Sunplus Spacex Çanaklı-çanaksız Dahili Wi-fi Full Hd Sinema Paketili Uydu Alıcısı Akıllı Kumanda

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
518 TL495 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sunplus Spacex Çanaklı-çanaksız Dahili Wi-fi Full Hd Sinema Paketili Uydu Alıcısı Akıllı Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknolojiParkı Satıcı Ünvanı: BANU ERDUĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0270254780
    Bu ürün TeknolojiParkı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dahili wifi ile sınırsız internet tv çanaksız tv Youtube özelliği Çanaksız tv kullanımında süre yoktur sınırsız kullanabilirsiniz Akıllı kumanda hem tv hemde uydu alıcısı tek kumanda Sınırsız çanaksız tv ve sinema paketi Dahili wifi ile internet tv 1 yıl iks server Display kumanda gözü mevcuttur Ful hd 1080 görüntü çözünürlüğü Xtream desteği Online güncelleme özelliği - tkgs türksat kanal güncelleme sistemi ile güncelleme özelliği- Dahili wifi

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sunplus Spacex Çanaklı Çanaksız Dâhilî Wi-Fi Full HD Sinema Paketli Uydu Alıcısı

Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcı, televizyon izleme keyfini iyileştiren son derece kaliteli bir üründür. Donanımında birbirinden güzel özellikler bulunur. Full HD görüntü kalitesi sunduğu için izlenme keyfinizi arttırır. Sunplus SpaceX Wi-Fi uydu alıcısı akıllı kumanda, işlevsel bir kullanım sağlar. Hem çanaklı hem de çanaksız kullanıma uygundur. İnternete bağlanarak ya da çanak kullanarak yüzlerce kanala erişmeniz ve eğlenceyi doruklara çıkarmanız mümkün olur. Ürünün kurulumu oldukça kolaydır. Ayrıca fazla yer tutmaz ve estetik bir tasarıma sahiptir. Siyah renkli bu ürün, uzun süre kullanım için uygundur.

  • Dâhilî Wi-Fi bağlantısı
  • Çok dilde yayın alma imkânı
  • Ebeveyn kontrolü

Sunplus Spacex Full HD Kumandalı Uydu Alıcı Özellikleri

Sunplus Spacex Full HD Kumandalı Uydu Alıcı Özellikleri

Sunplus SpaceX çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD uydu alıcı, internet üzerinden dilediğiniz içeriği izlemenize olanak tanır. Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcıyı kullanarak YouTube ve diğer video içerik sitelerine bağlanabilirsiniz. Ürün, internet üzerinden çalışma imkânı da sunduğu için müzik keyfini de sınırsız bir biçimde sunar. Sunplus SpaceX, çanaksız televizyon izleme konusunda sınırsız kullanım imkânı verir. Ayrıca ürün, çanaklı antenlere de bağlanarak görüntü verebilir. Kutu içerisinde bir adet alıcı cihaz ve akıllı kumanda bulunur. Uydu alıcı, akıllı kumandaya sahip olduğundan hem televizyon hem de alıcısının kontrolü tek cihazla yapılmış olur. Hem kumanda hem de cihaz, siyah renklidir.

Sunplus Spacex Siyah Çanaklı-Çanaksız Uydu Alıcı Kullanışlı mı?

Sunplus Spacex Siyah Çanaklı-Çanaksız Uydu Alıcı Kullanışlı mı?

Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcı kullanışlı bir üründür. Cihazda Display kumanda gözü bulunur. Ürün ile 1 yıl İKS server desteği de sağlar. 1080 piksel Full HD görüntü kalitesi sunan cihaz, televizyon izleme keyfinizi arttırır. Xtream desteği de bulunan ürün, kanalları otomatik olarak güncelleyebilme özelliğine sahiptir. Cihaz, akıllı kumandasıyla uzak noktalardan bile kontrol edilebilir. Bu kumandan yerinizden bile kalkmadan hem cihaza hem de televizyonunuza komut verebilirsiniz. Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcı yeni nesil pek çok teknolojiyi kullanıcıların parmaklarının ucuna getirir. Tüm bu özellikleri nedeniyle Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcının kullanışlı olduğunu söylemek mümkündür.

Sunplus Spacex Dahili Wi-Fi Full Hd Uydu Alıcıyı Kimler Alır?

Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcı, televizyon izlemeyi seven herkes tarafından tercih edilebilir. Ürünle binlerce yerli ve yabancı kanala ulaşmak mümkündür. Böylece belgesellerden sinema filmlerine, açık oturumlardan yarışmalara kadar birbirinden farklı içerikler görüntülenebilir. Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcısında HDMI portu ve USB girişi bulunur. Ürün hem iş yerlerinde hem de evlerde kullanmaya uygundur. İnternet kablosu ile uğraşmaya gerek kalmadan, görüntü kirliliği yaratmadan işlevsel kullanım sağlar. Cihazla kanallar arası geçiş hızlı bir biçimde yapılabilir. Siz de kesintisiz eğlence deneyimi yaşamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Satın almadan önce gerçek kullanıcıların yapmış olduğu Sunplus SpaceX siyah çanaklı-çanaksız dahili Wi-Fi full HD kumandalı uydu alıcı yorumlarını da okuyarak fikir edinebilirsiniz. Bu kullanışlı ürünü Trendyol üzerinden hemen satın alabilirsiniz.