Sunflex Hyundai Accent Era Cam Rüzgarlığı 2006-2013 Arası Uyumlu

479,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
518,42 TL

Ürün Bilgileri

Sunflex Hyundai Accent Era Cam Rüzgarlığı 2006-2013 Arası Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ürünpark Satıcı Ünvanı: MEHMET İLKER İNAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2212393468000011 Vergi Kimlik Numarası: 4750337631
    Bu ürün Ürünpark tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dero hyundai accent era cam rüzgarlığı 2006-2013 arası uyumlu esnek görüntüsü ile aracınıza şık spor bir görünüm verir. silikon bazlı orijinal yapışkanı sayesinde aracınıza tam olarak yapışır ve yüksek hızlarda dahi uçmaz. dero sunplex cam rüzgarlıkları her araç için ayrı ayrı dizayn edilmiş olup,araç kasa yapısına da çok iyi bir şekilde uyum sağlayarak aracın hatları ile harmanlanır, kir ve tozların da ilgili materyalden uzak tutulmasına da imkan verir. kullanılan yüksek kalite akrilik materyal renginin solmayacağına ve değişmeyeceğini garanti eder. camın herhangi havada biraz açılmasına izin verir ve hava akışını yükseltir,buğulanmayı azaltır. kışın araç içerisindeki ısının dışarı çıkmasını engeller, sıcak günlerde ve aracı sürme esnasında rüzgar sesini azaltır. profesyonellik gerektirmeyen bir uygulama ile aracınıza dışarıdan yapıştırılarak yada araç fitilinin içine sıkıştırılarak uygulanır.
Geri Bildirim Ver