Suba Kristal Isimlik Kristal Masa Isimliği Kalemli Ofis Büro Makam Odası Hediyesi M2

729,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Suba Kristal Isimlik Kristal Masa Isimliği Kalemli Ofis Büro Makam Odası Hediyesi M2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Suba Kristal Satıcı Ünvanı: DOĞAN RAHAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7340020544
    Bu ürün Suba Kristal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün üzerine yazılmasını istediğiniz İsim - Soyisim - Ünvan bilgisi sipariş mesajı olarak veya satıcıya sor'dan sipariş numaranız ile bizlere iletebilirsiniz ( büyük küçük harf kullanımı sipariş verirken sizin kullandığınız şekilde olacaktır
  • İsimliğe yazılacak isimler teslimat tarihleri içerisinde gönderilmelidir,teslimat tarihi dolduktan sonra ürün bilgisi için daha fazla beklenemez ve sipariş veren kişinin adı ile gönderim yapılır ve bu nedenle hiçbir şekilde iade kabul edilemez.Kesinlikle alıcının sorumluluğundadır. Kişiye Özel Tasarım Cam Masaüstü İsimlik -Makam Odası- Ofis İsimlik - Yönetici İsimlik – Masalık – Masa İsimliği – Büro İsimliği – Yönetici İsimliği – Kişiye Özel Hediye – Kristal İsimlik -Kişiye Özel Hediye grubundan Masaüstü isimlik ürünümüz, Makam odanız, ofisiniz veya büronuzu daha düzenli ve tertipli görünmesini sağlamasının yanında zengin görünümü ile hayranlık uyandıran Cam Masaüstü İsimlik, makam odanızın vazgeçilmez ve kişiye özel aksesuarlarından biridir. Kişiye özel hediye gruplarımızdan olan Ultra Clear Cam İsimlik ürünümüz ofisinizde hem prestijli hem de kişiye özel bir görünüm oluşturmak isteyenler için özel bir ürün niteliği taşımaktadır. Ofis isimliği sevdiklerinize kişiye özel makam odası, büro, ofis hediyesi olarak değerlendirebileceğiniz Masaüstü İsimlik, itina ile hazırlanan özel paket içinde güvenli bir şeklide tarafınıza en kısa sürede iletilir. -Kaliteli işçiliği ve malzemesiyle uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz, -Ultra Clear Cam isimlik ürünümüz, parlak ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. -Masa İsimliği tüm kamu kurumu ve özel sektörde, yöneticilerin kişiye özel olarak daha çok tercih ettiği hediye ürün grubu arasındadır, -İsminizin yanına varsa kurum, firma vs. logonuzu da bastırabilirsiniz. -İsimlik ürünümüzün üzerindeki isimlik saati ayarlı, çalışır ve kullanıma hazır yollanacaktır. pil ömrü yaklaşık olarak 4 yıldır. - Elimizde olmayan sebeplerle ürün ulaşımı sırasında meydana gelen aksaklıklar ve hasarlar anında telafi edilir. Masaüstü cam isimlik kişiye özel olarak ürün baskısı kişiye özel olarak Lazer Kazıma metalinden hazırlanarak dizayn edilmektedir. baskı kalitesi son derece parlak ve net görünmekle birlikte ömür boyu rengi solmadan ofisinize kişiye özel olarak eşlik edecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver