Sunplus 2022 Amazon Tv Stick - Fire Tv Stick - Android Tv Box - Hediye Yayın - Ultra Hd Amazon Plus Orjınal

1.879 TL

Ürün Bilgileri

Sunplus 2022 Amazon Tv Stick - Fire Tv Stick - Android Tv Box - Hediye Yayın - Ultra Hd Amazon Plus Orjınal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: XDOĞUŞ STORE Satıcı Ünvanı: FATİH KELKİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5431108627
    Bu ürün XDOĞUŞ STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 YIL FİRMA GARANTİLİ ÇANAKSIZ / KABLOSUZ TÜM KANALLAR UHD YAYIN KALİTESİ ÜRÜN SADECE DOĞUŞ STORE FİRMASINA AİTTİR 2 YIL FİRMA GARANTİLİ 2022 SÜRÜM VERİ HATASIZ FULL PAKET YAYIN HEDİYELİ ULUSAL KANALLAR / SPOR KANALLARI / SİNAMA KANALLARI / BELGESEL KANALLARI / TÜM AVRUPA KANALLARI / DİZİ YAYINLARI / EUROPEN CHANNELS / ARABİC CHANNELS NETFLİX DİSNEY YOUTUBE PRİME VİDEO AMAZON İNTERNET APP STORE SPOTIFY HULU / HBO / SLİNG / ESPN / STARZ / IMDB TV / APPLE TV SPOR / SİNAMA / BELGESEL / ULUSAL KANALLAR ÜCRETSİZDİR NOT: TÜRK MAİL HESABI İLE ÇALIŞMAZ LÜTFEN KURDUĞUMUZ HESABI KULLANIN. HAZIR VE KURULU TAK KULLAN

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi 4K Ultra HD
  • Renk Kırmızı
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Sunplus NEXT SPACE Full Paket Hediye Yayın Full HD Uydu Alıcısı

Yeni nesil teknoloji televizyonların işlevselliğini geliştirmektedir. Sunplus Fire TV stick, tek bir cihazla çok sayıda kanalı izleme avantajı sunar. Çanaksız televizyon kullanımı sağlayan bu uydu alıcısı, aynı zamanda ultra HD görüntü kalitesinde seyir deneyimi yaşatmaktadır. Söz konusu TV kutusuyla ulusal kanalların tamamını yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. Ürünü aldığınızda onlarca hediye kanalı seyretme fırsatınız da bulunmaktadır. Bahsedilen uydu alıcısında USB girişi yer alır. Bu sayede ürünü farklı cihazlara bağlayabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde içerik akışı sağlayan cihaz, akıllı televizyon kurulumunun temel parçasıdır.

  • Full HD görüntü kalitesi sağlar.
  • Manuel televizyon modellerini akıllı cihaza dönüştürür.
  • Wi-Fi özelliği bulunur.

Sunplus Fire Tv Stick’in Özellikleri Nelerdir?

Sunplus Fire Tv Stick’in Özellikleri Nelerdir?

Yeni nesil teknolojiyi manuel televizyon ekranlarına taşıyan Sunplus Fire TV stick, oldukça pratik bir üründür. Full paket yayını hediyeli bu cihaz, 1080p görüntü kalitesini ekranınıza yansıtmaktadır. Yüksek çözünürlüğü sayesinde ürün, hareketleri hızlı bir akış içinde verir. Ayrıca cihazın bahsi geçen özelliği, renklerin canlı ve gerçekçi görünmesini sağlamaktadır. Sunplus Fire TV stick, neredeyse kurulumu hazır bir üründür. Söz konusu akıllı TV kutusunu, cihaza tek hamleyle takıp çıkarabilirsiniz. Bahsedilen android TV kutusu, kumandasıyla birlikte sizlere gönderilir. Ürünün kumandasında Disney Plus, Netflix, Amazon Prime Video ve Music tuşları yer almaktadır. Bu sayede hızlı bir şekilde dilediğiniz platforma giriş yapıp seçtiğiniz medya içeriğini oynatabilirsiniz. Sadece HDMI kablosuyla siz de televizyonunuzu akıllı bir cihaza dönüştürebilirsiniz.

Sunplus Fire Tv Stick Kullanışlı mıdır?

Sunplus Fire Tv Stick Kullanışlı mıdır?

Televizyon izleme deneyimini üst seviyeye taşıyan Sunplus Fire TV stick, dijital platformları büyük ekranda izlemenize olanak tanır. Yeni nesil teknoloji ürünü olan TV stick sayesinde uydu yayını olmayan pek çok kanalı seyretme fırsatı da bulabilirsiniz. Üstelik Sunplus Fire TV stick Wi-Fi özelliği sayesinde internetten dilediğiniz medyayı açıp ekrana yansıtmanızı sağlar. Söz konusu ürünün kurulumu ise gayet kolaydır. Sunplus Amazon Fire Android TV stick box, dizüstü bilgisayarınıza ya da tablete saniyeler içinde bağlanabilir. Ürün sayesinde televizyonunuzda, Google Play uygulamalarını rahatlıkla çalıştırabilirsiniz. Sunplus Fire TV stick HDMI kablosuyla televizyonunuzla anında bağlantı kurabilmektedir. Bu sayede dilerseniz TV kutusunun içindeki kanalları ya da bilgisayardan ekrana yansıttığınız içeriği keyifle izleyebilirsiniz. Evindeki televizyonu android cihaza dönüştürüp sinema atmosferi yaratmak isteyen herkes, bu ürünü tercih edebilir.

Sunplus Fire Tv Stick Hangi İçeriklere Sahiptir?

Sunplus Fire Tv Stick Hangi İçeriklere Sahiptir?

Sahip olduğunuz televizyon modelini basit bir şekilde akıllı cihaza çeviren Sunplus Fire TV stick, zengin içeriğiyle dikkat çekmektedir. Söz konusu TV kutusu, içerisinde onlarca farklı kanal barındırmaktadır. Ürün, çanak uydu yayınından seyredilen tüm kanalları çeker. Ayrıca Sunplus Fire android TV kutusu, sinema ve spor kanallarını seyretmenize olanak tanır. Cihazın sunduğu, sadece belgesel ve dizi yayını yapan özel kanallara da erişebilirsiniz. Bahsi geçen ürün tüm Avrupa ve Arap kanallarıyla birlikte Apple TV izlemenizi sağlar. TV stick sayesinde internet üzerindeki özel dizi ve film platformlarındaki içerikleri HD görüntü kalitesiyle seyredebilirsiniz. Sunplus Fire TV stick fiyatı ise kullanım çeşitliliği ve kalitesi göz önüne alınarak belirlenmiştir. Üstelik bahsedilen cihaz, avantajlı bir fiyatla akıllı televizyon sahibi olmanızı sağlar. Bu bakımdan sözü geçen ürün, uzun vadede ekonomiktir. Ürünü kullananların değerlendirmelerini görmek isterseniz Sunplus Fire TV stick yorum bölümünü inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu kaliteli ve işlevsel cihazı Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.