SULTAN HALI Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı

1.010 TL
Boyut/Ebat: 80 x 150
80 x 150
80 x 300
100 x 200
120 x 180
200 x 290
100 x 300
160 x 230

Ürün Bilgileri

SULTAN HALI Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULTAN HALI Satıcı Ünvanı: İPEK VİZYON EL DOKUMA HALI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0479040948100017 Vergi Kimlik Numarası: 4790409481
    Bu ürün SULTAN HALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm mobilyalar ile kusursuz uyum sağlarken, bulunduğu mekana yep yeni bir soluk getiren harika tasarım. Antibakteriyel ve antialerjik. Elde ve makinede yıkanabilir. Makine dokuma halı. Altı kaymaz. Toz toplamaz, tüy dökmez, renk solması yapmaz. Robot süpürgelerin çalışmasını engellemez. Halı zemininin dokumasında pamuk ipliği kullanıldığı için, ebatlarda %3 oranında fark olabilmektedir. Toplam Yükseklik
  • 5mm / -+ 1mm Toplam Ağırlık
  • 1700 Gr / m² / -+ %5 %80 Polyester %20 Pamuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Özellik Yıkanabilir
  • Üretim Şekli Makine Halısı
  • Taban Dokuma Taban
  • Hav Yüksekliği Orta (6 - 12 mm)
  • Tema / Stil Eskitme
  • Renk Gri
  • Şekil Dikdörtgen
  • Saçak Tipi Düz Saçak
Geri Bildirim Ver

SULTAN HALI SULTAN7050 Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı

Sultan Halı gri vintage bambu altı kaymaz halı, şık ve kaliteli bir üründür. Ürünün her alana uyum sağlamasını kolaylaştıran 7 farklı ebat seçeneği mevcuttur. Gri rengiyle göz yormayan ve her dekorasyona yakışabilen ürün, zarif bir tasarıma sahiptir. Bu halı; sağlıklı malzemesi, yumuşak yapısı ve kolay temizlenebilen kumaşı sayesinde herkesin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir üründür. Halının kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Halı, sürekli aynı yerde bırakılmamalı veya üzerine yerleştirilen ağır mobilyaların yeri, belirli aralıklarla değiştirilmelidir. Halı, mobilyanın altından sertçe çekilmemeli ve nazikçe rulo yapılarak muhafaza edilmelidir. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde bu konforlu ve hijyenik halıyı, uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Polyester ve pamuk karışımlı
  • 1700 gram ağırlık
  • Çamaşır makinesinde yıkanmaya uygun yapı

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı Tasarımı

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı Tasarımı

Sultan Halı gri vintage bambu altı kaymaz halı, modern bir tasarıma sahiptir. Bu halıya gri tonları hâkimdir. Koyu ve açık gri renklerin arasında beyaz ve bej tonlarında iplikler göze çarpar. Renk geçişleriyle oluşturulan bu tasarım, üç boyutlu ve şık bir görünüm sunar. Dikdörtgen şeklindeki halı, birçok farklı boyut seçeneğiyle kullanıcı karşısına çıkar. Ürünün en küçük seçeneği, 80 x 150 cm ebata sahiptir. Bu ölçüyü, 80 x 300 cm takip eder. Halının orta boy tasarıma sahip çeşitleri; 100 x 200, 100 x 300 ve 120 x 180 cm olarak sıralanır. Büyük boy seçeneklerin ölçüleri ise 160 x 230 ve 200 x 290 cm’dir. 7 farklı ebat arasından yaşam alanınıza uygun olan seçeneği tercih etmeniz mümkündür.

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Kaymaz Halının Malzemesi Nasıl?

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Kaymaz Halının Malzemesi Nasıl?

Sultan Halı vintage bambu halının malzemesi, polyester ve pamuk karışımıdır. Halının üretiminde %80 oranında polyester, %20 pamuk kullanılır. Polyester ve pamuk halıların avantajlarından biri, ekstra yumuşak oluşlarıdır. Bu halının üzerinde yürürken âdeta bulutlara basıyor gibi hissedersiniz. Yüksek renk netliği sağlayan bu halılar, solma yapmaz. Lekeye karşı da dirençli olan halının temizliği, son derece kolaydır. Ürün; tüy dökmez, toz toplamaz, robot süpürgelere engel olmaz. Bu halının bir diğer avantajı, ezilmeye karşı dayanıklı yapısıdır. Ürün içeriğindeki doğal pamuk sayesinde anti bakteriyel ve antialerjiktir. Hem polyesterin yumuşaklığı hem de pamuğun doğallığı ile bu halı, özellikle çocuklu evlerde kullanmak için ideal bir üründür. Halının taban malzemesi ise kaymaz özelliktedir. Böylece halı, kötü görünüme ve ev kazalarına yol açmaz.

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı Yıkanabilir mi?

Sultan Hali Gri Vintage Bambu Altı Kaymaz Halı Yıkanabilir mi?

Sultan Halı gri vintage bambu altı kaymaz halının temizliği, oldukça basit ve zahmetsizdir. Toplam ağırlığı 1700 gram olan bu halı, küçük hacimli çamaşır makinelerinde bile rahatlıkla yıkanabilir. Ürünü makinede yıkamak için sıkma işlemi yapılmamalıdır. Bu halıyı elde yıkamanız veya kumaş yüzeyini silerek temizlemeniz de mümkündür. Ürünü elde ya da çamaşır makinesinde yıkanabilir. Bu esnada kullanılan suyun 30 derece sıcaklıkta olmasına dikkat edin. Dilerseniz ürünün temizliği için halı yıkama firmalarına da başvurabilirsiniz. Halının temizliğinde deterjan, çamaşır suyu, tuz ruhu ve benzeri kimyasal ve agresif malzemelerden uzak durulmalıdır. Ürünün üzerine herhangi bir sıvı döküldüğü takdirde hemen emici bir bez veya kâğıt havluyla silinebilir ya da elektrikli süpürgeyle vakumlanabilir. Halıyı doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamaya özen gösterin. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Sultan Halı gri vintage bambu altı kaymaz halı yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu gri halıyı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.