1
Armatür kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

SULED Sl-1028 Armatür 18watt Tasarruflu Sıva Üstü Beyaz Led Tavan Armatürü 22cm Banyo Mutfak Balkon Oda

215 TL

Ürün Bilgileri

SULED Sl-1028 Armatür 18watt Tasarruflu Sıva Üstü Beyaz Led Tavan Armatürü 22cm Banyo Mutfak Balkon Oda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SULED TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: HATİCE KÜBRA ULUDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8511008407
    Bu ürün SULED TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18 WATT KARE VE YUVARLAK MODEL LED SIVA ÜSTÜ LED PANEL ÇOK YAKAN ESKİ SPOTLARINIZI DEĞİŞTİRİN %80 TASARRUF EDİN 2 YIL GARANTİ ÇOK ŞIK, ÇOK EKONOMİK, ÇOK MODERN DİREK 220 VOLT A BAĞLAYARAK KULLANILMAKTADIR, TRAFO - DRİVER DAHİLDİR. WATT: 18 W VOLT: 220-240 V IŞIK RENGİ:BEYAZ - (6500K) GÜNIŞIĞI (3200 K) ARMATÜR RENGİ: BEYAZ KORUMA: IP 20 ARMATÜR DIŞ ÇAPI: 22X22 CM Lümen değeri: 1900 lm Ürün Rengi:6500 Kelvin Beyaz ışıktır. Sıva Üstü Led Lamba Armatür 22CM 6400K Beyaz Işıklı Yuvarlak Kasalı Led Panel 18 Watt Tavan Armatür
  • Armatür Lamba - Işık Ürün Özellikleri : Plastik Dış Montaj Çerçevesi Yuvarlak 22CM Çap, Yükseklik 3CM "Slim" İnce Armatür Çerçevesi
  • 220V SMD Led Trafolu Aydınlatma Lambası Armatür
  • Sök - Tak Kolay Değiştirilebilir Led Sistemi
  • Tavan & Duvar Bağlantı Aparatları
  • 18W Tasarruflu Led Sistemi
  • Beyaz Işık 6400K Renk
  • 1900 Lümen Işık Gücü
  • IP20 Koruma Seviyesi
  • Soketli Trafo Bağlantısı
Geri Bildirim Ver

Led 18w Yuvarlak Beyaz Işık Sıvaüstü Slim Panel Tavan Aydınlatma Armatürü

Yüksek verimli bir aydınlatma teknolojisine sahip olan Led 18 watt lamba, aydınlatma maliyetini azaltmanın ekonomik bir yolunu sizlere sunar. Ürün, tasarımı ve özellikleri ile iç mekân aydınlatmaları için idealdir. Konut aydınlatmasının yanı sıra oteller, hastaneler, havaalanları, okullar, fabrikalar, depolar, konferans salonları ve ofisler gibi ticari yerlerde de yaygın olarak kullanılır. 22 x 22 cm boyutlarında olan Led 18 watt lamba, yuvarlak bir yapıya sahiptir ve homojen bir aydınlatma sağlar. Tasarruflu enerji tüketimi sayesinde çevreye daha az zarar verir. Dilediğiniz alanda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • 2 yıl garanti
  • Işık rengi: beyaz (6500K) gün ışığı (3200 K)
  • Watt: 18 W, Volt: 220 - 240 V

Led Beyaz Tavan Aydınlatma Armatürünün Özellikleri Nedir?

Led 18w Yuvarlak Beyaz Işık Sıvaüstü Slim Panel Tavan Aydınlatma Armatürü Yorum

Led beyaz tavan aydınlatma armatürünün özellikleri kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilmiştir. Tavana sabitlendikten sonra herhangi bir tehlike yaratmaz ve güvenli bir şekilde çalışır. Duvar lambaları, ışık hüzmelerinin açısına bağlı olarak değişiklik gösterir. Eşit bir ışık dağılımı sağlayan Ürünl, parazitli bir görünüme neden olmaz ve sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde oldukça tatmin edici bir aydınlatma sunar. 18 watt led lambanın bir diğer avantajı da parlak bir ışık kaynağı olmasına karşın düşük güç tüketimi gerçekleştirmesidir. Led 18w yuvarlak beyaz ışık aydınlatma armatürü, %80 enerji verimliliği sağlar. Bu, kullanılan enerjinin %80’inden fazlasının ışık enerjisine dönüştüğü ve yalnızca küçük bir yüzdesinin ısı enerjisi olarak kaybolduğu anlamına gelir.

Yuvarlak Beyaz Işık Tavan Aydınlatma Armatürü Kaliteli mi?

Led 18w Yuvarlak Beyaz Işık Sıvaüstü Slim Panel Tavan Aydınlatma Armatürü Yorum

Led beyaz ışık armatürü, kaliteli materyallerden üretilmiştir. Son derece uzun ömürlü bir üründür. 220 Volta bağlanarak çalışan aydınlatma armatürü, üst düzey performans sergiler. İnce tasarımı ile son derece modern ve şık bir görünüme sahiptir. Verimli bir biçimde aydınlatma sağlayabilen ve yeni bir teknoloji olan ışık yayan diyot teknolojisine sahiptir. Led 18 watt lamba, gün içerisinde vakit geçirilen temel yaşam alanlarının aydınlatılması için son derece sağlıklı bir tercihtir. Sıva üstü aydınlatma sistemi, yaşam alanlarında şık bir ambiyans yakalamak için dekoratif özellikler barındırır. Kullanıldığı ortamın dekorasyonuna uyumlu bir tasarıma sahip olan Led 18w yuvarlak beyaz ışık aydınlatma armatürü, hemen her tavan tipi için uygundur.

Led Beyaz Işık Tavan Aydınlatma Armatürünü Kim Tercih Eder?

Led 18w Yuvarlak Beyaz Işık Sıvaüstü Slim Panel Tavan Aydınlatma Armatürü Yorum

Led beyaz ışık sıvaüstü aydınlatma armatürü, verimli aydınlatma seçeneklerini değerlendirmek isteyen herkes tarafından kullanılabilir. İç ve dış tüm mekânlarda kullanıma uygun olan LED 18 watt lamba; evde, ofiste, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve ihtiyaç duyulan tüm alanlarda güvenle kullanılabilecek bir üründür. Eğer siz de kaliteli ve verimli bir aydınlatma ürünü arıyorsanız LED 18 w yuvarlak beyaz ışık aydınlatma armatürü sizin için doğru bir tercih olacaktır. Özellikle beyaz ışık kullanmaktan keyif alan kişilerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. Hassasiyet ve dikkat gerektiren işler ile ilgileniyorsanız bu ürün detayları daha net bir biçimde görmenize yardımcı olur. Herhangi bir güvenlik sorunu yaratmaz. Uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunması nedeni ile dış mekânda da kullanılabilir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de led 18w yuvarlak beyaz ışık sıva üstü slim panel tavan aydınlatma armatürü yorumlarını inceleyerek birçok yaşam alanında kullanabileceğiniz bu verimli ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.