Sun-Fix Sunfix Sun-fix Universal Kaynak Macun Yapıştırıcı 40gr

177,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
185,99 TL
Kurumsal Fatura
185,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,85 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Sun-Fix Sunfix Sun-fix Universal Kaynak Macun Yapıştırıcı 40gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magzamu Satıcı Ünvanı: ULUSU MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0891023143300015 Vergi Kimlik Numarası: 8910231433
    Bu ürün magzamu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunfix Sun-Fix Universal Kaynak Macun Yapıştırıcı 40 gr Macun Kaynak, UNIVERSAL VERWENDBAR (40gr)? Alman malı bu üstün nitelikli yapıştırıcıyı
  • bütün metallerde, ahşapta, mermer, seramik, vb. birçok malzemelerde kullanabilirsiniz.? Yapıştırılacak malzemelerin birbiriyle aynı yapı veya özellikte olması gerekmez.? Kuruduktan sonra, asit, yağ, vb. sıvılardan etkilenmez. KULLANILDIĞI YERLER ? Camın ahşaba, ahşabın demire, mermerin cama uygulanması gibi farklı maddelerin birbiri ile yapıştırılmasında? Yıpranmış diş ve yivlerin yenilenmesinde,? Dolgu maddesi olarak eğilmiş yüzeylerin düzeltilmesinde? Su, akaryakıt tankları ve tesisat sızıntılarının durdurulmasında, ? Deliklerin kapatılmasında, motor blok çatlaklarının onarımında,? Radyatör deliklerinin kapatılmasında, ? Deniz araçlarında, otomobillerde, karavanlarda ve su borularında türlü uygulamalarda? Havuz, banyo,akvaryum gibi ortamların onarımında.? Sanayi ve otomotiv sektöründeki her türlü tamiratta. ? Güneş enerjisi ile ısı sistemlerinin en geniş anlamda her türlü onarımında. AKLINIZA GELEBİLECEK DAHA BİNLERCE ONARIMDA TEKNİK ÖZELLİKLER ? Isıya Dayanım: +200 ºC. ? Baskıya Dayanım: 80N/mm2? Çekmeye Dayanım: 30N/mm2? Kuruma Süresi (18-20ºC): 3 saat? Raf ömrü: Karıştırılmadan oda sıcaklığında: 3 yıl Buzdolabında: 5 yıl? Kuruduktan sonra
  • boyanabilir ? Delinebilir, zımparalanabilir. ? Kimyasalara karşı dayanıklıdır ? Yapıştırılacak malzemelerin birbiriyle aynı yapı veya özellikte olması gerekmez.? Kuruduktan sonra, asit, yağ, vb. sıvılardan etkilenmez.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
Geri Bildirim Ver

Sun-Fix Unıversal Verwendbar Macun Çeşitleri Trendyol'da!

Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, sıklıkla tercih edilen bir üründür. Almanya'da imal edilen ve birbirinden farklı malzemeleri zahmetsizce birbirine yapıştırmasıyla bilinen bu ürün, güçlü bir formüle sahiptir. Ahşap, metal, seramik ve diğer tüm yüzeylerde kullanıma uygun bir yapıdadır. Macun kıvamına sahip bu yapıştırıcı sayesinde tamir ve düzenleme işlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Dolgu maddesi olarak da tercih edilmesi gibi farklı şekillerde kullanılabilen Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, yüzeylerin düzeltilmesinde etkili bir rol üstlenir. Bahsi geçen ürünün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Güçlü formülü sayesinde tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.
  • Dolgu malzemesi olarak kullanılabilir.
  • Boyanabilir ve delinebilir bir yapıya sahiptir.

Sun-Fix Universal Verwendbar Yapıştırıcının Özellikleri Nelerdir?

Sun-Fix Universal Verwendbar Yapıştırıcının Özellikleri Nelerdir?

Üstün niteliklere sahip Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, yüzey çeşidi fark etmeksizin etkili sonuçlar verir. Ahşap, metal, mermer ve seramik dâhil olmak üzere farklı malzemelerde kullanılabilir. Cam gibi kaygan ve kolay yapışmayan zeminlerde bile etkili sonuç veren macun, tamirat işlemlerinde de tercih edilebilir. Ürünün kuruma sonrasında yağ ve asit gibi yapışkan gücünü yok edebilecek dış etkenlerden etkilenmemesi büyük bir avantaj sağlar. Kullanım sonrasında boyanabilir ve delinebilir bir yapıya sahip olan Sun Fix Universal Verwendbar 40 G yapıştırıcı, +200ºC'ye kadar ısıya dayanıklılık gösterir. Baskıya dayanım 80N/mm2 olarak ifade edilir. Çekmeye dayanım ise 30N/mm2'dir. Katı formda satışa sunulan bu ürün, kolayca şekillendirilebilen bir yapıya sahiptir.

Sun-Fix 40 g Universal Verwendbar Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Sun-Fix 40 g Universal Verwendbar Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, pek çok yerde kullanıma uygundur. Güçlü bir ürün olması, yüzey fark etmeksizin etkili bir rol oynamasına imkân sağlar. Bahsi geçen ürünün yapışkanını tahta ya da mermer gibi doğal yüzeylerin üzerinde de kullanabilirsiniz. İlgili ürün, bunun yanı sıra işlem görmüş yüzeylerin de yapışmasını sağlar. Tamirat işlemlerinde sıklıkla kullanılan macun, zamanla yıpranmış diş ve yivlerin yenilenmesinde tercih edilebilir. Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, sahip olduğu özel formülünün gücü sayesinde su ve akaryakıt gibi sıvıları tutan depolardaki sızıntıları da ortadan kaldırabilir. Yapıştırıcı, geniş kullanım alanı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Sun-Fix 1 Adet 40 g Macun Kaynak Yapıştırıcı Dayanıklı mıdır?

Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı, son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Uygulandığı tüm yüzeylerde etkili sonuçlar elde edilmesini sağlar. Birçok yüzeyi zahmetsizce yapıştırmasının yanı sıra tamirat işlemlerinde dolgu malzemesi olarak kullanımı da ürünün yüksek performansını gözler önüne serer. Kullanım sonrasında yaklaşık üç saat içerisinde katılaşan macun, üst düzey bir dayanıklılık gösterir. Dış etkenlerden etkilenmemesi ise ürünün bir diğer avantajı olarak sayılabilir. Boyanın kimyasal içeriğinden etkilenmeyen Sun Fix 1 adet macun kaynak yapıştırıcı, üst düzey sağlam yapısı sayesinde birçok sektörde tercih edilir. Özellikle sanayi ve otomotiv alanında sıklıkla kullanılan bu ürün, aynı zamanda güneş panellerinin onarımı için de uygun bir yapı sunar. Uygulama sonrasında yaklaşık 3 saat içerisinde kuruyabilir. Dilerseniz Sun-Fix Universal Verwendbar 40 G macun kaynak yapıştırıcı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu etkili sonuçlar veren ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.