 cm boyutlarında üretilir. Ebatlarında ± 0,5 cm değişiklik gözlenebilir. Kaydırmayan özel tabana sahip olan ürün, hamura şekil verirken pratik sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ergonomik ve kir tutmayan yapısı ile büyüleyen ürün, her mutfağın vazgeçilmezlerinden biri olur. Sunsetavm Silicolife silikon 40*50 cm kırmızı hamur açma matı, farklı içeriklere sahip hamurlarda benzersiz sonuçlar verir. Beyaz un dışında tam buğday, çavdar ya da mısır unuyla yapılan lezzetlerde de etkili sonuç almayı sağlar. Aynı zamanda şeker hamuru gibi sert hamurlarda da işinizi kolaylaştırır.

Sunsetavm Silicolife Kırmızı Hamur Açma Matı Kullanışlı mı?

Sunsetavm Silicolife silikon 40*50 cm kırmızı hamur açma matı, mutfak işlerini pratikleştiren ürünlerden bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen ürün, esnek bir yapıya sahiptir. Kullanım sonrasında katlanarak dar alanlarda muhafaza edilebilir. Bu sayede yerden tasarruf imkânı verir. Sunsetavm Silicolife silikon 40*50 cm kırmızı hamur açma matı, gıdalara uyumlu silikon malzemeden üretilir. Bu özel materyal, hamurda tat ve koku oluşturmaz. İnsan sağlığı için uygun olan hamur matını gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hamur açma matı üzerinde farklı boyutlarda daireler yer alır. Bu işaretler, dilediğiniz büyüklükte hamur açmanıza imkân tanır. Hamur bezelerini tam ölçüde açabilir, tepsinize kolayca yayabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen ürünün kalınlığı 2 mm’dir. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkanabilen matı farklı yüzeylerde kullanabilirsiniz.

Sunsetavm Silicolife Silikon Hamur Açma Matını Kimler Alır?

Sunsetavm Silicolife silikon 40*50 cm kırmızı hamur açma matı, farklı kullanım alanları sayesinde beğeni kazanır. Ürün hem profesyonel mutfaklarda hem de evinizde tercih edebileceğiniz bir parçadır. Alt yüzeyinin kaydırmaz özelliği sayesinde hamur açarken sağa ve sola oynama yapmaz. Bu sayede pratik kullanım imkânı verir. Kaliteli içeriklere sahip olan matı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Sunsetavm Silicolife silikon 40*50 cm kırmızı hamur açma matı evde, lokantada ya da kafede kullanıma uygundur. Mat üzerindeki ölçüleri kullanarak poğaça, börek, pizza, pide ve lahmacun gibi pek çok lezzeti hazırlayabilirsiniz. Bu sayede hem akşam yemeklerine hem de çay saatlerine renk katan tarifleri deneyebilirsiniz. Uzun süreli kullanım için ürünü metal kesici aletlerden uzak tutmanız önerilir. Sunsetavm Silicolife silikon hamur açma matı 40*50 cm kırmızı yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.