Sunman 0379 Walkie Talkie Telsiz Seti

468 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sunman 0379 Walkie Talkie Telsiz Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RÜZGAR GLOBAL STORE Satıcı Ünvanı: FURKAN METİNEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6200727049
    Bu ürün RÜZGAR GLOBAL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Walkie Talkie telsiz seti ile çocuklarınızla eğlenceli dakikalar geçirin! Çocuklar bu telsiz seti ile arkadaşlarıyla takım kurarak birbirinden eğlenceli ve casus oyunlarını oynayabilecekler. İletişim becerileri gelişirken kurdukları oyunların keyfine varacaklar. Esnek anteni sayesinde açık ve düz alanda 40 metreye kadar çekim mesafesine sahiptir. Set 2 adet telsizden oluşmaktadır. Bas konuş tuşuna basarak konuşmanızı yapabilirsiniz. Serinin
  • Sarı ve lacivert olmak üzere 2 farklı rengi bulunmaktadır. Ürün ölçüsü: 11 x 6,5 cm. Kutu ölçüsü: 19,5 x 4 x 27,5 cm. 2 x 9V pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti

Çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişim için sosyal aktivitelerde bulunması önemlidir. Sürekli tek başına oynayan çocukların hem canları sıkılır hem de birçok konuda yeterli gelişimi gösteremeyebilirler. Sunman telsiz seti çocukların arkadaşlarıyla ya da kardeşleriyle birlikte eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlar. Ev, bahçe, park ya da sokak içinde telsizle vasıtası ile birbirleriyle iletişim kuran çocuklar hayal güçlerini de kullanarak farklı oyunlar kurabilirler. Bu oyunlar sadece eğlenmelerini değil birçok konuda gelişmelerini de sağlar. Teknolojik ürünlere meraklı olanların severek oynadığı telsizler hem kız hem de erkek çocuklara hitap eder. Kullanışlı bir hediye alternatifi olduğu için de müşteriler tarafından çok sık tercih edilen ürünlerden biridir. Sunman Walkie Talkie telsiz seti kullananlar ürün kalitesinden ve çekim mesafesinden memnundurlar.

  • Geniş menzil alanı
  • Yüksek çekim gücü
  • Kaliteli materyaller

Eğlenceli Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Teknik Yapısı

Eğlenceli Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Teknik Yapısı

Sunman Walkie Talkie telsiz seti 2 adet üniteye sahiptir. 2 çocuğun karşılıklı konuşarak oynayabileceği bu ürünü aile içinde iletişim için de kullanabilirsiniz. Ürün kapalı ve açık alanda 40 metre mesafeye kadar çekim gücüne sahiptir. Kullanımı son derece kolay olan ürün, bas konuş düğmesi ile aktif olur. Her bir konuşma ünitesi 11 cm x 6,5 cm ölçülerindedir. 2 adet 9 Volt alkali pil ile çalışan üniteler uzun süre dayanıklı materyallerle üretilir. 3 yaş üzeri için tavsiye edilen bu oyuncakla 3 yaş altı çocuğunuz da oynamak isterse ebeveyn gözetimi altında olmasına dikkat etmeniz önerilir. Ürünün kutu ölçüleri 28 x 20 x 4,5 cm’dir ve 1 desidir. Çocukların birbirleri ile yaratıcı oyunlar kurgulayabileceği telsizlerden birkaç adet sipariş vererek takım oluşturmalarını sağlayabilirsiniz.

Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Yorumları ve Puanları

Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Yorumları ve Puanları

Sunman Walkie Talkie telsiz seti yorumları ürünü çocukları için satın alan ebeveynler tarafından yazılır. Sadece satın alma işlemini tamamlayan müşterilerin yorum yazabilmesi sayesinde merak ettiğiniz tüm detayları tecrübeli kişilerden öğrenebilirsiniz. Müşterilerinden yüksek puan alan marka, kaliteli materyaller ile imal ettiği ve üstün çekim gücüyle sunduğu bu model için övgü alır. Ebeveynler çocukların sevincini görmekten mutluluk duyarlar. Çocuklar da farklı ve eğlenceli bir oyuncağı arkadaş ve kardeşleriyle paylaşmaktan keyif alırlar. 40 metre mesafe içindeki çocuklarınızla iletişim kurmanızı sağlayan ürün sayesinde siz evde işlerinizi yaparken bahçede oynayan çocuğunuzla irtibat halinde olabilirsiniz. Bu ürünü çocuklarınıza doğum günü, yılbaşı veya karne tatillerinde hediye ederek onların mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Çocuğunuzu iletişim teknolojilerinin beşiği sayılan Walkie Talkie ile tanıştırarak mesleki hayallerinin ilhamı konusunda ufkunu açabilirsiniz.

Kampanyalı Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Fiyatı

Kampanyalı Sunman Walkie Talkie Telsiz Seti Fiyatı

Sunman Walkie Talkie telsiz seti fiyatı modelin üretim maliyetlerine göre belirlenir. Birinci sınıf kalitede olan materyaller tamamen zararsızdır. Kanserojen madde barındırmayan plastik kasaya sahip olan telsizlerin içinde güvenli bir elektriksel donanım bulunur. Çocuklarınız zarar teşkil etmeyen bu donanım sadece 9 Volt pil enerjisi ile çalışır. Fonksiyonları ve canlı rengi ile göz dolduran bu ürün her çocuğun sevebileceği eğlenceli bir oyuncak alternatifidir. Siz de bu üründen satın alarak hem kendi çocuklarınıza hem de yakınlarınızın çocuklarına hediye edebilirsiniz. Pikniğe gittiğinizde ya da park gezilerine çıktığınız zamanlarda çocuğunuzla güvenli vakit geçirebilirsiniz. Trendyol’a özel kampanyalar indirimli fiyat teklifleri sunarak avantajlı alım fırsatları yaratır. Siz de bu fırsatları değerlendirerek üründen bir ya da birkaç adet sipariş edebilir ve çevrenizdeki çocukların eğlenerek oynamalarını sağlayabilirsiniz.