Suff Lale Cam-ayna Mikrofiber Temizlik Bezi (40X40)

95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
103,92 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
129,50 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Suff Lale Cam-ayna Mikrofiber Temizlik Bezi (40X40)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markonya Satıcı Ünvanı: SELENGE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0760046454600013 Vergi Kimlik Numarası: 7600464546
    Bu ürün Markonya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam, ayna, plastik, pencere ve pervazlarınızda kusursuz cam temizliği sağlar. Otolarda cam bezi olarak en çok kullanılan ürünlerdendir, otomobilinizin camlarında ve aynalarında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sadece duru suyla ıslatıp sıkıp silmeniz yeterlidir, ekstra temizlik malzemesine ihtiyaç duymaz. Tek seferde temizler, ardından başka bir bezle kurulamaya ihtiyaç bırakmaz. Uzun süre rengini ve şeklini korur, kullanım süresi uzundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver

Suff Mikrofiber Cam Bezi Ürünleri Trendyol'da!

Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi, yüzeyde iz bırakmayan yapısıyla etkili bir temizlik sağlar. Ürün bu niteliği sayesinde sizi ayna ve cam gibi alanları tekrar silme zahmetinden kurtarır. Bu temizlik bezi, özel olarak geliştirilen yapısıyla son derece kaliteli bir üründür. Üstün Alman teknolojisi ışığında tasarlanmış olan bez, cam yüzeyler dışında ayna, pencere pervazı, halı gibi alanlarda ve banyo temizliğinde de etkileyici bir performans sergiler. Bu ürün, sağlıklı ve pratik kullanım sağlayan yapısıyla fark yaratır. Siz de temizlik işlerinizi kolaylaştıracak etkili bir yardımcı arıyorsanız Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Boyut: 40 x 40 cm
  • Antibakteriyel özelliklidir.
  • Farklı yüzeylerde kullanılabilir.

Suff Mikrofiber Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Suff Mikrofiber Cam Bezinin Özellikleri Nelerdir?

Suff mikrofiber cam bezi, 40 x 40 cm ebatlarındadır. Bu boyutların, kapladığını alan itibarıyla silme şeklinde yapılan işlemler için ideal olduğu söylenebilir. Ürünün mikrofiber özellikte olması da temizlik açısından büyük avantaj sağlar. Çok küçük ipliklerden oluşması sayesinde hızlı ve etkili sonuç verir. Yüzeylerdeki yağı ve suyu güçlü şekilde emerek pırıl pırıl bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi, son derece yumuşak dokuludur. Kullanıldığı yüzeylerde herhangi bir çizilmeye neden olmaz. Ürün, tekli paket hâlinde satışa sunulur. Mavi, yeşil, pembe, sarı ve gri olmak beş farklı renkte üretilmiştir. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezinin renkleri stok durumuna göre karışık olarak gönderilir. Sipariş vermenizin ardından istediğiniz ürün rengini satıcıya belirterek bu konuda talepte bulunabilirsiniz.

Suff Mikrofiber Cam Bezi Kullanışlı mıdır?

Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi, son derece kullanışlı bir üründür. Bunu sağlayan faktörlerin başında farklı alanlar için ideal yapıda olması gelir. Temelde cam yüzeylerin temizliğine özel olarak geliştirilen ürün, birçok yüzey tipine uygundur. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi, araç temizliği için de tercih edilir. Otomobillerin cam ve ayna gibi alanlarında oldukça etkileyici sonuçlar ortaya koyar. Bu ürünü kullanırken sadece ıslatmanız ve sonrasında sıkmanız yeterlidir. Suff cam bezi, deterjan ve benzeri bir temizlik malzemesine ihtiyaç duymadan göz alıcı parlaklık sağlar. Bunun yanında, durulama gerekliliği de doğurmaz. Üstün emiciliği sayesinde yüzeylerin hızlı bir şekilde kurumasına yardımcı olur. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi yorum başlığı altına gelen paylaşımlar da ürünün kullanışlı yapısına vurgu yapar.

Suff Mikrofiber Cam Bezi Kaliteli midir?

İleri Alman teknolojisinin bir ürünü olan Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi, son derece kalitelidir. Sağlam dokusunun yardımıyla ilk günkü şeklini uzun süre boyunca korur. Benzer şeklinde ürünün renginde de kullanıma bağlı olarak solma meydana gelmez. Klor oranı yüksek olan sulara ve deterjanlara karşı son derece dayanıklıdır. 60 derecede, çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezinin kalitesini kanıtlayan önemli göstergelerden biri de antibakteriyel yapıda olmasıdır. Bu sayede kirli bırakıldığı durumlarda dahi üzerinde mikroorganizmaların çoğalmasına izin vermez, koku yapmaz. Ürün yıkanırken yumuşatıcıların kullanılmaması tavsiye edilir. Suff A08-4040-320 40 x 40 mikrofiber cam bezi hem temizlik performansı hem de üstün malzeme kalitesiyle alanındaki beklentileri fazlasıyla karşılar. Siz de bu ürünü Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformu Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilir, yaşam alanlarınızın temizliğinde kullanmaya başlayabilirsiniz.