1
Güneş Sonrası Ürünü kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

SunBae Sun Yogurt 100 ml - Güneş Sonrası Cilt Yatıştırıcı Ve Nemlendirici Vücut Yoğurdu

319,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Ürün Bilgileri

SunBae Sun Yogurt 100 ml - Güneş Sonrası Cilt Yatıştırıcı Ve Nemlendirici Vücut Yoğurdu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The SunBae Satıcı Ünvanı: WELLDERMO SAĞLIK GÜZELLİK VE SPOR ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0801124760200001 Vergi Kimlik Numarası: 8011247602
    Bu ürün The SunBae tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SunBae Sun Yogurt 100 ml - Güneş Sonrası Cilt Yatıştırıcı ve Nemlendirici Vücut Yoğurdu Güneşe, tuza veya klora maruz kalmak cildinizi kuru ve hassas bir hale getirebilir. Sun Bae Sun Yogurt cildinizi güneşin bu yoğun ve yıpratıcı etkilerinden korur. Cildinizin doğal mikrobiyomunu dengeleyerek cilt bariyerinizi güçlendirir. Yumuşak dokusuyla cildinizi nemlendirerek elastikiyet sağlar. Cildinizin ihtiyaç duyduğu derinlemesine bakımı sağlamak için özel olarak formüle edilen Sunbae Sun Yogurt, güneş sonrası bakım rutininizin temel taşıdır. Güneş Sonrası Cildinizi Yatıştırır: Aloe Vera içeren serinletici formülü ile cildi yatıştırır ve güneşin verdiği zararların hafiflemesine yardımcı olur.
  • Nemlendirme: Glycerin ve doğal yağlar sayesinde cildinizi derinlemesine nemlendirir.
  • Cilt Bariyerini Güçlendirme: Centella Asiatica özleri ile cildin doğal koruma bariyerini güçlendirir ve güneşin neden olduğu stresi yok ederek cildinizi tazeler.
  • Probiyotik Destek: Cildin doğal mikrobiyomunu dengeleyerek sağlıklı cilt yapısını korur.
  • Kullanım Önerileri:Güneşlenme sonrası hassaslaşan cildinize cömertçe uygulayın ve ihtiyaca göre tekrarlayın. Hızlı emilen formülü sayesinde hızlıca rahatlama sağlar. Güneş sonrası bakımınızı desteklemek için her zaman her yerde kullanabilirsiniz. Uyarılar:Direkt güneş ışığından ve sıcaktan uzak tutunuz. Göz ile temasından kaçınınız ve olası temas durumunda bol su ile durulayınız. Çocukların ve evcil hayvanların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Sun Bae Sun Yogurt Cruelty- free ve vegan bir üründür. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben ve parafin içermez. Gluten içermez ve tüm cilt tipleri için uygundur. İçindekiler: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCOS NUCIFERA OIL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL- ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERYL STEARATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARETH-25, PANTHENOL, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM, PERSEA GRATISSIMA OIL, HYPERICUM PERFORATUM OIL, INULIN, FRUCTOSE, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, ROSA CANINA FRUIT EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, BIFIDA FERMENT LYSATE, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, ANISE ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
  • Ek Özellik Vegan
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Onarıcı
Geri Bildirim Ver