Sunny Smart Led Tv Uzaktan Kumanda

83,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sunny Smart Led Tv Uzaktan Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DigiworldElektro Satıcı Ünvanı: EMRE DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3030712442
    Bu ürün DigiworldElektro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunny Smart Led Tv Uzaktan Kumanda Özellikleri Uyumlu Model: Sunny Smart Led Tv Kumanda
  • Ürün resimdeki ile bire bir aynıdır ve Orjinal kalitesinde Muadil üründür
  • Siparişini vermekte olduğunuz Kumandanın tuş karakterlerinin, Elinizdeki mevcut kumanda ile bire bir Aynı olmasına lütfen dikkat ediniz!
  • Ürünün Mükemmel çalıştığından emin olmak için, Göndermeden önce Test ediyoruz.
  • Ürün Darbeye dayanıklı ambalajda gönderilir
  • Ürüne Piller Dahil Değildir
Geri Bildirim Ver

Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda

Yeni nesil televizyonlar akıllı TV olarak geçer. Bu cihazlar, interneti ve online izleme platformlarını kullanmaya yardımcı olarak vaktinizi keyifli geçirmenize katkıda bulunur. Sunny Smart LED TV uzaktan kumanda ile rahat bir şekilde akıllı televizyonunuzu kontrol edebilirsiniz. Bu cihazı mouse olarak kullanıp kolaylıkla internette sörf yapabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde TV üzerinden internete ulaşmanızı sağlar. Kırmızı ile belirlenmiş açma/kapama düğmesi ile televizyonun ne yapması gerektiğine karar verebilirsiniz. İzlediğiniz cihaz ve görüntü 3 boyutu destekliyor ise kumandanız ile bu seçeneği kullanabilirsiniz. Cihaz üzerinde ihtiyaçlarınıza göre yerleştirilen birçok düğme yer alır. Bu tuşlarla televizyonun kontrolünü kolay hale getirebilirsiniz. Sunny marka Smart LED TV uzaktan kumanda modelinin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Açma kapama düğmesi
  • Ses düzeyini belirleyen düğme
  • Mouse özelliği

Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Özellikleri

Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Özellikleri

Sunny uzaktan kumanda ile televizyonunuzu dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. İçerisinde bulunan uygulamalara ulaşabilmek bu cihaz ile kolay olur. Kanallar arasında gezinti yaparken bir öncekine geri dönebilmek için bir tuş vardır. Bazı insanlar bir şeyler izlemek yerine zap yapmayı sever. Bu cihaz ile birlikte bunu yapmak oldukça kolaylaşır. Televizyonun ayarlarını değiştirebilmek ve o menü içerisinde kolaylıkla hareket etmek mümkündür. Yanlış bir tuşa bastığınız zaman Exit düğmesine basarak buradan çıkabilirsiniz. İzlediğiniz bir görüntüyü yeniden izlemek veya ilerletmek isteyebilirsiniz. Kumanda üzerinde renkli bir şekilde belirtilen tuşlar ile bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Televizyonu açık bırakarak uyumayı seven kişiler elektrik kullanımı için endişeli olabilir. Bu cihaz ile birlikte televizyonun kapanma süresini belirleyebilirsiniz. Ürün iki tane kalem pil ile çalışır. Sahip olduğu özellikler ile kullananların tercihi olur.

Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Avantajları

Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Avantajları

Sunny Smart LED TV uzaktan kumanda fiyatı sahip olduğu özellikler ile belirlenir. Sunny marka uzaktan kumanda ideal ölçüsü ve tasarımı ile müşterilerin tercihine sunulur. Bu cihazı evinde bir akıllı televizyon olan herkes kullanabilir. Film izlemeyi sevenler bu ürün ile istedikleri filmi yeni baştan izleyebilirler. Ebeveynler çocuklarının çok fazla televizyon izlemesini önlemek için bu fonksiyonel kumanda yardımı ile istedikleri süreyi belirleyebilirler. Ürün ile internete bağlanılabilir. Bu sırada yazı, cihazdaki numaralar üzerinden yazılır. Kanallar arasında zaplamak kolaydır. Sevilen ve tercih edilen TV kanalları bir tuş ile favorilere eklenir. Bu sayede uğraşmadan istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz. Televizyon sahip olduğu dizi ve film izleme veya müzik dinleme uygulamalarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kaçıracağınız veya yeniden izlemek isteyeceğiniz görüntüleri kayıt altına almak oldukça kolay olur.

Bütçe Dostu Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Fiyatı

Bütçe Dostu Sunny Smart LED TV Uzaktan Kumanda Fiyatı

Sunny Smart TV kumandasının sunduğu çeşitli fonksiyonel özellikler sayesinde kullanan kişilerin beğenisini kazanır. Hızlı bir şekilde televizyon üzerinde dilediğiniz eylemi gerçekleştirebilirsiniz. Televizyonu açmak için renkli bir buton vardır. Dizi izlerken anlık olarak sesini kesmek isteyebilirsiniz. Bunu da kolayca yapabilirsiniz. İzlediğiniz zaman sesini düğmeler yardımıyla alçaltıp yükseltebilirsiniz. Bu kumanda ile sahip olduğunuz televizyonun birçok özelliğini kullanabilirsiniz. 3 boyutlu olan görüntüyü görebilmek için tuşa basarsınız. İyi bir seyir keyfi için televizyonunuzu istediğinizde kolayca kontrol edebilmeniz gerekir. Bu da uzaktan kumanda ile oldukça kolay olur. İnternet üzerinden izleyeceklerinizi bu ürünü kullanarak bulabilirsiniz. Rakamları ve harfleri zorlanmadan yazabilirsiniz. Sunny Smart LED TV uzaktan kumanda yorumları ve değerlendirmeleri kullananların ürün hakkındaki memnuniyetlerini gösterir. Kullanışlı özelliklere sahip bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle ulaşabilirsiniz.