10
Ebru Seti kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Südor 20 Parça Ebru Seti Ebru Sanatı Hobi Seti Eğitici Marblıng Sanatsal Set

495 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Südor 20 Parça Ebru Seti Ebru Sanatı Hobi Seti Eğitici Marblıng Sanatsal Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MTKardeşler Satıcı Ünvanı: KARDEŞLER OFİS KIRTASİYE MAKİNA VE AMBALAJ MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524117505400001 Vergi Kimlik Numarası: 5241175054
    Bu ürün MTKardeşler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜDOR 20 PARÇA SÜPER EBRU SETİ 5 ADET EBRU BOYASI 10 ADET EBRU KAĞIDI 1 ADET EBRU FIRÇASI 1 ADET BİZ 1 ADET SIVI KİTRE 1 ADET ÖD SÜDOR EBRU SETİ KİTLENİN HAZIRLANIŞI : SÜDOR SIVI KİTREYE TEKNE İÇERİSİNDE SAF SU VEYA KAYNAK SUYUNU YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDEREK KARIŞTIRINIZ. İDEAL KİTRE KIVAMINI ELDE ETMEK İÇİN 1 KISIM KİTREYE YAKLAŞIK 3 KISIM SU İLAVE EDİLMELİDİR. (SET İÇERİSİNDEKİ KİTREYE 1,5 LİTRE SU İLAVE EDİLİR. BOYALAR: SÜDOR EBRU BOYALARI DİREK UYGULAMAYA HAZIRDIR. GEREKİRSE BOYANIN KİTRE ÜZERİNDE AÇILMA KOLAYLIĞI SAĞLAMAK İÇİN BİR MİKTAR ÖD İLAVE EDİLMELİDİR. (ŞİŞE KAPAĞININ YARISINA BOYA KOYARAK BUNUN ÜZERİNE 3 DAMLA ÖD DAMLATINIZ.) BOYALARIN RENKLERİ PARLAK VE OLDUKÇA ETKİLİDİR. NASIL YAPILIR? TEKNE İÇERİSİNDE HAZIRLANAN KİTRE HOMOJEN OLACAK ŞEKİLDE İYİCE KARIŞTIRILDIKTAN SONRA HAZIRLANAN EBRU BOYALARI İSTENİLEN ŞEKİL VE TEKNİK İLE KİTRE YÜZEYİNE SERPİŞTİRİLİR. BİZ VEYA KÜRDAN YARDIMI İLE KİTRE YÜZEYİNE AÇILAN BOYALARA ŞEKİLLER VERİLİR. BU İŞLEMDEN SONRA KAĞIT VE KUMAŞ KİTRE YÜZEYİNE KARŞILIKLI ZIT KÖŞELERDEN TUTUP HAFİF KENARLARDAN TUTULARAK TEKNE KENARINA SIYIRARAK YÜZEYDEN ALINIR VE TEMİZ DÜZGÜN BİR YERE SERİLEREK KURUMAYA BIRAKILIR. KUMAŞA YAPILAN EBRU KURUDUKTAN SONRA TERSİNDEN ÜTÜLENEREK FİKSE EDİLMELİDİR. FİKSE EDİLEN KUMAŞTAKİ BOYALAR YIKANMAYA DAYANIKLIDIR. KUMAŞ OLARAK SATEN, İPEK, PONJE, KREP GİBİ KUMAŞLAR TERCİH EDİLİRSE RENKLER DAHA PARLAK CANLI OLUR. HATTA KUMAŞLAR ŞAPLI SU İÇERİSİNDE BEKLETİLİP KURUTULARAK ÜTÜLENDİKTEN SONRA EBRU YAPILIRSA ÇAMAŞIR MAKİNELERİNDE BİLE YIKANMAYA DAYANIKLILIK KAZANIRLAR. KAĞIT VE KUMAŞI TEKNE YÜZEYİNE YERLEŞTİRİRKEN ARASINDA HAVA KABARCIĞINININ KALMAMASINA DİKKAT EDİLMELİDİR. TÜM SİPARİŞLERİNİZ BULDUK TİCARET UZMAN KADROSU TARAFINDAN BULDUK STORE'DAN ÖZENLE PAKETLENEREK 24 SAAT İÇİNDE KARGOYA TESLİM EDİLİR.
Geri Bildirim Ver