Suff Kaktüs Mikrofiber Bez /ince Sporcu Havlusu (50X40CM)

118 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Suff Kaktüs Mikrofiber Bez /ince Sporcu Havlusu (50X40CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Suff Mikrofasertuch Satıcı Ünvanı: MEŞAR DIŞ TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619051579000014 Vergi Kimlik Numarası: 6190515790
    Bu ürün Suff Mikrofasertuch tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not: Ürünler stok durumuna göre rastgele renkte gönderilmektedir. İstediğiniz bir renk var ise lütfen SİPARİŞ NOTU veya MESAJ kısmında SİPARİŞ NUMARANIZ ile belirtiniz. Aynı renkten en fazla 2 adet gönderilebilmektedir. %45 polyester ve %55 polyamide içeriğiyle benzeri bulunmayan, türünün tek örneği bir üründür. Özel karışım iplikleri sayesinde hafif nemli ortamlarda çok verimli ve çok emici bir yapıya sahip olan bu ürün aşırı hassas yüzeyler için özel olarak üretilmiştir. Ciltte oluşan ter damlacıklarının temizlenmesi ve kurulanması için uygundur, yüksek emiciliği ve ciltlere zarar vermeyen yapısı sayesinde spor sektörünün vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Spor salonlarında, bisiklet turlarında ve benzer spor aktivitelerinde fazlasıyla kullanılır. Ciltteki ter damlacıklarının temizlenmesinin haricinde spor aletlerinde oluşan ter ve vücut yağı gibi kalıntıların temizlenmesinde de oldukça etkilidir. Spor salonları, tenis, golf, bisiklet, vb. alanlarda kullanımı yaygındır. İnsan cildi gibi hassas yüzeylere uygun olarak üretildiği için, çizilmeye müsait kamera lensi, televizyon, monitör, cep telefonu ekranı, projeksiyon cihazı, gözlük camı, saat ve aksesuar gibi diğer hassas yüzeylerde de kullanıma uygundur ve yüksek temizlik sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver